Σελίδες

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΠΕΜΠΤΗ 11-3-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζει τις επισκέψεις στη νεολαία ο Πιερικός Αρχέλαος
Ο Πιερικός Αρχέλαος και στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης
Σε χαρούμενη ατμόσφαιρα η υποδοχή
Για μια ακόμη φορά αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φίλων Καλαθοσφαίρισης «ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ» επισκέφθηκε σχολικό κτηριακό συγκρότημα της Κατερίνης. Συγκεκριμένα αυτό που στεγάζονται το 2ο και το 5ο Γενικό Λύκειο, όπου το πρωί .... (ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)...

"ΤΕΛΙΚΟΣ" ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

ΠΕΜΠΤΗ 11-3-2010
Ο αγώνας της Κυριακής στο κλειστό της πόλης μας, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σαν τελικός. Η ομάδα μας παίζει με τον τέταρτο της βαθμολογίας, τον Πανερυθραϊκό. Κερδίζοντας ξεφεύγουμε κατά τρεις βαθμούς, που ουσιαστικά θα είναι τέσσερις αφού θα έχουμε κερδίσει και τα δύο μεταξύ μας παιχνίδια. Άρα θα σιγουρέψουμε κατά 99% την άνοδό μας, όντας αδύνατον μετά να κάνουμε τέσσερις παραπάνω ήττες από αυτούς.
Ας δώσουμε λοιπόν και πάλι το βροντερό παρόν μας, ας είμαστε και πάλι συμμέτοχοι στην γραφή της Ιστορίας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα γίνει Κυριακή 14/3 στις 5 το απόγευμα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μ.μ. - Όλος ο κόσμος του μπάσκετ εκεί - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - Πανερυθραϊκός

ΠΕΜΠΤΗ 11-3-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μ.μ. - Όλος ο κόσμος του μπάσκετ εκεί 
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - Πανερυθραϊκός
Μεγίστης σημασίας ο αγώνας - Η δραστηριότητα των ακαδημιών

● Ακόμη ένα κυριακάτικο απόγευμα – πανηγύρι  περιμένουν να ζήσουν σε όλο του το μεγαλείο οι φίλοι του πιερικού μπάσκετ. Ιδιαίτερα το ερχόμενο που η αγωνία θα είναι στο αποκορύφωμά της, αφού ο Πανερυθραϊκός έχει μικρή βαθμολογική διαφορά από το γηπεδούχο Πιερικό Αρχέλαο. Η κατερινιώτικη ομάδα με σύμμαχο πάντα τους πιστούς της φιλάθλους, είναι έτοιμη για μία ακόμη μάχη. 
Για τον αγώνα αυτό, ο Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε:.. (ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ....)
«Είναι ένας κομβικός αγώνας και για τις δύο ομάδες. Θα καταβάλλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φανούμε αντάξιοι των δυσκολιών του παιγνιδιού. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιγνίδι».
                                                                                            
● Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Λαζαρίδης και Σιμητόπουλος. Κομισάριος ορίσθηκε ο κ. Γιώργος Σαμαλής.

