Σελίδες

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - Εορτή Κοπής Βασιλόπιτας Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.


ΠΕΜΠΤΗ 21-1-2010


Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010, στο Πνευματικό Πολιτιστικό  Κέντρο του Δήμου Κρύας Βρύσης  (Ελευθερίου Βενιζέλου- Δίπλα στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Σωτήρος) και ώρα 19:00΄ θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Εορτή Κοπής της Βασιλόπιτας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.
          Κατά την  διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης εκτός από την Κοπή της Βασιλόπιτας, θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις:
1.      Στo Δήμαρχο ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ κ. ΝΑΥΡΟΖΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ για την προσφορά του στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.
2.      Στον τέως Πρόέδρο του Γ.Α.Σ. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ κ. ΦΟΥΛΑΤΣΙΚΛΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ για το ήθος και για την πολυετή προσφορά του στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.
3.      Στον τέως Διαιτητή Καλαθοσφαίρισης κ. ΒΟΥΛΤΣΙΔΗ ΣΙΔΕΡΗ για το ήθος και πολυετή προσφορά του στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.
4.      Στον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. ΜΙΣΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ , για την  κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών 2009 και της 5ης Θέσης του πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών και την πρόκριση της ομάδος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών.
5.      Στους Πρωταθλητές Συλλόγους της αγωνιστικής περιόδου 2008-09, καθώς και διπλώματα και μετάλλια στους αθλητές και προπονητές αυτών.
     Οι ομάδες καλαθοσφαίρισης των Συλλόγων που θα  τιμηθούν είναι:
          - Α΄ Κατηγορία Ανδρών: Π.Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
          - Α΄ Κατηγορία Γυναικών: Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
          - Β΄ Κατηγορία Ανδρών: Γ.Α.Σ. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
          - Εφήβων: Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
          - Νεανίδων: Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ
          - Παίδων: Σ.Φ.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008
          - Παίδων (Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ): Γ.Α.Σ. ΜΕΛΙΚΗΣ
          - Κορασίδων: Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
          - Παμπαίδων: Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ
          - Παγκορασίδων: Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ
6.      Στους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στις Μικτές Ομάδες Παίδων και Κορασίδων αγωνιστικής περιόδου 2008-09.
 
Οι αθλητές που θα τιμηθούν είναι:
ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΤΣΕΡΒΙΣΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΚΥΛΩΝΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΟΥΡΤΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΦΑΚΟΠΟΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ,  ΧΕΡΒΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ),  ΜΠΑΜΠΑΤΣΗΣ ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ,  ΠΕΤΚΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ, (ΑΟΚ ΕΔΕΣΣΑΣ), ΜΗΤΣΙΑΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ, ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ) ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΟΡΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ), ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ), ΒΑΚΙΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ).
Oι αθλήτριες που θα τιμηθούν είναι:
ΕΥΤΑΞΙΑΔΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ ΑΡΤΕΜΗ, ΠΡΟΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ), ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΝΑ, ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΥΗ (ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ),
ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΟΥ ΒΑΣΩ, ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΝΑΤΑΣΑ,  ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΒΑΣΩ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ  (ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ),
ΜΠΑΙΤΑΣΗ ΑΝΝΑ , ΤΖΩΡΤΖΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ), ΜΑΤΣΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΛΑΤΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, (ΑΣ Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ).
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/
 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΦΥΤΕΥΟΥΝ...ΠΛΑΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!

ΠΕΜΠΤΗ 21-1-2010
Με νέο πρόσωπο τον Νίκο Πλάτανο διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Πιερικού. Ο 25χρονος αριστερός αμυντικός που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Αστέρα, συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα των "μελανολεύκων" και βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με την κατερινιώτικη ομάδα. Ο Πλάτανος που έχει περάσει επίσης από Καλαμάτα και Προοδευτική, αποτελεί προσωπική επιλογή του Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος ουσιαστικά τον ανέδειξε στους "βυσσινί" του Κορυδαλλού. Ο ποδοσφαιριστής θα συμμετάσχει και στο αυριανό πρόγραμμα και, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πιερικό, προσθέτοντας έτσι μια ακόμη λύση για τα μετόπισθεν στην τεχνική ηγεσία.
Από κει και πέρα, σε χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκαν σήμερα οι παίκτες του Πιερικού καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν ήθελε να τους επιβαρύνει πολύ λόγω της συσσωρευμένης κούρασης από τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Κέρκυρα. Μετά το καλό ζέσταμα οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής. Από το πρόγραμμα απουσίαζε ο Γκουγκουλιάς ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί ο λόγος ενός πρηξίματος στο κουντεπιέ, ενώ επέστρεψε από την Γερμανία ο Σάββας Εξουζίδης, όπου είχε μεταβεί για να δει τη σύζυγό και το νεογέννητο παιδί του. Πάντως, αμφότεροι οι παίκτες όπως και ο Μαρτίνεζ δεν υπολογίζονται από τον Σούλη Παπαδόπουλο για το ματς με τους Αγρινιώτες λόγω καρτών. Επιστρέφει όμως ο Πέντα που εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο παιχνίδι.
Η αυριανή προπόνηση, η οποία θα είναι ουσιαστικά η τελευταία πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (το Σαββάτο θα γίνει χαλάρωμα) είναι προγραμματισμένη για τις 13.30.(από katerinisport)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 21-1-2010


Την Κυριακή στις 6 μ.μ. 



