Σελίδες

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ:


ΣΑΒΒΑΤΟ 28-11-2009



Α.Ε. Καρίτσας – Μεθώνη 4-0
Αναγέννηση Σφενδάμης – Α.Ε. Δρυάνιστα 1-2
Πίνδος Α. Αγιάννη – Όλυμπος Λεπτοκαρυάς 0-5
Ερμής Εξοχής – Δίας Δίου 0-4
Απόλλων Λιτοχώρου – Αριστοτέλης Καταχά 3-2
Θερμαϊκός Κορινού – Όλυμπος Βροντούς 3-0
Ακαδημία Πλαταμώνα – Γ. Ολύμπιος Λόφου 3-0
Αιγινιακός – Δόξα Μοσχοχωρίου 4-2
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΒΑΤΑΝ HOME - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΛΑΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

http://evolutiongeorge10.webs.com/IMG_0521.JPG




ΣΑΒΒΑΤΟ 28-11-2009
Εδώ μαθαίνουν ποδόσφαιρο ορισμένα παιδιά του Πιερικού.Εννοείται , τις ώρες που δέν έιναι στις προπονήσεις της ομάδος τους. 
Ε !! Μαύρε!!!!!
που τη βρήκα τη φωτο...ε;


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ "ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ" - ΣΚΟΡ 3-2 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 -11-2009
Με την προπαιδική ομάδα του '" Εντός Εδρας" αγωνίστηκε το προπαιδικό τμήμα του Πιερικού σήμερα στις 14.00.Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 3-2 υπέρ της ομάδος του Πιερικού.Τα γκόλ πέτυχαν ο Μπεγλής, Ο Κρομύδας και ο Κωνσταντινίδης.
Η αποστολή της ομάδος του Πιερικου αποτελούνταν απο τους: Μαυρόπολο,Γκίνου,Τζίνοβιτσ,Καλαιτζής,Βαβατσιούλας,Κωνσταντινίδης,Καρακγιόζης,Καρτσαμπάς,Μπαλαχάτζε,Γκαράτζιας,Τζήμας ,Οικονόμου,Κρομύδας,Τσούχας,Τσακιράκης,Μπεγλής, Μαχαιρίδης,Κραγιόπουλος,Παπαγεωργίου.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ







Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ "ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ"



ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

Μπάσκετ – Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
Την Κυριακή 18:00 στο Κλειστό του Αιγινίου
Με πάθος για να σπάσει την περσινή αρνητική παρουσία
Αιγινιακός – Χ. Α. Ν. Θεσ/νίκης
Αποφασισμένοι να σταματήσουν το περσινό αρνητικό σερί των δύο ηττών από τον κακό τους δαίμονα, τη Χ. Α. Ν. Θεσ/νίκης, που στο περσυνό πρωτάθλημα είχε δύο νίκες (Αιγινιακός ΧΑΝΘ 64-66 και ΧΑΝΘ – Αιγινιακός 72-61) είναι οι παίκτες του Αιγινιακού παίζοντας δυνατά και αποφασιστικά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η ΧΑΝΘ προέρχεται από ήττα στην έδρα της από την Μεταμόρφωση Βόλου, ομάδα την οποία κέρδισε πρόσφατα ο Αιγινιακός με 77-75.
Από την άλλη πλευρά ο Αιγινιακός προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί του Πρωτέα Γρεβενών, μιας ομάδας που βρίσκεται στο γκρουπ της κορυφής, ενδεικτικό της πολύ καλής αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Αιγινιακός αλλά και οι παίκτες του σε ατομικό επίπεδο.
Ο Αιγινιακός παρά την άσχημη παράδοση είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη γιατί βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Έχοντας μάλιστα και τη συμπαράσταση του κόσμου η απόδοση των παικτών θα είναι καλύτερη.
Ο προπονητής του Αιγινιακού κ. Σκανδάλης με τη χθεσινή προπόνηση ολοκλήρωσε την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του και όλοι είναι έτοιμοι για το δύσκολο αυτό παιχνίδι για να προσθέσουν άλλη μία νίκη που θα φέρει τον Αιγινιακό ακόμα πιο κοντά στο γκρουπ της κορυφής.
Στη διάθεση του τεχνικού του Αιγινιακού για το παιχνίδι αυτό είναι οι παίκτες:
Λοτζανιώτης, Στυλιανίδης, Μιχαηλίδη, Παπουλίδης, Καλαϊτζίδης, Αμούτζιας, Κουρκούτας, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Σ., Δράκος, Παπαβασιλείου και Αλβανός.
Το παιχνίδι θα γίνει αύριο Κυριακή στο Κλειστό του Αιγινίου, θ’ αρχίσει στις 18:00 και θα το διαιτητεύσουν οι κ.κ. Τατούδης και Νέδογλου από το Σύνδεσμο Διαιτητών Ανατολικής Θράκης.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Μπάσκετ – Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
Στο Κλειστό της Κατερίνης σήμερα στις 7 το απόγευμα
Τη νίκη ο Πιερικός Αρχέλαος με πολύ ωραίο θέαμα
Πιερικός Αρχέλαος - Πανελευσινιακός
Με μοναδικό στόχο να συνεχίσουν τις νίκες στο Κλειστό της Κατερίνης προσφέροντας πολύ ωραίο θέαμα και μέσα από αυτό και τη νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τελείωσαν χθες οι παίκτες την εβδομαδιαία προετοιμασία τους για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.
Ο αντίπαλος του Πιερικού Αρχελάου είναι μια πολύ καλή ομάδα και γι’ αυτό άλλωστε βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Πιερικό Αρχέλαο και άλλες τέσσερις ομάδες και σίγουρα οι παίκτες της ομάδας της πόλης μας που θα έχουν και πάλι την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή των φιλάθλων που θα γεμίσουν το Κλειστό της Κατερίνης και θα δημιουργήσουν θαυμάσια ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί δημιουργούν και ωθούν με τις συνεχείς επευφημίες τους και το θερμό χειροκρότημά τους θα πιάσουν ακόμα καλύτερη απόδοση και θα φτάσουν στη νίκη.
Ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου κ. Δημήτρης Γαλάνης σε δηλώσεις του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Πανελευσινιακό τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα που έχει πολλές λύσεις και το παιχνίδι είναι δύσκολο.
Για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός του Πιερικού Αρχελάου έχει στη διάθεσή του τους παρακάτω παίκτες από τους οποίους θα επιλέξει την δωδεκάδα:
Παπαμιχαήλ, Μητσάκη, Μόρφη, Γκέρο, Δαμαλή, Βίλα, Ράπτη, Γκογκίδη, Θεολόγου, Ροδοστόγλου, Ψαρόπουλο, Τσουκ, Τσαϊτουρίδη και Νίτσιο.
Το παιχνίδι θα γίνει στο Κλειστό της Κατερίνης σήμερα το απόγευμα, θ’ αρχίσει στις επτά και θα το διαιτητεύσουν οι κ.κ. Λαζαρίδης και Σιμητόπουλος ενώ κομισάριος είναι ο συμπολίτης μας κ. Γιώργος Σαμαλής (TOΠIKH)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Για το Πρωτάθλημα των Νέων Β’ Εθνικής

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
Τη Δευτέρα στις 14:30
Στο ΔΑΚ Αγίων Αποστόλων Ρόδου
Διαγόρας – Πιερικός
Μαζί με την αποστολή της επαγγελματικής ομάδας θα πετάξουν για τη Ρόδο και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Πιερικού για να αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής την ομάδα Νέων του Διαγόρα.
Οι Νέοι του Πιερικού είναι το φαβορί για τη νίκη γιατί διαθέτουν πολύ καλύτερη ομάδα από τους αντιπάλους τους αλλά για να φτάσουν στη νίκη θα πρέπει να

