Σελίδες

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Πιερικός - Ένα μήνα έξω ο Γιώργος Μακρής Σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010
Μόνο επιπόλαιος δεν ήταν ο τραυματισμός του Γιώργου Μακρή στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Η πρώτη εκτίμηση από την εξέταση που του έκανε ο γιατρός της ΠΑΕ Πιερικός κ. Μανώλης Παπακώστας αναφέρει ότι ο Μακρής έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και για να οριστικοποιηθεί το είδος και μέγεθος του τραυματισμού του θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία στο Διαβαλκανικό. Με τα σημερινά δεδομένα θα λείψει τουλάχιστον ένα μήνα.
Τραυματίας και ο Κόιτς
Τραυματίας είναι και ο Κόιτς που έπαιξε με την ομάδα των Νέων και αποχώρησε λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο γόνατο. Ο νεαρός Κόιτς δεν προπονήθηκε χθες αλλά ....πιστεύεται ότι από αύριο θα επιστρέψει στις προπονήσεις.
Προπονήθηκε ο Ολγκίν
Κανονικά προπονήθηκε χθες ο Ολγκίν αλλά είναι αλήθεια ότι όλες τις ασκήσεις τις έκανε επιφυλακτικά.
Αν όχι από σήμερα, θ’ αρχίσει προπονήσεις με τους συμπαίκτες του από αύριο. Εάν θα υπολογιστεί για το παιχνίδι της Κυριακής είναι κάτι που θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις και αν βέβαια μείνει ικανοποιημένος και ο προπονητής της ομάδας κ. Σούλης Παπαδόπουλος.
Δεν παίζει την Κυριακή ο Μαρτίνεζ
Ο αρχηγός του Πιερικού Ντιέγκο Μαρτίνεζ δεν παίζει την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας γιατί έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές που είναι τιμωρημένος. Την άλλη θα την εκτίσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα.
Έτσι ο Πιερικός την Κυριακή θα υποχρεωθεί να παίξει χωρίς τα δύο αμυντικά του χαφ, τον Μακρή και τον Μαρτίνεζ.
Η χθεσινή προπόνηση
Δύο διαφορετικά προγράμματα έγιναν στη χθεσινή πρώτη προπόνηση των παικτών που άρχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Αναγέννηση Καρδίτσας που θα γίνει στην Κατερίνη την Κυριακή.
Όσοι έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο που έγινε τη Δευτέρα ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης ενώ όλοι οι άλλοι κανονικό πρόγραμμα.
Το ζέσταμα ήταν κοινό. Όσοι δεν έπαιξαν έκαναν βασική αντοχή, δρομικές ασκήσεις για ενεργό συναρμογή και στη συνέχεια κατά ζευγάρια ασκήσεις καλής υποδοχής και καλής μεταβίβασης της μπάλας. Ακολούθησαν διάφορα αγωνιστικά παιχνίδια τριάντα λεπτών και αποθεραπεία.
Σήμερα η προπόνηση θα γίνει σε δύο γκρουπ. Τα πρώτο γκρουπ θ’ αρχίσει στις 10:30 το πρωί και γύρω στις 11:45 το δεύτερο γκρουπ.(ΤΟΠΙΚΗ)