 Πιερικός Αρχέλαος – AEK Άργους

Πιερικός Αρχέλαος = Η χαρά τις Κυριακές στην Κατερίνη
Νέοι χορηγοί οι ACS - courier, PieriaFire, Μήτσαλας Χαρίλαος και «Σ΄ αναμμένα κάρβουνα»                                                                     

● Μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρώτου γύρου και ο Πιερικός Αρχέλαος και αυτή την Κυριακή αγωνίζεται στην Κατερίνη. Φιλοξενεί την ΑΕΚ Άργους, μια ομάδα που διεκδικεί και αυτή με αξιώσεις την ανόδό της στην Α2 εθνική κατηγορία. Όλα τα βλέμματα των φιλάθλων είναι στραμμένα στον κυριακάτικο αγώνα και, όπως είναι φυσικό, μεσούντος   του πρωταθλήματος, η αγωνία -όπως και η χαρά- είναι στο αποκορύφωμά της. Πάντως την κατερινιώτικη ομάδα που δίνει χαρά τις Κυριακές στην Κατερίνη, από ότι φαίνεται δεν την πτοεί τίποτε.

Για τον παραπάνω αγώνα ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ακόμη δύσκολο παιγνίδι. Αγωνιζόμαστε με μια ομάδα που παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό, με πολύ γρήγορο ρυθμό και η πορεία της είναι όχι μόνο αξιοπρόσεκτη, αλλά και θαυμαστή. Εμείς θα κοιτάξουμε πάλι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να ανταπεξέλθουμε  στις δυσκολίες του παιγνιδιού. Καλούμε, όπως πάντα, τον κόσμο να είναι κοντά μας για να γίνει ένα πολύ ωραίο παιγνίδι».
Ακόμη τέσσερις χορηγοί προστέθηκαν σ΄ αυτή την αγωνιστική περίοδο. Είναι οι: ACS courier – Μπαρέκας Δημήτρης - Θεσσαλονίκης 80, PieriaFire – Συστήματα ασφαλείας -  ΠΕΟ Κατερίνης Θεσσαλονίκης, Μήτσαλας Χαρίλαος – Ιατρικά Ορθοπεδικά Φαρμακευτικά – Ολύμπου 11 και «Σ΄ αναμμένα κάρβουνα» - Ελλήνων γεύσεις και εδέσματα – Ν. Πλαστήρα 85.
● Σύσσωμος ο Δήμος Κατερίνης παρακολουθεί τους αγώνες μπάσκετ του πρωταθλήματος. Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος έχει αναμφισβήτητα την θερμή υποστήριξη του Δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Θανάσης Λιακόπουλος συμμετέχει στο δ.σ. της ομάδας και από τις κερκίδες δεν λείπει και ο έτερος αντιδήμαρχος κ. Ζήνων Σατραζέμης.
Άοκνες βέβαια είναι  και οι προσπάθειες του προέδρου του ΟΑΚΑ κ. Γιώργου Γκοτζαμανίδη.
 ● Το Σάββατο στις 1,30 μ.μ. στο «Αλκαζάρ» της Λάρισας και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Πανελληνίων Αγώνων Μικτών Ομάδων Αγοριών Ενώσεων, η ΕΣΚΑ Θεσσαλίας αγωνίζεται με την ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Από τη θυγατρική Κατερίνη 2008 επιλέχθηκαν να συμμετέχουν στη σύνθεση της ΕΚΑΣΚΕΜ οι καλαθοσφαιριστές: Γιώργος Φακοπουλίδης, Κώστας Χερβατίδης, Θανάσης Κοντσές, Τάσος Πρισκομάτης και Γιώργος Τσαλμπούρης.
● Οι πρωταθλήτριες ομάδες των εφήβων και των κορασίδων του Πιερικού Αρχελάου, καθώς και η παιδική ομάδα του θυγατρικής Κατερίνη 2008, θα τιμηθούν από την ΕΚΑΣΚΕΜ κατά τη διάρκεια της τελετής κοπής της πίτας της ΕΚΑΣΚΕΜ. Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2009 στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Κρύας Βρύσης.
● Και αφού ο λόγος για την ΕΚΑΣΚΕΜ, είναι πραγματικά παράλειψή μας που τόσο καιρό δεν αναφερθήκαμε στην «ψυχή» της ‘Ένωσης. Αυτή είναι η κα Μιμή Χατζηχαρίση που εργάζεται εδώ και μια εικοσαετία ως γραμματέας και προσφέρει αθόρυβα και αποτελεσματικά τις υπηρεσίες της.
Το γραφείο τύπου και το τμήμα οργάνωσης του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, την ευχαριστούν θερμά για την άψογη συνεργασία.
