Σελίδες

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 4-3-2010

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 

Ώρα:Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010 9:00 π.μ.
Τοποθεσία:ΓΗΠΕΔΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟ)

ΠΕΜΠΤΗ 4-3-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή στην Αθήνα στις 12 το μεσημέρι 
ΓΣ Λαυρίου – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
Επιτυχία είχε η παρουσία της VODAFONE


● Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης στις 10 π.μ., η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου θα αναχωρήσει για την Αθήνα όπου θα παίξει με το Λαύριο. Πρόκειται για ένα ντέρμπυ κορυφής και έτσι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και για τις δυο πλευρές. Η κατερινιώτικη ομάδα, απόλυτα προσγειωμένη όπως πάντα, θα προσπαθήσει για το αυτονόητο που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Για τον αγώνα αυτό, ο Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα μας, θα πρέπει στο δικό μας αθλητικό γεγονός, να δώσουμε τη διάσταση που του αρμόζει. Πρόκειται για ένα ντέρμπυ κορυφής με δύο πολύ δυνατές ομάδες και τίποτε άλλο. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιγνίδι και όσο για το Λαύριο, έχει εξαιρετικούς παίκτες με φοβερή ποιότητα».
                                                                                           
● Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Ξάνθος και Μπαρμπαντωντωνάκης.
● Πάντως, πολύ ωραίο κλίμα δημιουργήθηκε στον περασμένο αγώνα με τον Εύοσμο. Σε αυτό συνετέλεσε και η παρουσία της VODAFONE με τις εκπλήξεις της. Από ότι μαθαίνουμε και άλλοι χορηγοί ετοιμάζουν ανάλογες προβολές των προϊόντων τους.

● Και οι 12χρονες αθλήτριες που προπονεί στις ακαδημίες η Έλενα Δόβα, απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ, είναι ενθουσιασμένες με το μπάσκετ, αλλά πρώτα από όλα είναι όλες τους καλές  μαθήτριες. Ο φακός της στήλης τις απαθανάτισε λίγο πριν τον αγώνα με το Εύοσμο, όπου ήταν και αυτή η ομάδα εκεί, όπως και όλες των ακαδημιών για να στηρίξουν τον Πιερικό Αρχέλαο.

Στη φωτογραφία όρθιες από αριστερά: Δόβα Έλενα - γυμνάστρια, Ξενίδου Φωτεινή, Γιαλίδου Κωνσταντίνα και Λιανού Ροδή. Κάτω: Μπουρονίκου Φένια, Σιαμάγκα Ελένη και Καρμίρη Φωτεινή.

● Από τον τοπικό σύνδεσμο διαιτητών μπάσκετ, ο Γιώργος Τανατζής, για το πρωτάθλημα της Α1, «σφυρίζει» στον αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο και ο Πέτρος Παπαπέτρου στην Αθήνα τον Πανελλήνιο με το Περιστέρι, ενώ για την Α2 ο Σταύρος Ταρενίδης στο Αιγάλεω με τον Αμύντα.

● Τέλος, πλούσιο είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΜ. Οι ομάδες του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και ΣΦΚ Κατερίνη συμμετέχουν στα παρακάτω παιγνίδια:

-                     Ανδρών / Β΄ κατηγορία - B΄ γύρος, 5η αγωνιστική. Σάββατο 6.3.2010, κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 16,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ - ΓΑΣ Κορινός.
-                     Γυναικών  / Α΄ κατηγορία - B΄ γύρος, 5η αγωνιστική. Κυριακή 7.3.2010, κλειστό γυμναστήριο Δ. Βικέλας Βεροίας, ώρα 16,00 / ΑΟΚ Βεροίας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
-                     Εφηβικό / Τελική φάση, Β΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 7.3.2010, γυμναστήριο Αριδαίας, ώρα 10,00 / ΦΟ Αριδαίας - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ.
-                     Νεανίδων /  Β΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Σάββατο 6.3.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 14,00 /  ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΣ Σκυδραϊκός.
-                     Παιδικό / Τελική φάση, Α΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Κυριακή 7.3.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 - ΦΟ Αριδαίας και
-                     Παμπαίδων / Τελική φάση, Α΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Σάββατο 6.3.2010, γυμναστήριο Γιαννιτσών, ώρα 14,00 / ΦΟ Αριδαίας - ΣΦΚ Κατερίνη 2008.

ΦΩΤΟ:

1. Ο Νεμάνια Τσουκ που καταχειροκροτήθηκε όταν μπήκε στο παιγνίδι της Κυριακής, μιας και ανάρρωσε από τον τραυματισμό του στην Κομοτηνή 

2. Η VODAFONE επί το έργον

3. Η ομάδα της ακαδημίας που αποτελούν 12χρονες μαθήτριες

4. Ο Αλέξης Ράπτης με το μικρό καλαθοσφαιριστή των ακαδημιών Γιάννη Περχανίδη και τον πατέρα του Φώτη Περχανίδη, ιδιοκτήτη του «Fotistores» και χορηγό του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

5. Ο Πέτρος Διαμαντίδης, διευθυντής της Eurobank και ένθερμος φίλαθλος, κάθε Κυριακή με τους φίλους του δίνει την εκδηλωτική του παρουσία στους αγώνες