● Ανάμεσα στα πολλά τμήματα με τα εκατοντάδες παιδιά που λειτουργούν στις ακαδημίες του Πιερικού Αρχελάου, είναι και των παγκορασίδων, που η προπονήτριά του Δώρα Ζουγκουρίδου δηλώνει «Απόλυτα ευχαριστημένη από τη συμμετοχή των κοριτσιών, καθώς και για τη μπασκετική και μαθητική πρόοδό τους».
Στη φωτογραφία διακρίνονται: Παπαγεωργοπούλου Ανθή, Ανανιάδου Βασιλική, Μαλλιάρα Γεωργία, Πουλικίδου Στέλλα, Συροπούλου Κωνσταντίνα, Στοφορίδου Αρετή, Κακάνη Ολυμπία, Βερβαινιώτη Μυρτώ και Χριστουλάκη Αλίκη. Κάτω από αριστερά: Γατσιού Γεωργία, Τσαντίκη Ηλέκτρα, Κατωνίδου Άννα, Σαπίδου Δήμητρα, Πιατίδου Μαρία, Βασδιάρη Κέλλυ, Κορμέντζα Ελισάβετ, Μαρκοπούλου Λίλλα-Αιμιλία, Φυτιλή Ουρανία και Αγγέλη Ιωάννα.
 ● Και στο τμήμα για κορίτσια που γεννήθηκαν το 1997 και 1998 υπάρχει μεγάλη θέληση και ενδιαφέρον για το άθλημα του μπάσκετ, όπως βέβαια και για τις σχολικές επιδόσεις. «Πρώτο μας μέλημα είναι το ενδιαφέρον για την όσο το δυνατό καλύτερη πρόοδο στο σχολείο και μετά για την ομάδα», δηλώνει με ικανοποίηση η προπονήτρια Ξένια Καραγιάννη.
Στην αναμνηστική φωτογραφία διακρίνονται οι αθλήτριες: Διγρένη Θεοδώρα. Βαγγελακάκη Αργυρώ, Αμβροσιάδου Ιωάννα, Ματάλα Άννα-Μαρία, Σαββίδου Ελπίδα, Μπίλλα Ευφροσύνη, Καρατζά Ευτυχία και Μακρή Ελευθερία. Κάτω από αριστερά: Παπαϊωάννου Εύα, Μπατσαρά Ευτυχία, Συροπούλου Έλενα, Μπαμίχα Ελένη, Καπετανάκη Σοφία, Αντώνογλου Ελευθερία, Καραγάτσογλου Ελένη, Πούλιου Μαριαλένα, Καρασαββίδου Ευαγγελία και στη μέση η προπονήτρια της ομάδας.
 ● Τακτικά προπονούνται και οι εκκολαπτόμενοι καλαθοσφαιριστές που γεννήθηκαν το 1997 και 1998. Και αυτό το τμήμα της ακαδημίας του Πιερικού Αρχελάου προπονεί η Ξένια Καραγιάννη.
Στη φωτογραφία διακρίνονται οι: Καραφουλίδης Βαγγέλης, Βούλγαρης Κώστας, Τατσίδης Δημήτρης, Κατρανίτσας Φώτης, Τίτος Δημήτρης, Ευφραιμίδης Νίκος, Σουγλέρης Χρήστος, Μάντζος Νίκος και κάτω οι: Κοτσώνας Γιώργος, Λαζαρίδης Γιώργος, Κωνσταντόπουλος Δημήτρης, Παπαδόπουλος Νίκος, Σαββίδης Γαβριήλ, Κωτσιόπουλος Γιάννης, Κωνσταντόπουλος Λεωνίδας και Παπαθανασίου Παναγιώτης.
 ● Με 56-14 νίκησε πριν λίγες μέρες η ομάδα των κοριτσιών που γεννήθηκαν το 1999, 2000 και 2001. Ο αγώνας που είναι και ο πρώτος επίσημος της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου, έγινε στο Αιγίνιο με αντίπαλο την αντίστοιχη τοπική ομάδα.
Στη φωτογραφία οι μικρές αθλήτριες είναι με την Ξένια Καραγιάννη. Την αποστολή αποτελούσαν οι: Πατσιαλή Ελένη, Πατσιαλή Άννα-Μαρία, Τζιούτζιου Αρετή, Τοψικιώτη Γιώτα, Καλαϊτζίδου Μαρίλη, Νάδα Ζωή, Μπουτώλα Γεωργία, Ψωμιάδου Χριστίνα, Καρακίτσιου Κωνσταντίνα, Χατζηαγοράκη Ευαγγελία, Παυλίδου Δανάη, Βαβατσιούλα Μαρία, Παυλίδου Νεφέλη Μέλλιου Βασιλική, Παλαιολόγου Ελίζα, Σώτου Μαρία, Κελέμη Άννα-Μαρία και Ράδη Ολυμπία.
● Από τον τοπικό σύνδεσμο διαιτητών μπάσκετ, ο Σταύρος Ταρενίδης το Σάββατο, για την Α2 κατηγορία, θα παίξει στις Σέρρες όπου οι Ίκαροι αντιμετωπίζουν τη Νήαρ Ηστ. Την Τετάρτη για την Α1 ο Πέτρος Παπαπέτρου στη Νέα Σμύρνη στον αγώνα  Πανιώνιος – Μαρούσι και ο Γιώργος Τανατζής στον Ηλυσιακό με τον ΠΑΟΚ.
● Τέλος, οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και της Κατερίνη 2008 συμμετέχουν στα παρακάτω πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ:
 -                     Ανδρών / Β΄ κατηγορία - B΄ γύρος, 6η αγωνιστική. Σάββατο 13.3.2010, κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 20,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ – Αναγέννηση Λιτοχώρου.
-                     Εφηβικό / Τελική φάση, Β΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Κυριακή 14.3.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 11,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ – Αλέξανδρος Αξιούπολης.
-                     Νεανίδων /  Β΄ γύρος, 4η αγωνιστική. Σάββατο 13.3.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 14,00 /  ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Έδεσσας.
-                     Παιδικό / Τελική φάση, Β΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Κυριακή 14.3.2010, γυμναστήριο Δ. Βικέλας Βεροίας, ώρα 12,00 / ΑΟΚ Βεροίας - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 και
-                     Παμπαίδων / Τελική φάση, Α΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Σάββατο 13.3.2010, κλειστό γυμναστήριο Μελίκης, ώρα 14,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 – ΑΟΚ Βεροίας.
ΦΩΤΟ:
1. Με χαρά, όπως πάντα, περιμένει ο υπέροχος κόσμος του πιερικού μπάσκετ τον κυριακάτικο αγώνα