● Σε τέσσερα, πάλι, πρωταθλήματα συμμετέχουν οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και του θυγατρικού ΣΦΚ Κατερίνη 2008 αυτό το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά:
-                     Ανδρικό / Β΄ κατηγορία - Α΄ γύρος, 7η αγωνιστική. Σάββατο 23.1.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 16,00 / Μακεδονικός Ν. Εφέσσου - ΣΦΚ Κατερίνη 2008.
-                     Εφηβικό - Β΄ γύρος, 5η αγωνιστική. Κυριακή 24.1.2010, γυμναστήριο Λιτοχώρου, ώρα 14,00 / Αναγέννηση Λιτοχώρου - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
-                     Γυναικών / Α΄ κατηγορία - Α΄ γύρος, 7η αγωνιστική. Κυριακή 24.1.2010, γυμναστήριο Αριδαίας, ώρα 14,00 / Φ.Ο.Αριδίας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και
-                     Νεανίδων - Α΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Σάββατο 23.1.2010, γυμναστήριο Σκύδρας, ώρα 14,00 / ΑΣ Σκυδραϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
● Τέλος, υπό την αιγίδα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ και της ΚΕΔ/ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα,  η συνάντηση των αξιολογημένων διαιτητών της Α1 εθνικής κατηγορίας. Από το Σύνδεσμο Κεντρικής Μακεδονίαςπήραν μέρος οι διεθνείς διαιτητές κ.κ. Τανατζής Γεώργιος και Παπαπέτρου Πέτρος, καθώς και ο διαιτητής Α1 κ. Ταρενίδης Σταύρος. Μετά το πέρας της ενημέρωσης οι διαιτητές υποβλήθηκαν σε γραπτές εξετάσεις και σε τεστ φυσικής κατάστασης. □ Επιτυχιών συνέχεια για τον τοπικό μας σύνδεσμο, καθώς το μέλος του και Α’ αντιπρόεδρος Ταρενίδης Σταύρος μετά την επιτυχημένη του παρουσία στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟ – ΗΡΑΚΛΗ,  ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΟΚ στην διαιτητική τριάδα του αγώνα Α1 μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ που θα γίνει το προσεχές Σάββατο, παιχνίδι που αποτελεί την παρθενική παρουσία του κατερινιώτη ρέφερι στην μεγάλη κατηγορία. Του ευχόμαστε ολόψυχα πολλά και επιτυχημένα παιχνίδια στην Α1 στο μέλλον. □ Για πρώτη φορά ο Σύνδεσμος από την ίδρυσή του θα εκπροσωπηθεί ταυτόχρονα με 3 διαιτητές στην Α1 εθνική κατηγορία, στην ίδια αγωνιστική ημέρα. □ Σχολή για την ανάδειξη νέων διαιτητών πρόκειται να διοργανώσει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κεντρικής Μακεδονίας στο άμεσο χρονικό διάστημα. Ήδη έχουν κατατεθεί στο σύνδεσμο αρκετές δηλώσεις συμμετοχής. Το Δ.Σ. καλεί όσους ενδιαφέρονται για την καλαθοσφαιρική διαιτησία να δηλώσουν συμμετοχή. Για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους κ. Παπαπέτρου Πέτρο 6977482476 και κ. Ευφραιμίδη Σταύρο 6932115259. □ Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΟΚ οι  διαιτητές του προσεχούς Σαββατοκύριακου. Αναλυτικά οι συμμετοχές των τοπικών ρέφερι στα εθνικά πρωταθλήματα: Α1 - Σάββατο 23/1 ΠΑΟΚ-Ολύμπια Λάρ. Ταρενίδης Στ., Τρίκαλα-Περιστέρι  Τανατζής, Ολυμπιακός-Πανελλήνιος Παπαπέτρου. Α1 Γυναικών – Κυριακή 24/1  Απόλλων Πτ.-ΔΑΣ Άνω Λιοσίων Γιαμούζης-Ευφραιμίδης και Γ’ Εθνική 24/1 Μεταμόρφωση Β.-Βελβεντός Ταρενίδης Κ.
ΦΩΤΟ:...
Ο αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Ζήνωνας Σατραζέμης σε πρόσφατο αγώνα του Πιερικού Αρχελάου. 


Ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ του Δήμου Κατερίνης κ. Γιώργος Γκοτζαμανίδης με τον κ. Δημήτρη Ρογκότη, αντιπρόεδρο του Πιερικού Αρχελάου.

 
Ο συμπολίτης μας διαιτητής κ. Σταύρος Ταρενίδης που θα σφυρίξει το Σάββατο για πρώτη φορά στην Α1.

