Σελίδες

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

"Ο Πιερικός Αρχέλαος επισκέφθηκε τον ΟΚΑΝΑ"

ΠΕΜΠΤΗ 1-4-2010
Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα
Θερμή υποδοχή από το προσωπικό και τους χρήστεςΜε τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, προσωπικό και χρήστες, υποδέχθηκαν στον ΟΚΑΝΑ (Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών) Κατερίνης την ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου που πραγματοποίησε μια ουσιαστική επίσκεψη με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα. Τους καλαθοσφαιριστές, τον προπονητή Δημήτρη Γαλάνη και τον team manager Χρήστο Χρηστίδη, καλωσόρισε ο επιστημονικός υπεύθυνος του ΟΚΑΝΑ κ. Μπάμπης Κατόγλου με τον προϊστάμενο της μονάδας κ. Φίλιππο Κακάνη και τον υπάλληλο κ. Γιώργο Γκοτζαμάνη, παλιό καλαθοσφαιριστή του Πιερικού.
Στην ωριαία συνάντηση οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας όχι μόνο συζήτησαν με τα παιδιά της μονάδας για το μήνυμα «Ναι στη ζωή και τον αθλητισμό - Όχι στα ναρκωτικά» που πρέπει να εμπεδωθεί και να γίνει πράξη, αλλά και να παίξουν ένα μονό αγώνα μπάσκετ, παράλληλα με το διαγωνισμό τριπόντων. Οι μπάλες που πήγαν δώρο οι καλαθοσφαιριστές και ήταν ανάμεσα στα άλλα δώρα, έπιασαν αμέσως τόπο και τα πολλά εύστοχα καλάθια -και από τις δύο πλευρές- αποτελούσαν αντικείμενο επευφημιών.
Κατά τη δεξίωση που έκανε το προσωπικό στους επισκέπτες  και τους χρήστες, δημιουργήθηκε ακόμη μία πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα και είχαν όλοι την ευκαιρία να ανταλλάξουν τις απόψεις τους για την καθημερινότητα, τη ζωή και τον αθλητισμό.



Ο γιατρός και επιστημονικός υπεύθυνος ΟΚΑΝΑ Κατερίνης κ. Μπάμπης Κατόγλου, απευθυνόμενος στην αποστολή του Πιερικού Αρχελάου, μεταξύ άλλων, είπε: «Σπάνια εμφανίζονται εδώ σε μας συμπολίτες μας που έχουν ευαισθησία στα προβλήματα από την εξάρτήση και τη χρήση ουσιών. Σε αυτούς τους ευαίσθητους συγκαταλέγεται και ο Πιερικός Αρχέλαος που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τον ευχαριστούμε πολύ. Αυτές οι επισκέψεις έχουν μία καλή σκοπιμότητα. Αφορά την εκ μέρους μας έκθεση του πραγματικού προβλήματος, να γνωρίσουν από κοντά την πραγματική διάσταση του προβλήματος, ποια είναι η λύση του, τι γίνεται εδώ στη μονάδα του ΟΚΑΝΑ και να διαπιστώσουν από κοντά ότι η σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία των ατόμων που ζητούν θεραπεία είναι όλοι τους καλά παιδιά. Είναι έλληνες πολίτες και άνθρωποι που έχουν ανάγκη από βοήθεια στην οποία όλοι μας πρέπει να ανταπεξέλθουμε.

