Σελίδες

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Β ΕΘΝΙΚΗ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ - ΓΚΟΛ - 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-2-2010

Πιερικός - Ρεπό χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού Σήμερα φιλικό με την ομάδα Νέων

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010
Δεν προπονήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού κάνοντας το ρεπό που συνήθως έχουν κάθε εβδομάδα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Πιερικός δε παίζει Κυριακή αλλά τη Δευτέρα στο γήπεδο της Φυλής με το Θρασύβουλο. Το φιλικό με την ομάδα των Νέων θα γίνει σήμερα, στο οποίο θα παίξουν όσοι δεν έπαιξαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος ενώ οι άλλοι θα προπονηθούν.
Δικαιολογημένα απών ο Εξουζίδης
Ένα προσωπικό του θέμα υποχρέωσε τον Εξουζίδη να μεταβεί στη Γερμανία. Για την απουσία του αυτή ζήτησε άδεια και του την έδωσε ο προπονητής του κ. Σούλης; Παπαδόπουλος.
Ο  Εξουζίδης αναμένεται να επιστρέψει αύριο και να μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι της Δευτέρας. Αντίθετα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Ολγκίν.
Στα εκτός έδρας με Καρδίτσα και Εθνικό Αστέρα θα εκτίσει την ποινή του ο Μαρτίνεζ.
Η ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας κ. Σούλη Παπαδόπουλο δήλωσαν τα παιχνίδια στα οποία θα εκτίσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ την ποινή των δύο αγωνιστικών που του έχει επιβληθεί επειδή συμπλήρωσε επτά κάρτες.
Τα παιχνίδια στα οποία θ’ απουσιάσει ο Μαρτίνεζ είναι με τη Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Εθνικό Αστέρα που θα γίνουν στην Κατερίνη.(ΤΟΠΙΚΗ)