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας - ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 21-1-2010 

Ανασκόπηση της πορείας του Πιερικού με τη λήξη του πρώτου γύρου και αναδρομή στους πρώτους γύρους της τελευταίας τριετίας
Ο Πιερικός η μόνη ομάδα της κατηγορίας που σκόραρε σ’ όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια

Με ένα άδικο αποτέλεσμα έκλεισε ο Πιερικός τους αγώνες του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος 2009-2010 αφού αυτό δεν κρίθηκε μόνο από την αγωνιστική παρουσία των δύο ομάδων αλλά από έναν παράγοντα που είναι θεσμικός, το διαιτητή, που φρόντισε με τα σφυρίγματά του να γίνει ρυθμιστής του αποτελέσματος.
Τελικά όμως ο Πιερικός στο παιχνίδι που έκλεισε τους αγώνες του πρώτου γύρου δεν πήρε αυτό που δικαιούνταν και συγκέντρωσε συνολικά 22 βαθμούς.
Τρεις βαθμούς λιγότερους, απ’ ότι συγκέντρωσε στο περσυνό πρωτάθλημα, 25 βαθμούς, αυτό του 2008-2009.
Με τους 22 βαθμούς είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα κατέχοντας την 9η θέση αλλά αρκετά μακριά από την προνομιούχο δυάδα που οδηγεί στην απευθείας άνοδο, όμως είναι εφικτή έστω και η διαφορά με το δεύτερο της βαθμολογίας, είναι δέκα βαθμοί, διαφορά εφόσον βέβαια η ομάδα συνεχίσει την ίδια πολύ καλή εκτός έδρας βαθμολογική συγκομιδή και βελτιωθεί πάρα πολύ στα εντός έδρας παιχνίδια.
Και το λέμε αυτό γιατί ο Πιερικός είναι μία ομάδα από αυτές που είναι στις δεκατρείς πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με τη μικρότερη συγκομιδή βαθμών στα παιχνίδια της έδρας. Συγκέντρωσε σε εννέα αγώνες (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες) έντεκα βαθμούς ενώ η 13η της βαθμολογίας Αναγέννηση Καρδίτσας συγκέντρωσε στην έδρα της 14 βαθμούς.
Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και με έντονο το στοιχείο της έκπληξης και συνεπώς αν ο Πιερικός έχει στο δεύτερο γύρο μία ισορροπημένη καλή απόδοση εντός και εκτός έδρας και κυρίως αν καταστήσει την έδρα του πανίσχυρη, όπως ήταν κάποτε, τότε και το θέμα της ανόδου είναι εφικτό.
Οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι μία χρονιά ο Πιερικός είχε τερματίσει με τη λήξη του πρώτου γύρου τελευταίος, αν θυμάμαι καλά με 12 βαθμούς, και με τη λήξη του πρωταθλήματος ανέβηκε τότε στην Α’ Εθνική Κατηγορία.
Τη χρονιά εκείνη βοήθησαν πάρα πολύ και οι φίλαθλοι που γέμιζαν το Στάδιο και συμπαραστέκονταν ολόθερμα τους ποδοσφαιριστές.
Δεν πρέπει λοιπόν να απογοητευθούμε επειδή τερματίσαμε στην 9η θέση και να λέμε χάθηκε φέτος το θέμα της ανόδου.
Τίποτε δε χάθηκε.
Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο, δηλαδή 17 παιχνίδια και όλα μπορούν να συμβούν.
Το ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι των μεγάλων εκπλήξεων και όλα μπορούν να συμβούν όταν υπάρχει θέληση, αγωνιστική πειθαρχία και άριστη συμπεριφορά και αγωνιστική και εξωαγωνιστική.
Ο Πιερικός των τριών χρόνων στη Β’ Εθνική
Θα κάνουμε μια μικρή αναδρομή των αγώνων παρουσίας του Πιερικού στα παιχνίδια του πρώτου γύρου της τελευταίας τριετίας.
Αγωνιστική περίοδος 2007-2008