Είναι συνταγματικό τους δικαίωμα για βοήθεια, αφού είναι ασθενείς. Η μονάδα μας από τη μέρα που δημιουργήθηκε στόχο είχε τη μείωση της βλάβης και να πάρει τους ανθρώπους αυτούς από την παραβατικότητα, την εγκληματικότητα, τη χρήση ουσιών και να τους βάλει μέσα στη νομιμότητα. Να είναι μέσα σε ένα ιατρικό σύστημα για παρακολούθηση και να κάνουν μια θεραπεία που θα τους ωφελήσει στη ζωή τους και φυσικά να τους βοηθήσει στην απεξάρτηση. Το πρόγραμμά μας πηγαίνει καλά, έχουμε ξεπεράσει τις προσδοκίες μας και από ότι φαίνεται είμαστε σε καλό δρόμο και ευχόμαστε να έχουμε υγεία και μεράκι για τους μελλοντικούς αγώνες.
Η ευαισθησία που δείχνουν η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες, μας ενθαρρύνει και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα. Ξέρουμε ότι αυτές οι εκδηλώσεις είναι χρήσιμες και για μας, αφού είναι μια ψυχολογική στήριξη για όλους μας. Δείχνει την αποδοχή από την ίδια την κοινωνία και μάλιστα από οργανωμένες ομάδες του πληθυσμού και ιδίως από τόσο ευαίσθητους ανθρώπους που είναι ο αθλητισμός και οι εκπρόσωποί του. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Πιερικό Αρχέλαο και πάντα νίκες».



Στο φιλόξενο ΟΚΑΝΑ Κατερίνης ο προϊστάμενος της μονάδας κ. Φίλιππος Κακάνης για την επίσκεψη αυτή είπε: «Μέσα στις άγιες αυτές μέρες, η επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Τα παιδιά έχουν ανάγκη από τέτοιες επισκέψεις. Είναι άτομα με ενδιαφέροντα, αρκεί να τα αξιοποιήσουν. Είναι νέα παιδιά που μπορεί να βρέθηκαν στο δύσκολο δρόμο της ηρωίνης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ενδιαφέρον για τη ζωή. Η επίσκεψη της ομάδας βοηθάει στο μέγιστο, τους δίνει θάρρος και  ενθουσιασμό να ασχοληθούν πάλι με τον αθλητισμό και γενικά να ξαναγυρίσουν σε ενδιαφέροντα που είχαν ξεχάσει. Εμείς προσπαθούμε να τους παρακινήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα και η συμβολή του Πιερικού Αρχελάου κρίνεται απαραίτητη και σκόπιμη».
Συνδετικός κρίκος στην πραγματοποίηση της επιθυμίας των ανθρώπων του Πιερικού Αρχελάου ήταν ο παλιός καλαθοσφαιριστής του Πιερικού και υπάλληλος του ΟΚΑΝΑ κ. Γιώργος Γκοτζαμάνης που και αυτός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη αυτή, τονίζοντας: «Με χαρά παρακολουθούμε αυτές τις δραστηριότητες της αγαπημένης μας ομάδας και η από ότι βλέπουμε ο κόσμος τις επικροτεί. Χαιρόμαστε για την προσπάθεια αυτή. Εύχομαι στην ομάδα, του χρόνου στην Α2 και από ότι δείχνουν τα πράγματα, αυτό είναι κοντά».
Τέλος, ο  προπονητής Πιερικού Αρχελάου κ. Δημήτρης Γαλάνης που έχει αποδείξει την ευαισθησία τους γι΄ αυτές τις εκδηλώσεις, δήλωσε: «Η κοινωνία της Κατερίνης είναι ενιαία. Εμείς βρισκόμαστε κοντά σ΄ αυτά τα παιδιά που κάνουν το δικό τους αγώνα, έναν αγώνα πολύ πιο δύσκολο από το δικό μας. Κάνουν έναν αγώνα ζωής. Εμείς συνδράμουμε  και συμπαραστεκόμαστε με την παρουσία μας στον αγώνα τους και είμαστε σίγουροι τα παιδιά θα βγουν νικητές. Ευχόμαστε για όλους το καλύτερο».(ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ)

