Σελίδες

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΣΟΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 23-11-2009


Στο γήπεδο της Νέας Εφέσσου, στο παλιό με χόρτο, θα προπονείται απο εδώ και στο εξής η ομάδα νένω του Πιερικού.
Μαζί με την ομάδα νέων θα προπονείται εκεί και ένα τμήμα του προπαιδικού, αφού υπάρχουν δύο τμήματα και είναι πολλά τα παιδιά.
Ηδη σήμερα έγινε η πρώτη προπόνηση.Το γήπεδο είναι φρεσκοκουρεμένο, σήμερα θα ποτιστεί, αύριο θα πατηθεί είναι σε καλή κατάσταση, με τα αποδυτήρια, αλλά και με φώτα για νυχτερινή προπόνηση.
Οι άνθρωποι του Δήμου Δίου, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδος της Νέας Εφέσσου, συμφώνησαν και παραχώρησαν τη χρήση του γηπέδου, για να βοηθήσουν τον Πιερικό και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε γιαυτή την προσφορά τους
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
sfkpierikos.blogspot.com.

Τέλος από τα Τρίκαλα ο Βαζάκας

ΔΕΥΤΕΡΑ 23-11-2009

Ο Γιώργος Βαζάκας Ραγδαίες εξελίξεις στα Τρίκαλα. Η διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Βαζάκα και εκτιμάται ότι ο πιθανότερος αντικαταστάσης του θα είναι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης του Εορδαϊκού.
Ο Βαζάκας ανημερώθηκε για την απόλυσή του από τον πρόεδρο του ΑΟΤ, Βαγγέλη Πλεξίδα και λίγο αργότερα ο Γρεβενιώτης τεχνικός βρέθηκε στα αποδυτήρια και αποχαιρέτησε.
Η σχετική ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα. Τον ευχαριστεί για την συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια και τις επιλογές στην καριέρα του".(novasports.gr)
 sfkpierikos.blogspot.com

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ



ΔΕΥΤΕΡΑ 23-11-2009

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης  - www.pierikos-archelaos.gr
 















Γραφείο Τύπου                                                                   
Πληροφορίες: Δημήτρης Σφήκας
Τηλ: 6978 495134
E-mail: information@pierikosbc.gr
Δημοτικού Σταδίου 9,60100 Κατερίνη – τηλ.: 23510 32153 

sfkpierikos.blogspot.com


ΑΛΛΟΣ ΑΕΡΑΣ ΠΝΕΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ


ΔΕΥΤΕΡΑ 23 -11-2009


Ενας διαφορετικός αέρας πνέει φέτος στα τμήματα υποδομής και στην ομάδα νέων του Πιερικού.Παρά του ότι είναι αρχή ακόμη, κοινή ομολογία όλων είναι ότι η σημερινή διοίκηση δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτό και προσδοκά με τον ανάλογο προγραμμαιτσμό και τα επομενα τέσσερα χρόνια, να μπορέσουμε να καμαρώσουμε παιδιά βγαλμένα απο τα σπλάχνα της ομάδος να μεσουρανούν στο ποδόσφαιρο και να πλαισιώσουν ποδοσφιαρικά την επαγγελματική ομάδα του Πιερικού μας.
- Να ξεκινήσω απο την ομάδα νέων του Πιερικού, που αρχίζει να ξεχωρίζει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, είναι αήττητη επι 8 αγώνες.Τώρα φαίνεται ότι αποδίδουν καρπούς, ο προγραμματιμσος με τις μεταγραφές στην ομάδα, η σκληρή αλλά άκρως επαγγελματική προτεοιμασία του καλοκαιριού με μία καλογυμνασμένη ομάδα απο τον γυμναστή Σταύρο Ζουγκουρίδη, μία ομάδα με προσανατολισμό στο  γήπεδο, στημένη σωστα στον αγωνιστικό χώρο.Σε όλα τα παιγνίδια φαίνεται η δουλειά που γίνεται απο τον προπονητή Κώστα Μυστακίδη.
- Στά υπόλοιπα τμήματα: 
- Στο παιδικό γεννιέται μία καινούργια ομάδα με προπονητή τον Στέφανο Τερζόπουλο, ομάδα που φιλοδοξεί να στλεχώσει στο μέλλον την ομάδα νέων του Πιερικού.Ενα τμήμα με 27 περίπου παιδιά.
- Στο προπαιδικό δέ έχουν συγκεντρωθεί τα μεγαλύτερα ταλέντα.Υπάρχουν δύο ομάδες, η Α με προπονητή τον Γιάννη τον Μυστακίδη.Ομάδα που διαθέτει 22 παιδιά με πλεύσιο ταλέντο, υλικό που θα το ζήλευαν ομάδες μεγάλες ΠΑΕ.Η ομάδα αυτή είναι ομάδα μοντέλο.Τόχει δείξει έως τώρα στον αγωνιστικό χώρο.Η Β ομάδα που προπονεί ο Μπάμπης Πείδης, ομάδα ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ίδιο επίπεδο με την Α ομάδα.Και οι δύο αυτές ομάδες συνεχώς αγωνίζονται στΟ πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ, αλλά και με φιλικούς αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο.
- Στα ΤΖΟΥΝΙΟΡ υπάρχουν δύο ομάδες με προπονητές τους Βαγγέλη Τσιαμπέρα και Αγγελο Κούτο.Γίνεται σοβαρή δουλειά και προετοιμάζουν τα παιδιά, για τα μεγαλύτερα τμήματα.
- Στα ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ο Βλάντο Κόιτσ προπονεί δύο τμήματα, με παιδάκια που προσπαθούν να μάθουν το ποδόσφαιρο απο αυτή την μικρή ευαίσθητη ηλικία.
- Στα τμήματα ΜΙΝΙΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ο Κώστας Κραγιόπουλος προπονεί μία πλειάδα μικρών που χαίρονται το παιγνίδι και κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα σε ποδοσφαιρικά γήπεδα.
Ετσι λειτουργεί ο φετινός Πιερικός και μέχρις στιγμής ο απολογισμός είναι κα΄τι παραπάνω απο θετικός.Βέβαι η προσπάθεια δέν σταμαά εδώ.Χρειάζονται λύσεις στο γηπεδικό και πρέπει σε αυτό να συμβάλλει και ο Δήμος Κατερίνης, ελπίζουμε σύντομα..
ΠΗΓΗ
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