πιάσουν την καλή τους απόδοση. Στα μέχρι τώρα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια οι Νέοι του Πιερικού έχουν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα και βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς ενώ οι αντίπαλοί τους σε πέντε παιχνίδια της έδρας τους έχουν τέσσερις νίκες και μία ήττα και βρίσκονται στην 9η θέση με 13 βαθμούς.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο και γι’ αυτό θα πρέπει οι Νέοι να μπουν από την αρχή δυνατά και αποφασιστικά και να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Με τη χθεσινή προπόνηση ο Κώστας Μυστακίδης ολοκλήρωσε την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του και αμέσως μετά ανακοίνωσε αυτούς που θα ταξιδέψουν στη Ρόδο. Οι παίκτες αυτί είναι οι:
Τσιντώτας, Αλεξίου, Πανανός, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Τσικαδέρης, Μπαρέκας, Μίγκος, Σεχολάρι, Μάρκογλου, Τσανάκας, Εκιτζίδης, Σκούρτι, Πουτσίκης, Καμπερίδης, Ντόσης, Καραγκούνης και Παναγιωτίδης.
Το παιχνίδι θα γίνει στο ΔΑΚ Αγίων Αποστόλων Ρόδου τη Δευτέρα, θ’ αρχίσει στις 14:30 και θα το διαιτητεύσει ο κ. Τσοπανάκης Σ. με βοηθούς τους κ.κ. Κασιώτη Χ. και Κόγγο Α. από το Σύνδεσμο Διαιτητών Δωδεκανήσου.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

Για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
Τη Δευτέρα στις 3:15 στο γήπεδο της Ρόδου
Με δεκαεννέα ποδοσφαιριστές ο Πιερικός στη Ρόδο
Διαγόρας Ρόδου – Πιερικός
Άλλη μία προπόνηση θα κάνει σήμερα ο Πιερικός στο στάδιο και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με την τελευταία προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο της Ρόδου την Κυριακή το απόγευμα.
Η χθεσινή προπόνηση είχε ποικιλία ασκήσεων τακτικής αλλά και όλες σχεδόν τις στημένες φάσεις τόσο για την αμυντική λειτουργία της ομάδας όσο και για την επιθετική.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος δεν αφήνει τίποτε στην τύχη και γι’ αυτό δεν παρέλειψε να τονίσει στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης τις αδυναμίες αλλά και τις αρετές των αντιπάλων για να ξέρουν οι παίκτες τι θ’ αντιμετωπίσουν αλλά και τι θα συναντήσουν.
Δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να γίνει και στη σημερινή προπόνηση.
Στη χθεσινή πάντως προπόνηση ο τεχνικός του Πιερικού στο εκπαιδευτικό διπλό δοκίμασε και κάποια σχήματα εντεκάδας.
Στο παιχνίδι της Δευτέρας ο τεχνικός του Πιερικού δεν υπολογίζει τον Ντεμπελέ που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που έχει.
Στη Ρόδο θα πετάξουν οι ποδοσφαιριστές:
Καρακούτσης, Κοταράς (οι δύο τερματοφύλακες), Καλλιμάνης, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Εξουζίδης. Παστός, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Πέντα, Θάνος, Γκουγκουλιάς, Ολγκίν, Κόιτς, Τόσκας και Τσιτλακίδης.
Το παιχνίδι θα γίνει τη Δευτέρα στις 3:15 και όχι το απόγευμα όπως ήταν προγραμματισμένο γιατί το γήπεδο έχει ελλειπή φωτισμό.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Ανούσος Ν. από τη Σπάρτη, με βοηθούς τους κ.κ. Παλαμίδα Γ. από τη Σπάρτη και Αθανασόπουλο από την Αθήνα ενώ τέταρτος είναι ο κ. Ρούσσος από την Πρέβεζα.(topikh)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/