Η αγωνιστική περίοδος 2007-2008 ξεκίνησε με όραμα και προγραμματισμό με προπονητή τον κ. Γιώργο Βαζάκα. Η αγωνιστική αυτή χρονιά σημαδεύτηκε από τη συχνή εναλλαγή προπονητών. Πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και με αφορμή την κακή παρουσία της ομάδας στα φιλικά και τους αγώνες Κυπέλλου, απομακρύνεται ο κ. Βαζάκας και αναλαμβάνει προσωρινά ο κ. Γιάννης Μπικούδης. Μετά από δύο αγωνιστικές με δύο νίκες  έρχεται ο γερμανός κ. Κοστ, απομακρύνεται και αυτός, προσωρινά και πάλι ο κ. Γιάννης Μπικούδης και στη συνέχεια έρχεται ο κ. Παπαχρήστου. Καμία όμως βελτίωση παρά τις αλλαγές και αναλαμβάνει μετά τον αγώνα Πιερικού – Ολυμπιακού Βόλου ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος.
Ο Πιερικός μετά από ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων παραμένει στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Τη χρονιά 2007-2008 με τη λήξη του πρώτου γύρου ο Πιερικός είχε 15 βαθμούς και βέβαια κινδύνευε με υποβιβασμό.
Αγωνιστική περίοδος 2008-2009
Η χρονιά αυτή ξεκινάει με προπονητή τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο και με τη λήξη του πρώτου γύρου έχει συγκομιδή 25 βαθμών, δέκα δηλαδή παραπάνω από ότι στον πρώτο γύρο της προηγούμενης χρονιάς. Τους 25 βαθμούς κατέκτησε με επτά νίκες (έξι στην Κατερίνη και μία εκτός έδρας, Ηλυσιακός – Πιερικός 2-3) και τέσσερις ισοπαλίες (δύο στην Κατερίνη και δύο εκτός) και έχει έξι ήττες (πέντε εκτός έδρας και μία στην Κατερίνη από την Καβάλα).
Ο κ. Παπαδόπουλος μετά την εκτός έδρας αγώνα Καλαμαριάς – Πιερικού 1-1 αποχώρησε και ενώ η ομάδα είχε εξασφαλίσει την παραμονή της.
Αγωνιστική περίοδος 2009-2010
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε, και μάλιστα πολύ νωρίς, η αγωνιστική περίοδος 2009-2010. Η Διοίκηση πολύ πριν τελειώσει το πρωτάθλημα προσέλαβε στην τεχνική ηγεσία έναν καταξιωμένο και επιτυχημένο προπονητή, ένα πολύ γνωστό όνομα στο χώρο της Α’ Εθνικής, τον κ. Μάκη Κατσαβάκη.
Ο κ. Κατσαβάκης έκανε από νωρίς τον προγραμματισμό των μεταγραφών, ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα έρθουν αφού τελικά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ήταν παρών.
Όλα λειτούργησαν άψογα, η ομάδα έκανε την προετοιμασία της, τα φιλικά παιχνίδια και έναν αγώνα Κυπέλλου αλλά το αγωνιστικό της πρόσωπο, η γενική εικόνα που παρουσίασε και στο πρωτάθλημα που λίγο αργότερα άρχισε δεν έπειθε και στα έξι πρώτα παιχνίδια είχε μία νίκη, Πιερικός – Παναιτωλικός 2-0, δύο ισοπαλίες εκτός έδρας (1-1 σε Ηλιούπολη και Ιωνικό) και τρεις ήττες, μία εκτός (2-1 στη Δράμα) και δύο εντός (2-3 από Ολυμπιακό Βόλου και 2-4 από Θρασύβουλο).
Συνολικά δηλαδή συγκέντρωσε σε έξι παιχνίδια (τρία εντός και τρία εκτός) πέντε βαθμούς.
Η ήττα από το Θρασύβουλο ήταν αυτή που ανάγκασε τη Διοίκηση να λύσει αμέσως τη συνεργασία με τον κ. Κατσαβάκη και να προβεί στη πρόσληψη νέου προπονητή και αυτός ήταν ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος.
Δύο ημέρες μετά την πρόσληψή του κ. Σούλη Παπαδόπουλου με την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του στους προηγούμενους δώδεκα σχεδόν μήνες, ο Πιερικός αντιμετωπίζει για το Κύπελλο τον Εργοτέλη που εκείνη την περίοδο ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σούπερ Λίγκα και τον αποκλείει.
Ο Πιερικός παρουσιάζεται ριζικά μεταμορφωμένος και αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ενθουσιάζει τους φιλάθλους τόσο για την εμφάνισή του όσο και για τον αποκλεισμό του Εργοτέλη.