Δυο δαγκωματιές από … ΟΦΙ

PIERIKOS
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΦΗ 1-2


Αν δεν βάλεις γκολ στις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τότε θα το δεχτείς.
Αυτός είναι ο κανόνας του ποδοσφαίρου και επιβεβαιώθηκε το Σάββατο στην Κατερίνη όπου ο Πιερικός ηττήθηκε από τον ΟΦΗ με 2-1.Ο Πιερικός ήταν σαφώς καλύτερος από τον αντίπαλό του αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια και έχει δικαιολογημένα παράπονα και από την διαιτησία, που του αρνήθηκε τουλάχιστον ένα πέναλτι .Πάντως αυτό που μετράει ήταν η καλή εμφάνιση της ομάδας που όμως δεν ανταμείφτηκε από την κατάκτηση της νίκης, απέναντι σε μια ομάδα που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
6’ Ο Ντεμπελέ εφόρμησε μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ από τα αριστερά, όμως το σουτ του βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων του Βεζυρίδη.
13’ Ο Πέντα εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, ο Τασίδης βρέθηκε αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι του ΟΦΗ, όμως την κεφαλιά του Εβρίτη αμυντικού απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Βεζυρίδης.
15’ Διαμαρτυρίες του Πιερικού για ανατροπή του Θάνου από τον Μπερτίν.
26’  Ο Βλόνταρτσικ έγινε κάτοχος της μπάλας από τον Ζορμπά, κοντρόλαρε όμορφα, γύρισε και τροφοδότησε τον Οργκανίστα ο οποίος από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Πιερικού με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καρακούτση, κάνοντας το 0-1.
29’ Σέντρα του Μαρτίνεζ από τα αριστερά, κεφαλιά του Ντεμπελέ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βεζυρίδη.
35’ Ο Βλόνταρτσικ στόπαρε, επιχείρησε το γυριστό διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Καρακούτση και κατέληξε άουτ.
37’  Από δυνατό πλάγιο του Παντελιάδη από τα αριστερά, ο Μακρής στην καρδιά της κρητικής άμυνας, αφύλακτος, στόπαρε με το στήθος, κατέβασε και με κοντινό σουτ με το αριστερό "εκτέλεσε" τον Βεζυρίδη κάνοντας το 1-1.
40’ Διαγώνιο σουτ του Φρέντερικς μέσα από την περιοχή, πρόλαβε και παρενέβη στην πορεία της μπάλας ο Πίτσος ο οποίος απομάκρυνε με τα πόδια.
41’ Μετά από μπαλιά του Πέντα από τα αριστερά, ο Μακρής έκανε το γυριστό σουτ, όμως απέκρουσε εκπληκτικά ο Βεζυρίδης.
56’ Σέντρα του Φρέντερικς από τα δεξιά, κεφαλιά του Θάνου, η μπάλα όμως πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βεζυρίδη.
58’ Ο Βλόνταρτσικ έβγαλε ωραία μπαλιά στον Αγρίτη, αυτός μέσα από την περιοχή επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Καρακούτσης μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.
65’ Ο Πέντα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Πίτσος απομάκρυνε τη μπάλα με το χέρι, όμως ο διαιτητής δεν υπέδειξε το καταφανές πέναλτι.
66’ Σουτ του Αγρίτη από το ύψος του πέναλτι και δεξιά, ο Εξουζίδης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή του τέρματος.
69’ Ο Φρέντερικς τροφοδότησε τον Θάνο, αυτός στόπαρε και έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του ΟΦΗ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βεζυρίδη.
83 1-2: Παράλληλη μπαλιά του Παντελή Κωνσταντινίδη από τα αριστερά, αδράνησε η άμυνα του Πιερικού, ο Μανούσος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.
85’ Φάουλ του Πέντα, προβολή του Ολγκίν από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βεζυρίδη ( Πολιτεία )
http://sfkpierikos.blogspot.com/