Σελίδες

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Φιλικό παιγνίδι μεταξύ των ομάδων ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της μικτής ΝΕΩΝ της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 2-12-2009
Φιλικό παιγνίδι μεταξύ των ομάδων ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της μικτής ΝΕΩΝ της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, έγινε το απόγευμα στις 15.30 στο Ενωσιακό γήπεδο.Οι δύο ομάδες προετοιμάστηκαν, η μέν ΝΕΟΙ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για το παιγνίδι του Σαββάτου με τον Αγροτικό Αστέρα, παιγνίδι που θα γίνει το Σάββατο στις 11.00 στο γήπεδο της Νέας Καισάρειας, η δέ μικτή ΝΕΩΝ της ΕΠΣΠ για το παιγνίδι της ερχόμενης Τετάρτης στην Καρδίτσα.Το παιγνίδι έληξε με 2-1 υπέρ της ομάδος της ΕΠΣΠ.Σημειωτέον ότι αρκετοί παίτες της ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αγωνίστηκαν και με την ομάδα της ΕΠΣΠ αφού αποτελούν μέλη της.
Οι δύο προποηντές της ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Κώστας Μυστακίδης και ο προπονητης της ΕΠΣΠ Γιώργος Μαυρομουστακίδης, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών τους
Φωτογραφικό υλικό απο το σημερινό φιλικό παιγνίδι: Στέφανος Παπανικολάου, τερματοφύλακας την μικτής. Κώστας Μυστακίδης, Γιώργος Μαυρομουστακίδης  και στιγμιότυπα απο το παιγνίδι!!!






ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Πρόγραμμα - Αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής

Σάββατο 05/12/200915:00Δημοτικό Στάδιο Ρόδου "Διαγόρας"Ρόδος - Κέρκυρα
Κυριακή 06/12/200915:00Δημοτικό Στάδιο ΦυλήςΘρασύβουλος - Εθνικός Αστέρας
Κυριακή 06/12/200915:00Δημοτικό Γήπεδο ΣερρώνΠανσερραϊκός - Παναιτωλικός
Κυριακή 06/12/200915:00ΕλληνικούΕθνικός - Δόξα Δράμας
Κυριακή 06/12/200915:00Δημοτικό Στάδιο ΚαλαμάταςΚαλαμάτα - Ηλιούπολη
Κυριακή 06/12/200915:00Ε.Α.Κ ΒόλουΟλυμπιακός Βόλου - Διαγόρας Ρόδου
Κυριακή 06/12/200915:00ΓΣ Δόξας ΔράμαςΠιερικός - Αγροτικός Αστέρας
Δευτέρα 07/12/200918:00Δημοτικό Στάδιο ΚαρδίτσαςΑν. Καρδίτσας - Αιγάλεω
Δευτέρα 07/12/200919:00Δημοτικό Γυμναστήριο ΝεάποληςΙωνικός - ΟΦΗ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 57 -37



Κατερίνη, 2 Δεκεμβρίου 2009
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης  
www.pierikos-archelaos.gr    e-mail: information@pierikosbc.gr
Γραφείο Τύπου  Πληροφορίες: Δημήτρης Σφήκας, Τηλ: 6978 495134                           
Δημοτικού Σταδίου 9, 60100 Κατερίνη. Τηλ - fax.: 23510 32153                                   


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 57 -37

Στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

● Για την 5η αγωνιστική του α΄ γύρου του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου νίκησε στην Κατερίνη την Αναγέννηση Λιτοχώρου με 57-37.
Στα 10λεπτα: 10-10, 24-17, 42-25, 57-37
Οι συνθέσεις:
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Λάλας 12, Τσολακίδης 6, Ράλλης 7, Πιπερίδης 10, Τσιούπρος 2, Γρηγοριάδης 4, Ουσταμπασίδης 2, Καρόζας 2, Τσιμήτρης 4, Καραγιώργος 8, Γρηγοριάδης Χρ.
Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ: Γιόβανος 4, Κρομμυδάς 2, Αρμεντσούδης, Γραμματόσης 2, Κουκιώτης 7, Κλιγγόπουλος 13, Κανέλλος 7, Στογιάννος 2.
● Για τη 2η αγωνιστική του β΄ γύρου του προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ ο Βατανιακός Σάρισσα ηττήθηκε από τη θυγατρική Κατερίνη 2008 με 64-29.
Στα 10λεπτα: 7-12, 13-36, 17-50, 29-64.
Οι συνθέσεις:
ΓΑΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΣΑ: Πιτσιάβας 6, Ζώγος, Ταπόπουλος 6, Βούλγαρης, Δακάκης 4, Ρίζος, Καστόρης 8, Καντερόπουλος 1, Οφίδης, Τσελέπης 4, Κυριακού.
ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008: Πρισκομάτης 4, Μαγιώνας 2, Καρμίρης 2, Ζαδές 16, Διαμαντόπουλος 2, Νατσιάβας 8, Συμεωνίδης 11, Κοντσές, Μπατσογιάννης 5, Τσαλμπούρης 6, Αναστασιάδης 4, Τσίπας 4.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ.