Διαφαίνεται πλέον ότι στον Πιερικό αρχίζει μια νέα εποχή. Γίνεται μια καινούργια αρχή. Στις επόμενες έντεκα αγωνιστικές ο Πιερικός καταφέρνει να συγκεντρώσει 9 βαθμούς από τα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια (δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες) στα οποία έμεινε αήττητος και οκτώ βαθμούς από τα έξι εντός έδρας παιχνίδια (δύο νίκες, και δύο ισοπαλίες) και ηττήθηκε από τον ΟΦΗ και την Κέρκυρα με το ίδιο σκορ, 1-2.
Βλέπουμε λοιπόν ότι το αδύνατο σημείο του Πιερικού είναι η έδρα. Και το λέμε αυτό γιατί στα εννιά παιχνίδια στην Κατερίνη έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Οι βαθμοί που συγκέντρωσε στη λήξη του πρώτου γύρου είναι 22.
Και λίγα στατιστικά
Ο Πιερικός σκόραρε στα 16 από τα 17 παιχνίδια του πρώτου γύρου και στο μόνο παιχνίδι που δεν βρήκε δίχτυα είναι αυτό με τον Αγροτικό Αστέρα που έγινε στην Κατερίνη και έληξε 0-0.
Στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια που δεν κέρδισε πέτυχε πρώτος γκολ και ισοφαρίστηκε.
Στο παιχνίδι Εθνικός Αστέρας – Πιερικός δέχτηκε πρώτος γκολ και μετά το ανέτρεψε σε 1-2.
Στα 17 παιχνίδια που έγιναν δεν δόθηκε πέναλτυ υπέρ του Πιερικού.
Δύο φορές ο Πιερικός υποχρεώθηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο:
α) Στο παιχνίδι Αναγέννηση Καρδίτσας – Πιερικός αποβλήθηκε ο Καλλιμάνης με δεύτερη κίτρινη στο 76ο λεπτό.
β) Στο παιχνίδι Εθνικός Πειραιά – Πιερικός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Θάνος στο 80ο λεπτό.
Μια επισήμανση για τα τρία χρόνια Β’ Εθνικής
Στα τρία χρόνια του Πιερικού στη Β’ Εθνικής κατηγορία το πρόσωπο που έπαιξε σημαντικό ρόλο, εκτός βέβαια από το δίδυμο των κ.κ. Γιάννη Ντούμου και Δημήτρη Ελευθεριάδη είναι ο προπονητής κ. Σούλης Παπαδόπουλος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην τεχνική ηγεσία του Πιερικού, μια ιστορία που είναι απόλυτα επιτυχημένη.
Η φετινή χρονιά σημαδεύτηκε από την όχι καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια που είναι βέβαιο ότι θα βελτιωθεί στη συνέχεα.
Ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος είναι ο πλέον επιτυχημένος προπονητής των τελευταίων ετών στην τεχνική ηγεσία του Πιερικού.
Και μια πρωτιά…
Ο Πιερικός είναι η μοναδική ομάδα της Κατηγορίας που σκόραρε σ’ όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Ενδεικτικά αναφέρουμε για τις υπόλοιπες ομάδες, και με τη σειρά που είναι στο βαθμολογικό πίνακα, μία τουλάχιστον αναμέτρηση όπου δεν σκόραραν εκτός έδρας
3η αγωνιστική: Θρασύβουλος – Κέρκυρα 0-0
13η αγωνιστική: Αγροτικός Αστέρας - Ολυμπιακός Βόλου 3-0
7η αγωνιστική: Κέρκυρα – ΟΦΗ 3-0
3η αγωνιστική: Αναγέννηση Καρδίτσας – Εθνικός 0-0
1η αγωνιστική: Αγροτικός Αστέρας - Εθνικός Αστέρας 0-0
6η αγωνιστική: Καλαμάτα - Δόξα Δράμας 2-0
3η αγωνιστική: Αγροτικός Αστέρας – Διαγόρας 1-0
1η αγωνιστική: Πιερικός – Παναιτωλικός 2-0
5η αγωνιστική: Θρασύβουλος – Ηλιούπολη 0-0
2η αγωνιστική: ΟΦΗ - Αγροτικός Αστέρας 1-0
2η αγωνιστική: Αναγέννηση Καρδίτσας – Ρόδος 0-0
6η αγωνιστική: Ηλιούπολη - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
11η αγωνιστική: Κέρκυρα – Πανσερραϊκός 4-0
15η αγωνιστική: Καλαμάτα – Ιωνικός 1-0
2η αγωνιστική: Εθνικός – Θρασύβουλος 2-0
4η αγωνιστική: Διαγόρας – Καλαμάτα 2-0
3η αγωνιστική: Ρόδος Αιγάλεω 3-0 (ΤΟΠΙΚΗ)

