Σελίδες

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Μπάσκετ - Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010
Η νίκη κρίθηκε στης λεπτομέρειες
Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλων Πατρών 60-56
Μετά από ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι ο Πιερικός Αρχέλαος πήρε δύσκολα αλλά δίκαια μια νίκη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα τον Απόλλων Πάτρας με 60-56. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πολύ ωραίο θέαμα, κάτι που ικανοποίησε απόλυτα τους φίλους του μπάσκετ που ..γέμισαν και πάλι το Κλειστό της Κατερίνης και ήταν σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αρωγοί και συμπαραστάτες των προσπαθειών των παικτών για να φτάσουν στη νίκη που τόσο πολύ ήθελαν όλοι. Μια νίκη που κρατάει την ομάδα της πόλης μας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια θέση που οδηγεί στην Α2 κατηγορία.
Η νίκη για τον Πιερικό Αρχέλαο πιστεύουμε ότι κρίθηκε τις λεπτομέρειες στις οποίες η ομάδα της πόλης μας εκμεταλλεύτηκε πολύ καλύτερα καθοδηγούμενη από τον ικανότατο και έμπειρο προπονητή κ. Δημήτρη Γαλάνη. Γι’ αυτούς που δεν ήταν στο γήπεδο ίσως αυτά να φαίνονται λίγο ακαταλαβίστικα. Όσοι όμως ήταν στο γήπεδο είδαν ότι οι έξυπνες κινήσεις του προπονητή του Πιερικού Αρχελάου έδωσαν τη νίκη.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες των δύο ομάδων ξέχασαν την αντιπαλότητα και το πάθος της διεκδίκησης την νίκης που έδειξαν σ’ όλο το παιχνίδι και αποχώρησαν δίνοντας ο ένας στον άλλο το χέρι του στέλνοντας ένα μήνυμα ότι στο μπάσκετ οι παίκτες ξέρουν ότι και η ήττα είναι μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού.
Διαιτητές: Πουρσανίδης Γ. - Τάτσικας.
Τα δεκάλεπτα: 15-17, 31-30, 40-42, 60-56.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μητσάκης 9 (2), Μόρφης 14 (2), Παπαμιχαήλ, Δαμαλής 1, Βίλλας, Ράπτης, Γκογκίδης 5, Γκέρος 3, Ροδοστόγλου 6, Ψαρόπουλος 5 (1), Τσουκ 17 (1).
ΑΠΟΛΛΩΝ Π. (Βετούλας): Καπερώνης, Νικολαϊδης 2, Κορακιανιτης, Ζαφείρης, Νικολούδης 2, Βλαχόπουλος 8 (1), Κορωνίδης 15 (3), Γέλιτς 11 (1) , Τραϊανός 5, Περούλης, Βεσκούκης 13 (2).(ΤΟΠΙΚΗ)