2.12.09

Με δυο διαφορετικά προγράμματα, άλλο για όσους έπαιξαν βασικοί στο χτεσινό ματς και άλλο για τους υπόλοιπους κύλησε το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης του Πιερικού. Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Διαγόρα έτρεξαν χαλαρά, για τρία δεκάλεπτα, ενώ οι υπόλοιποι έτρεξαν και έπαιξαν λίγο ποδόσφαιρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Κώστας Μανουσαρίδης, ο οποίος πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς ενώ ο Σούλης Παπαδόπουλος για το ματς που έπεται με τον Αγροτικό Αστέρα, σε σχέση με τον αγώνα της Ρόδου, θα έχει στη διάθεσή του και τον Γκαρά Ντεμπελέ που εξέτισε την ποινή του. Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στους παίκτες του μοιράζοντας συγχαρητήρια για τη νίκη και όπως αυτή επιτεύχθηκε ενώ έκανε αναφορά και στον επόμενο αντίπαλο, τον Αγροτικό Αστέρα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό μετά το σπουδαίο "διπλό" ενώ υπάρχει και ικανοποίηση για το γεγονός ότι επιτέλους η τύχη που συνήθως μέχρι τώρα "γυρνούσε την πλάτη" στους "μελανολεύκους" αυτή τη φορά τους "χαμογέλασε" στο 90'. Πλέον, τα δυο επόμενα παιχνίδια που είναι εντός έδρας με θεωρητικά βατούς αντιπάλους (Αγροτικό Αστέρα και Καλαμάτα) θεωρείται ότι αν κερδιθούν μπορούν να "απογειώσουν" τον Πιερικό ψηλότερα στη βαθμολογία και να τον ξαναβάλουν δυνατά στο "κόλπο της ανόδου".
Αύριο η ομάδα θα κάνει διπλή προπόνηση, το πρωί στις 8.45 και το μεσημέρι στις 14.30. Τέλος, η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του 42χρονου προπονητή για αύριο, αναβάλλεται καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για προσωπική του υπόθεση.()
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας (2ος Όμιλος) - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ



 ΤΕΤΑΡΤΗ 2-12-2009 (ΤΟΠΙΚΗ
http://sfkpierikos.blogspot.com/



ΑΙΚ,ΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2009 - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ - ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 -12-2009

A2_01-12
 

Πολλά φάουλ και  παραλείψεις κατα την εκδήλωση τιμής του Πιερικου στα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ απο τους διοργανωτές του Δήμου.Αν δέν κάνω λάθος για τον Πιερικό δέν ήταν η εκδήλωση; Πέραν απο την Ιστορία και τα αγαπημένα μας πρόσωπα του παρελθό΄ντος, ο Πιερικός έχει και παρόν και μέλλον και εκπροσπωπείται απο "ανθρώπους" σήμερα που αγωνίζονται για το καλό του.Αυτοί και απο πλευράς Ερασιτέχνη και απο πλευράς ΠΑΕ αγνοήθηκαν, γιατί; Ενα ερώτημα υποβάλλουμε! Δείτε τί γράφεται σήμερα στον τοπικό τύπο!

(Στην στήλη ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ:
Με την εκδήλωση στην ιστορία του Πιερικού ολοκληρώθηκαν τα Αικατερίνεια 2009 και πάμε για άλλα.
Μια εκδήλωση που ξύπνησε μνήμες σε όσους παραβρέθηκαν στο συνεδριακό κέντρο.
Δεν μπορώ όμως να μην επισημάνω μερικά «φάουλ» που από κάποιους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και αντιαθλητικά. Εκτός από το παρελθόν, υπάρχει και το παρόν (και ελπίζουμε και ένα καλύτερο μέλλον) ως εκ τούτου μόνο ως φάουλ μπορεί να χαρακτηρισθεί η μη προσφώνηση του προέδρου του Ερασιτέχνη (του θεματοφύλακα όπως λένε της ομάδας), αλλά και των εκπροσώπων της ΠΑΕ Πιερικός η οποία προσεκλήθη στην εκδήλωση μόλις το μεσημέρι της ίδιας μέρας!
Ο ΠΟΚ βράβευσε και μια σειρά ανθρώπων (καμιά 35αριά) που στα 48 χρόνια διαδρομής του Πιερικού ήταν πάντα κοντά του. Εις εξ’ αυτών ο δικός μας Χρ. Παπακωνσταντίνου, γνωστός «Πιερικάρας». Ήταν όμως παράληψη(;) η μη βράβευση του Βάνια Κορωνίδη, ενός συναδέλφου ο οποίος πάνω από 30 χρόνια είναι σχεδόν καθημερινά στο γήπεδο καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Πιερικού.
Όπως έγινε γνωστό η εκδήλωση διοργανώθηκε εξολοκλήρου από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Κατερίνης, χωρίς καμιά αρωγή (γιατί δεν ζητήθηκε) του Ερασιτέχνη ή της ΠΑΕ Πιερικός

( ΣΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΤΣΑΛΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ:
Πάμε τώρα και σε ένα αμιγώς αθλητικό θέμα, πλην όμως αφορά όλη την Κατερίνη αφού έχει να κάνει με την αγαπημένη μας ομάδα τον Πιερικό.
Συζητήθηκε πολύ χθες όλη μέρα και όταν ρώτησα να μάθω τι το αξιοσημείωτο μου μετέφεραν περισσότερα παράπονα από όσα περίμενα να ακούσω.
Με πληροφόρησαν μάλιστα ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού υποχρεώθηκε για λόγους ευθιξίας να αποχωρήσει από την εκδήλωση πριν την ώρα του, διότι οι διοργανωτές, βλέπε δήμος, δεν φρόντισε ούτε καν να προσφωνήσει ούτε να καλέσει για έναν σύντομο χαιρετισμό τον πρόεδρο ή ακόμη-ακόμη και τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Πιερικός.
Υπήρχε μάλιστα και μια ευχάριστη έκπληξη προγραμματισμένη, να αποδοθεί στο δήμο Κατερίνης ένα κύπελο από αγώνα τελικού κυπέλου του Πιερικού προκειμένου να κοσμήσει τις προθήκες του μουσείου που πρόκειται –δεν μπορεί-να αποκτήσει η Κατερίνη.
Δυστυχώς, ούτε αυτό δεν έγινε, αφού οι άνθρωποι του Πιερικού και του Ερασιτέχνη, απλώς …αγνοήθηκαν.
Ενημερώθηκα επίσης πως η πρόσκληση για την εκδήλωση τιμής της ιστορικής ομάδας έφθασε στα γραφεία του Πιερικού τη Δευτέρα το μεσημέρι και η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Ενημερώθηκα επίσης ότι ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά που θα μπορούσε σίγουρα να είναι ακόμη καλύτερη αν προσέχαμε λίγο…τις λεπτομέρειες.
Δεν αξίζει στον Πιερικό τίποτα άλλο παρά μόνο το καλύτερο.
Καλή μας ημέρα. }

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Πιερικός - Χθεσινές δηλώσεις του προπονητή του Πιερικού κ. Σούλη Παπαδόπουλου

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

«Πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα»
Λίγο πριν από τη χθεσινή προπόνηση με την οποία άρχισε η εβδομαδιαία προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα που θα γίνει την Κυριακή στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος μας δήλωσε.
«Ήταν μια νίκη που μας έδωσε τρεις βαθμούς, όπως όλες οι νίκες έτσι και αυτή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν μεγάλη προσπάθεια και ειδικά μετά το άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε με τον ΟΦΗ, δείξαμε ότι σαν ομάδα έχουμε χαρακτήρα. Εκείνο όμως που κυρίως μας ενδιαφέρει είναι κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε, κάτι που είπα από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα στον Πιερικό.
Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να συνεχίζει να μας στηρίζει και τον ευχαριστούμε γιατί κάνουμε μεγάλη προσπάθεια.
Ακόμα ευχαριστούμε και τη Διοίκηση γιατί είναι πάντα κοντά μας και μας βοηθάει επιλύοντας και το πιο μικρό μας πρόβλημα.
Ενδεικτικό της συμπαράστασης της Διοίκησης της ΠΑΕ Πιερικός είναι και το πριμ των 10.000 ευρώ στους παίκτες για τη νίκη μας στη Ρόδο και την ευχαριστούμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δείχνει το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει. Και μεγαλύτερη σημασία έχει η κίνηση αυτή της Διοίκησης και λιγότερο το πριμ».
Β.Κ.: «Αναφέρατε κ. Παπαδόπουλε ότι η ομάδα παρουσίασε βελτίωση, αυτό φάνηκε και σας ικανοποίησε;»
Σούλης Παπαδόπουλος: «Υπάρχει βελτίωση αλλά τη θέλω ακόμα μεγαλύτερη στις προπονήσεις και μέσα από αυτή τη βελτίωση θα έρθουν και τα αποτελέσματα στα οποία σοβαρός παράγων είναι και η τύχη αλλά θ’ ανεβάσει και την ψυχολογία όλης της ομάδας.
Η ομάδα βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και θα προσπαθήσουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι ν’ ανέβουμε βαθμολογικά.
Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε καλό κλίμα και κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής που είναι πολύ σημαντικό».
Ο κ. Δημήτρης Ελευθεριάδης ανακοίνωσε
Πριμ 10.000 ευρώ για τη νίκη επί του Διαγόρα
Πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός κ. Δημήτρης Ελευθεριάδης ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές πριμ 10.000 ευρώ της Διοίκησης της ΠΑΕ Πιερικός για τη μεγάλη νίκη στη Ρόδο επί του Διαγόρα.
Το πριμ αυτό μοιράστηκε στους ποδοσφαιριστής αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης.
Η νίκη στη Ρόδο έδωσε στην ομάδα τους τρεις βαθμούς και στους ποδοσφαιριστές το πριμ των 10.000 ευρώ.
Η χθεσινή προπόνηση
Έγινε χθες η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Πιερικού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα με δύο διαφορετικά προγράμματα.
Όσοι έπαιξαν στη Ρόδο ακολούθησαν ένα πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ όλοι οι άλλοι κανονικό πρόγραμμα.
Σήμερα θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα.
Για το παιχνίδι αυτό ο κ. Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του και το Ντεμπελέ που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που είχε. Άλλο πρόβλημα για τον τεχνικό του Πιερικού δεν υπάρχει.(ΤΟΠΙΚΗ)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - "Αυτοκτόνησαν" οι άντρες του Πιερικού Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 2-3 (27-25, 25-19,21-25,20-25,10-15)


Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009


Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού άγγιξε μια καθαρή νίκη αλλά τελικά ‘αυτοκτόνησε’ χάνοντας μια νίκη που θα την έφερνε στην 1η θέση του πρωταθλήματος με μεγάλο πλεονέκτημα στα play off.
     Η ομάδα του Πιερικού ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι όμως σιγά σιγά βρήκε το ρυθμό της, παίζοντας καλό βόλεϊ γύρισε το παιχνίδι και πήρε το 1ο σετ με 27-25. Στο 2ο σετ παίζοντας υποδειγματικό βόλεϊ οι άνδρες του Πιερικού δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Πτολεμαΐδας κερδίζοντας και αυτό το σετ εύκολα με 25-19 κάνοντας το 2-0 σετ δείχνοντας ότι θα τελείωνε εύκολα το παιχνίδι κάνοντας μια νίκη ‘πρωταθλητή’. Όμως κανένας δεν περίμενε την εξέλιξη του παιχνιδιού που θύμιζε σενάρια από ταινίες του ‘Χίτσκοκ’.
     Η ομάδα της Πτολεμαΐδας παίζοντας το τελευταίο της χαρτί εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα στο 3ο σετ των παικτών του Πιερικού όπου κάνοντας πολλά λάθη στην υποδοχή και στην επίθεση, πήρε το 3ο σετ με 25-21. Στο 4ο σετ η ομάδα του Πιερικού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε με 8-2 και έδειχνε ότι θα καθάριζε το παιχνίδι. Όμως τραγικά λάθη σε όλους τους τομείς έφεραν τα πάνω-κάτω και το χάσιμο του 4ου σετ με 20-25. Στο 5ο σετ χωρίς ψυχολογία ηττήθηκε εύκολα με 15-10 χάνοντας την ευκαιρία να πάρει σοβαρό προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
     Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ ευχαριστούν τον κ. Γιαμαλή και τον ΣΟΠ για την θερμή συμπαράσταση που έδωσαν στην ομάδα του Πιερικού καθώς και όλο τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.
     Η σύνθεση της ομάδας: Σαμαλής, Πάπας, Σουλής Κ., Γρηγοριάδης, Κρομύδας, Γεωργόπουλος, Καλιακός, Σαρρής, Γερομιχαλός, Αλεξίου, Αδαμίδης, Σουλής Δ.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ– ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 0- 3
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ –ΦΣ ΑΡΙΩΝ 2 - 3
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ–ΑΣ ΑΤΛΑΣ 2 - 3
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ–ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2 - 3
Η βαθμολογία
α/α               ΟΜΑΔΑ                           ΣΕΤ            ΒΑΘΜΟΙ
1  ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ             12-2                 12
2  ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ           11-4                10
3  ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ      10-3                  9
4  ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ           9-5                  8
5  ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                   8-7                  7
6  ΑΣ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ                              3-11                2
7  ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ                     3-12                1
8  ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ                    0-12                0

 Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού, ευχαριστούν θερμά τους αδερφούς Κουτσιμάνη και τις εταιρείες ‘‘NISSAN’’ ‘‘FORD’’ ‘‘SUBARU’’ & ‘‘CHINA MOTOR’’ για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/