Σ.Φ.Κ. <<Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ>> ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010
4 ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Ιδανικό ήταν το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες βόλεϊ του Πιερικού όπου και στους 4 αγώνες που συμμετείχαν οι ομάδες είχαν αντίστοιχες νίκες. Οι 3 ήταν με σκορ 3-0 σετ και η μια με 3-1 σετ. Η σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε διοικητικό, αποδίδουν καρπούς. Οι στόχοι που έχουν μπει από την διοίκηση και το προπονητικό τιμ είναι πολύ υψηλοί, όμως η υλοποίηση τους είναι πολύ κοντά. Οι αγώνες ήταν οι εξείς:

  • Ανδρών: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 3-0
  • Κορασίδων: ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
  • Παγκορασίδων: ΠΑΝΘΕΟΝ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
  • Γυναικών: ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 3-0
(25-22, 25-19, 25-11)
Νικηφόρα συνεχίζουν την πορεία τους οι άντρες του Πιερικού όπου κέρδισαν και τον 4ο στην βαθμολογία με 3-0 σετ μέσα στην Κατερίνη και παραμένουν στην 1η θέση της βαθμολογίας όπου περιμένουν το ντέρμπι της χρονιάς το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στην Πτολεμαΐδα όπου θα κρίνει και την 1η θέση του πρωταθλήματος.
Οι παίκτες του Πιερικού μπήκαν νωχελικά στο 1ο σετ με αρκετά λάθη στην υποδοχή καθώς οι παίκτες του Κιλκίς αγωνίζονταν με ιδιαίτερα αποφασιστικό τρόπο. Τελικά η υπεροχή των παικτών του Πιερικού σε ατομικό επίπεδο ήταν αυτή που έδωσε το 1ο σετ στην ομάδα του Πιερικού με 25-22. Στο 2ο σετ η ομάδα του Πιερικού ήταν λίγο καλύτερη από το 1ο σετ και το κέρδισε με 25-19. στο 3ο σετ οι φωνές του προπονητή Κ. Σαρρή προς τους παίκτες της ομάδας για την μέτρια μέχρι εκείνο το σημείο εμφάνιση, είχε ως αποτέλεσμα να δείξουν οι παίκτες ένα μέρος του πλούσιου ταλέντου τους, κερδίζοντας πολύ εύκολα το σετ με 25-11 δικαιολογώντας και την 1η θέση που βρίσκονται στο πρωτάθλημα.
Η σύνθεση: Σαμαλής, Πάπας, Χρυσικός, Γρηγοριάδης, Κρομύδας, Σουλής Κ., Καλιακός, Σαρρής, Στεφανίδης, Γεωργόπουλος, Αλεξίου, Ξενίδης.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ - ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
0-3
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
0-3
ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΦΣ ΑΡΙΩΝ
0-3
Η βαθμολογία
α/α
ΟΜΑΔΑ
ΣΕΤ
ΒΑΘΜΟΙ


1
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
33-5
31

2
ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
32-6
31

3
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
26-13
22

4
ΑΣ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
15-23
13

5
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
19-23
13

6
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
15-25
11

7
ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
12-28
9

8
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
3-32
2

Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού ευχαριστούν θερμά τους αδερφούς Κουτσιμάνη και τις εταιρείες “NISSAN” “FORD” “SUBARU” & “CHINA MOTOR” για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752.

Β' Εθνική: Πιερικός – Νέοι Πιερικού 3-1 // Άρεσαν οι νέοι

 ( ΠΕΜΠΤΗ 21/01/2010 )

Χθες το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου του Πιερικού έγινε ένα αρκετά καλό φιλικο παιχνιδι μεταξύ του Πιερικού και της ομάδας Νέων που έληξε με 3-1 τέρματα τα οποία πέτυχε το νέο αίμα του Πιερικού.
Ο προπονητής του Πιερικού Σούλης Παπαδόπουλος που επέστρεψε από την Αθήνα όπου μετεβηκε για οικογενειακό του θέμα χρησιμοποίησε χθες παίκτες που δεν έχουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα όπως επίσης και τους Μαρτίνες και Πέντα που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Κερκυρα λόγω τιμωρίας.
Ο Πέντα μάλιστα επιστρέφει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ξαναπήρε γεύση από παιχνίδι.
Με την ομάδα του Πιερικού αγωνίστηκαν και οι Σεχολάρι, Κόϊτς και Κωτσιόπουλος, με τους δύο τελευταίους να παίζουν ένα ημίχρονο με την ομάδα Νέων και ένα δεύτερο με την ομάδα των ανδρών.

Το σκορ άνοιξε στο 18΄ ο Τσιτλακίδης κανοντας το 1-0 για να πετύχει στο 30 ο Σεχολάρι το 2-0.
Στο 60΄ μείωσε ο Παπαδόπουλος Σ. σε 2-1 για να κλείσει το σκορ στο 70΄ ο Τσιτλακίδης γράφοντας το τελικό 3-1.
Οι συνθέσης των ομάδων
Πιερικός
Γουμάγιας, Κωνσταντινίδης, Καλλιμάνης, Παστάς (50΄ Κωτσιόπουλος), Αγγελόπουλος, Τόσκας, Μαρτίνες, Ρέγιες, Πέντα (50΄ Κόϊτς), Τσιτλακίδης, Σεχολάρι.
Νέοι Πιερικού
Τσιντώντας, Νίκου, Μάρκογλου, Κωτσιοπουλος, Κραγιόπουλος, Κόϊτς, Τσικαδέρης, Μπαρέκας, Καραγκούνης, Ντόσης, Παπαδόπουλος Σ.
Επίσης έπαιξαν και οι: Τσιανάκας, Παπατόλιος, Ταραράς, Πουτσίκης, Μυστακίδης Γρ. Μυστακίδης Ι. Παναγιωτίδης.
Παρελθων ο Γάλλος Ντεμπελέ για το Πιερικό
Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του Πιερικού με τον ψηλόσωμο Γάλλο επιθετικό Γκαρά Ντεμπελέ.
Ο Ντεμπελέ φέτος στον πρώτο γύρο δεν είχε μεγάλη συμμετοχή με την ομάδα του Πιερικού στο πρωτάθλημα αφού αγωνίστηκε σε λιγότερο από 10 παιχνίδια
πετυχαίνοντας 2 γκολ ενώ πέρυσι έπαιξε σε 23 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Αρκετές φορές η συμπεριφορά του δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε για επαγγελματία ποδοσφαιριστή και ο ίδιος αδίκησε τον εαυτό του αφού η ΠΑΕ Πιερικός εκτιμώντας τις τεράστιες παικτικές του ικανότητες του έδωσε συγχωροχάρτι.