2. Η ομάδα των παγκορασίδων του Πιερικού Αρχελάου

3. Αθλήτριες του Πιερικού Αρχελάου που γεννήθηκαν το 1997 – 1998

4. Οι εκκολαπτόμενοι καλαθοσφαιριστές που γεννήθηκαν το 1997-1998

5. Μετά τον πρώτο αγώνα των αθλητριών που γεννήθηκαν το 1999-2001

6. Μία φάση από των αγώνα των μικρών αθλητριών στο Αιγίνιο

7. Τις Κυριακές στο μπάσκετ της Κατερίνης και ο καρδιολόγος Παναγιώτης Ταρενίδης 

8. Τακτικός σε κάθε κυριακάτικη γιορτή του μπάσκετ και ο εκλεκτός αρθρογράφος Γιάννης Τσαπουρνιώτης 

Πιερικός Χωρίς Παντελιάδη - Επιστρέφει ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ


ΠΕΜΠΤΗ 11.03.2010
Στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του Πιερικού, χωρίς τους τραυματίες Μακρή και Νίκου.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος ύστερα από το καθιερωμένο ζέσταμα, υπέβαλε τους ποδοσφαιριστές σε πολλές ασκήσεις κατοχής μπάλας, προετοιμάζοντας την ομάδα για το παιχνίδι στην πρωτεύουσα κόντρα στο Αιγάλεω.
Για το παιχνίδι της Κυριακής ο Κορυδαλιώτης τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παντελιάδη που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.
Όμως επιστρέφει ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ και θα δώσει κανονικά το παρόν στην....
Αθήνα κόντρα στο Αιγάλεω, εκτίοντας την δεύτερη αγωνιστική στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με Εθνικό Αστέρα.
Σούλης Παπαδόπουλος: "Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι στο Αιγάλεω"
Την προσοχή πως μόνο εύκολο δεν είναι το παιχνίδι στο Αιγάλεω τόνισε ο Σούλης Παπαδόπουλος λέγοντας:
"Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σ' αυτό το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας και για την ομάδα του Αιγάλεω πιστεύω πως αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Είναι μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και είναι η ομάδα που κέρδισε μέσα στην Κέρκυρα".(ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΛΟΙ)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 17.00

ΠΕΜΠΤΗ 11-3-2010
 
Έντονη κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις του Πιερικού Αρχέλαου για το Κυριακάτικο σουπερ παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερινης στις 5 το απόγευμα και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των απανταχου Πιεριέων.
Από την έκβασή του κρίνεται κατά 90% η άνοδος στην Α2 ανδρών και ο Πιερικός Αρχέλαος είναι αποφασισμένος να οδηγήσει σε ήττα την επικίνδυνη ομάδα του Πανερυθραϊκού αφήνοντάς την πίσω βαθμολογικά και ανοίγοντας την ψαλίδα της διαφοράς σε σημείο που πλέον πολύ δύσκολα  θα ανατραπεί η πορεία προς την άνοδο.
Οι παίκτες του Δ. Γαλάνη δουλεύουν σκληρά και μεθοδικά πάνω σε συγκεκριμένο πλανο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανερυθραϊκό και δείχνουν πολύ καλή διάθεση και όρεξη στις προπονήσεις.
Κρατείται όμως χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τις μεγάλες δηλώσεις και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην Α2 ανδρών.
Μόνο νίκη βλέπουν όλοι οι άνθρωποι του Πιερικού Αρχέλαου κάνοντας έκκληση προς τους φιλάθλους θέλοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους ώστε να μετατρέψουν το κλειστό γυμναστήριο σε πύρινη λάβα που θα αναγκάσει τον Πανερυθραϊκό να υποκλιθεί στην ανωτερότητα της ιστορικής ομάδας της Κατερίνης και να γνωρίσει την ήττα.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης ώστε ο Πιερικός Αρχέλαος να οπλιστεί με την απαραίτητη δυναμική που τόσο πολύ χρειάζεται σ’ αυτή την κρίσιμη και καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος και  να πάρει τη νίκη που θα τον φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με την Α2 ανδρών.