Σελίδες

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-2-2010
Μία όμορφη και ζεστή εκδήλωση - συγκέντρωση έγινε σήμερα στο SPORTS ARENA απο τους γονείς του προπαιδικού τμήματος του Πιερικού και τον υπεύθυνο έφορο του τμήματος κ Καλαιτζή Δημήτρη. Η προγραμματισμένη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του υπευθύνου του τμήματος, είχε ώς θέματα: 
"Γνωριμία των γονέων μεταξύ τους, συζήτηση για την πορεία του τμήματος, τα προβλήματα ακι ο προγραμματισμός για τα τουρνουά που πρέπει να συμετάσχει η ομάδα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ για το ΠΑΣΧΑ αλλά και το καλοκαίρι."
Η συνάντηση και η συζήτηση κράτησε 2 ώρες, οι γονμείς εξέθεσαν την άποψή τους για την πορεία του τμήματος, είπαν τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν, όπως το γηπεδικό, που θεωρείται βασικό πράοβλημα όλων των ετών.Εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την οργάνωση και τη δουλειά που γίνεται με τα παιδιά και υποσχέθηκαν ότι θα είναι κοντά και συμπαραστάτες και εικείνοι σε όποια προβλήματα υπάρχουν. Απο κοινού έγινε προγραμματισμός για την συμμετοχή του τμήματος σε ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, καθώς επίσης και σε δύο καλοκαιρινά τουρνουά.Να σημειωθεί, ότι παρόντες ήταν οι γονείς όλων των παιδιών του τμήματος.
Απο πλευράς του υπευθύνου του τμήματος υπήρξε η υπόσχεση οτι το τμήμα θα συνεχίσει να λειτουργεί με την αγαστή συνεργασία όλων, εφόρου, γονεών και προπονητή..

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα...

http://b-united.com

altΗ ευρεία νίκη του Πιερικού στο κυριακάτικο ματς κόντρα στον Ιωνικό δείχνει κατά ένα τρόπο το πλάνο πάνω στο οποίο κινούνται στη Κατερίνη. Ο Σούλης Παπαδόπουλος φαίνεται πως εμπνέει την ομάδα και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο.

Στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής δεν μπορείς να προκαθορίσεις τα πράγματα καθώς δύο νικές είναι ικανές στο να φλερτάρεις με την άνοδο και δύο ήττες με τον υποβιβασμό. Όμως ο Πιερικός με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο μήνα φροντίζει ώστε να παγιώνει τη παραμονή του στην πρώτη εξάδα και... οτι ήθελε προκύψει.
Στα αγωνιστικά όσοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν με τους Νικαιώτες έκαναν χαλάρωμα και κάποιες διατατικές ασκήσεις ενώ οι υπόλοιποι αρκέστηκαν σε ασκήσεις με μπάλα και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο για 20 λεπτά.
Άδεια είχε ο Σάββας Εξουζίδης (17/0) και απουσίαζε από την προπόνηση.
Την Τρίτη η ομάδα θα έχει ρεπό.
SPORTS NEWS ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
http://athlitikipierias.blogspot.com/

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-2-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημήτρης Γαλάνης: «Θα καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις
για την υλοποίηση των στόχων»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου στην Κομοτηνή επί της τοπικής ομάδας του Γ.Α.Σ. ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε:
ΠΙ
«Όταν κάνεις μία τιτάνια προσπάθεια έρχονται και δυσκολίες, έρχονται και αναποδιές. Δεν μπορούμε να μείνουμε ούτε στο παιγνίδι αυτό, ούτε στην εμφάνιση. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του και μπορούμε να πούμε ότι είναι στην κόψη του ξυραφιού. Εμείς θα καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την υλοποίηση των στόχων».