Πρόσφατα και ενώ ο ίδιος είχε κάνει δήλωση μεταμέλειας πήρε εορταστική άδεια στις γιορτές των Χριστουγέννων και επέστρεψε στην Κατερίνη στα μέσα Ιανουαρίου μη συμμετέχοντας σε αγώνες του Πιερικού τόσο για το κύπελλο Ελλάδος όσο και για το πρωτάθλημα.
Θέλοντας η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός να διαφυλάξει το κύρος της ομάδας προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Γκαρά Ντεμπελέ παρά τα πλούσια ποδοσφαιρικά του προσόντα.
Οι δρόμοι τους χώρισαν φιλικά και η διοίκηση του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του (ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ)


Έλυσε την συνεργασία με Ντεμπελέ

ΠΕΜΠΤΗ 21.01.2010


Τη λύση της συνεργασίας με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Γκαρά Ντεμπελέ, ανακοίνωσε ο Πιερικός!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πιερικού, η απόφαση ήταν κοινή συναινέσει.
Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ομάδα της πόλης μας, υπήρχε δυσαρέσκεια σχετικά με την πολυήμερη αργοπορία που υπήρξε από τον 24χρονο επιθετικό, στην περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων.
Η ΠΑΕ Πιερικός του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.


Σ.Φ.Κ. <<Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ>> ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010
ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Κορασίδων: ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(23-25, 23-25, 20-25)
Παγκορασίδων: ΠΑΝΘΕΟΝ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3

Την νίκη πέτυχαν οι κορασίδες του Πιερικού στο ντέρμπι της Κατερίνης με την ομάδα του Αρχελάου όπου κέρδισαν με 3-0 σετ, ισοβαθμώντας στην 1η θέση της βαθμολογίας με την ομάδα του Αρχελάου.
Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Αρχελάου μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, πήραν μια διαφορά στο σκορ όμως οι παίκτριες του Πιερικού σιγά σιγά κάλυψαν τη διαφορά και τελικά πήραν το σετ με 25-23. Στο 2ο σετ η ομάδα του Πιερικού πήρε μια μικρή διαφορά προηγήθηκε με 24-21, όμως η ομάδα του Αρχελάου μείωσε σε 24-23 αλλά τελικά ο Πιερικός πήρε το σετ με 25-23. Στο 3ο σετ η ομάδα του Πιερικού κράτησε τη διαφορά που πήρε στο σκορ και τελικά επικράτησε με 25-20 και 3-0 σετ.
Κορυφαίες του αγώνα ήταν οι Μουλαδάκη, Μάτιου και Τσολακίδου.
Η σύνθεση: Μάτιου, Μουλαδάκη, Τσολακίδου, Χαραλαμπίδου, Φακοπουλίδου, Καλπακίδου, Μαυρίδου, Θεοδώρου, Παπαδημητρίου, Κωστοπούλου, Καραφουλίδου, Παλαιολόγου.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
0-3
ΜΑΣ ΝΙΚΗ - ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ
3-2
Η βαθμολογία
α/α
ΟΜΑΔΑ
ΣΕΤ
ΒΑΘΜΟΙ
1
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
12-3
9
2
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
12-5
9
3
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
8-8
6
4
ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
7-12
6
5
ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
3-14
6
2 Χ 2 ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Διπλασίασαν τις νίκες οι παγκορασίδες του Πιερικού αφού κέρδισαν για 2ο συνεχόμενο αγώνα εκτός έδρας και την ομάδα του Πάνθεον Λιτοχώρου με 3-0 σετ διατηρώντας το απόλυτο με 2 νίκες 3-0 σετ.
Και στα τρία σετ οι ‘μικρές’ του Πιερικού παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ κέρδισαν εύκολα το παιχνίδι δίνοντας την ευκαιρία στον Κ.Σαρρή να δώσει ευκαιρίες σε όλα τα κορίτσια να παίξουν. Ειδικά η είσοδος στο παιχνίδι της 8χρονης Μάτιου Δ. ήταν αυτή που κέντρισε όλο το ενδιαφέρον.
Κορυφαίες σε αυτό το παιχνίδι ήταν οι Φακοπουλίδου Αθ. Θεοδώρου Αν., ειδικά στο σεβίς η Μάτιου Μ.
Η σύνθεση: Μάτιου Μ., Τσολακίδου, Φακοπουλίδου, Θεοδώρου, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Κωστοπούλου, Καλαϊτζή, Μπατσίλα, Μάτιου Δ., Πολυζοπούλου.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ- ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
0-3
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ
3-1
Η βαθμολογία
α/α
ΟΜΑΔΑ
ΣΕΤ
ΒΑΘΜΟΙ
1
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
6-0
4
2
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
6-2
4
3
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
4-6
4
4
ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
4-4
3
5
ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
1-9
3
Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού ευχαριστούν θερμά τον κ. Χατζηκώστα Γεώργιο και την εταιρεία “GOODYS” Κατερίνης για την ευγενική προσφορά του σε αθλητικό υλικό.
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752.