6. Ο γνωστός συμπολίτης μας δημοσιογράφος που δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στην Αθήνα Δημήτρης Κεραηλίδης, δεν χάνει τους αγώνες του Πιερικού Αρχελάου

7. Και ο Βασίλης Σασσάνης, οικονομολόγος, σαν συνεργάτης του Πιερικού Αρχελάου δεν λείπει από τα παιγνίδια της αγαπημένης του ομάδας

http://athlitikipierias.blogspot.com/

Πιερικός - Κατά γκρουπ η χθεσινή προπόνηση του Πιερικού

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010
Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ προπονήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού.
Το πρόγραμμα και για τα δύο γκρουπ ήταν ίδιο. Άρχισε με το ζέσταμα που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο και συνεχίστηκε με διάφορες ασκήσεις δύναμης στην αίθουσα βαρών «Ηρακλής) του Δημοτικού Σταδίου. Το τελευταίο στάδιο της προπόνησης έγινε στο βοηθητικό γήπεδο και περιλάμβανε ανοίγματα.
Δεν προπονήθηκαν οι δύο τραυματίες, ο Γιώργος Μακρής που υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και χθες αργά το βράδι αναμενόταν να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα  και ο νεαρός Νίκου που απουσιάζει εδώ και ένα μήνα με παρόμοιο τραυματισμό  που ήταν όμως πιο βαρύς από ότι του Μακρή.
Το ιατρικό ανακοινωθέν για το θέμα του Μακρή αναφέρει και πάλι ότι θα απουσιάσει σίγουρα ένα μήνα.
Στο μεταξύ ο Ολγκίν προπονήθηκε κανονικά έβγαλε χωρίς καμία ενόχληση  όλο το πρόγραμμα από το οποίο απουσίαζε η χρησιμοποίηση της μπάλας. Στον Πιερικό είναι αισιόδοξοι ότι τελικά ο Ολγκιν θα είναι έτοιμος  και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Σούλη Παπαδόπουλου που χθες όλο το πρωινό το έβγαλε στο γήπεδο επειδή οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε δύο διαφορετικά γκρουπ και με διαφορετική ώρα έναρξης. Σήμερα η προπόνηση θα αρχίσει λίγο μετά τις 2:30μ.μ.(ΤΟΠΙΚΗ)

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - Συνέχισαν το αήττητο οι παγκορασίδες του Πιερικού ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 3-0 (25-10, 25-12, 25-12)

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010
Το αήττητο σερί τους συνέχισαν οι παγκορασίδες του Πιερικού όπου κέρδισαν το Πάνθεον με 3-0 σετ παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας στη 2η αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πιερικού αποτελεί τη νεαρότερη ομάδα της κατηγορίας αφού  στο σύνολό της σχεδόν αποτελείται από κορίτσια που πηγαίνουν στο δημοτικό, δηλαδή ηλικίας 12 χρονών και κάτω όταν οι άλλες ομάδες αγωνίζονται με 15χρονες. Παρόλα αυτά η σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού απέδωσε ήδη τους πρώτους καρπούς πάρα πολύ νωρίς, τα κορίτσια του Πιερικού έχουν κάνει ήδη υπέρβαση με τα αποτελέσματα που έχουν φέρει και έχουν δείξει τι θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια.
Στο παιχνίδι της Κατερίνης τα κορίτσια του Πιερικού και στα τρία σετ πήραν διαφορά από την αρχή του κάθε σετ και τα κέρδισαν εύκολα. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Κ.Σαρρή να δώσει ευκαιρία σε ....αρκετές παίκτριες να παίξουν θέλοντας να δει την αγωνιστική τους κατάσταση.
Ο Κ.Σαρρής δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση των κοριτσιών, καθώς έδειχναν σε μερικά σημεία χαλαρότητα κάνοντας εύκολα λάθη με αποτέλεσμα να τους ‘‘τα ψάλει’’ μετά το τέλος του αγώνα θέλοντας να τους δώσει να καταλάβουν, παρά το νεαρό της ηλικίας τους ότι, οι ομάδες χτίζονται με πολύ σκληρή πειθαρχημένη και σοβαρή δουλειά και το παιχνίδι τους πρέπει να το διακατέχει η σοβαρότητα και η πειθαρχία και στην τεχνική και στην τακτική ατομική και ομαδική από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο σε κάθε σετ κάθε αγώνα.
Η σύνθεση : Μάτιου Μ., Μάτιου Δ., Κωνσταντινίδου Ε., Κωνσταντινίδου Κ., Φακοπουλίδου, Θεοδώρου, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Καλαϊτζή, Μπατσίλα, Τσιουτσιούλη, Παπαδοπούλου, Χατζηκώστα, Πολυζοπούλου.
 Τα άλλα αποτελέσματα

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ3-0
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 0-3

Η βαθμολογία

α/α ΟΜΑΔΑ  ΑΓΩΝΕΣ ΣΕΤ ΒΑΘΜΟΙ
1ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 618-212
2ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 617-511
3ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 610-109
4ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ77-159
5ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 71-217
  
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752.(ΤΟΠΙΚΗ)