Κολοσσός ο Πιερικός!...(2-0)ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

alt
 Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα της Κατερίνης καθώς επικράτησε με 2-0 του Διαγόρα αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 37'. Ο Θάνος στο 21' και ο Φρέντερικς στο 60' πέτυχαν τα δύο γκολ που έβαλαν και πάλι τον Πιερικό μέσα στην πρώτη εξάδα. ΔΗΛΩΣΕΙΣ
 Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να ανοίξουν πρώτες το σκορ, κάτι που το έκανε ο γηπεδούχος Πιερικός στο 21' με το πλασέ του Θάνου. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έμεινε με δέκα παίκτες στο 37' εξαιτίας της αποβολής του Τασίδη γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες της στην συνέχεια και έδωσε την δυνατότητα στον Διαγόρα να πιέσει.
Στην επανάληψη ο Διαγόρας θέλησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αλλά ο Πιερικός στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Βελλίδη, διπλασίασε τα τέρματα του με τον Φρέντερικς και ουσιαστικά κλείδωσε την υπόθεση νίκη για τους. Οι Ροδίτες ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν να αντιδράσουν καθώς βασίζοταν κυρίως στα στημένα του Ρούσεφ και ο Πιερικός με το τρίποντο που πήρε έφτασε τους 41 βαθμούς και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα του Παναιτωλικού πλασαρίστηκαν στην πέμπτη θέση των play off, ενώ αντίθετα ο Διαγόρας έμεινε στους 35 βαθμούς και στην δέκατη θέση.
ΦΑΣΕΙΣ
9' Ο Θάνος έπιασε το δυνατό δεξί σουτ που κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη.
11'
Ο Ρούσεφ πήρε την μπάλα μετά από πάσα του Ταραχούλσκι, επιάσε το σουτ και ανάγκασε τον Βελλίδη να διώξει σε κόρνερ.
17'
Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ρούσεφ η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Γουμάγια.
21' ΓΚΟΟΟΛΛΛ (1-0): Ο Θάνος πήρε την πάσα από τον ¨Ολγκιν, πλάσαρε εύστοχα τον Βελλίδη και άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό.

28' Φάουλ του Ρούσεφ ο Δήμου από κοντά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Γουμάγια.
33'
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ μπλόκαρε ο Γουμάγιας
55'
Σουτ του Σαλαμαστράκη σε ετοιμότητα ο Γιουμάγιας έδιωξε σε κόρνερ
60' ΓΚΟΟΟΛΛΛ (2-0): Ο Φρέντερικς έπειτα από σουτ Θάνου και απέκρουση του Βελλίδη πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα
83' Κόρνερ του Ρουσεφ, κεφαλιά του Δήμου στο οριζόντιο δοκάρι του Γουμάγια
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Παστός (46' Κοντέων), Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδης, Μαρτίνεζ, Πέντα, Φρέντερικς, Θάνος (85' Γκουγκουλιάς), Ολγκίν (38' Εξουζίδης).
Προπονητής:
Σούλης Παπαδόπουλος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βελλίδης, Δήμου, Σαλαμαστράκης, Κωνσταντινίδης (69' Ράγιοβιτς), Σπάρταλης, Κατερίνης, Ακόστα (63' Τριανταφύλλου), Τσιάτσιος, Ρούσεφ,  Χατζής (77' Παύλου), Ταραχούλσκι
Προπονητής:
Γιώργος Φοιρός
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί:
Δημητριάδης (Καστοριάς), Στυλιάδης (Καστοριάς)
Κίτρινες:
Τασίδης, Χατζηζήσης, Φρέντερικς, Ολγκίν - Κωνσταντινίδης, Σπάρταλης
Κόκκινες:
37' Τασίδης
                                    Δηλώσεις
Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δύσκολη ομάδα που έχει πάρα πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Σταθήκαμε τυχεροί στην αρχή του αγώνα. Ο Διαγόρας ήταν από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από την Κατερίνη όσο είμαι στον πάγκο του Πιερικού. Σκοράραμε σε καθοριστικό σημείο με τον Θάνο. Μετά μείναμε με 10 παίκτες. Στο α' μέρος ο Διαγόρας ήταν πολύ καλύτερος. Στο β' μέρος αφού μιλήσαμε με τα παιδιά, δεχτήκαμε πίεση, μόνο όμως από στημένες φάσεις (και τα δυο δοκάρια έτσι έγιναν). Ξέραμε ότι ο Ρούσεφ έχει πολύ καλές εκτελέσεις και προσπαθήσαμε να βρούμε χώρους στις αντεπιθέσεις. Πετύχαμε ένα ακόμη γκολ και δε μας δόθηκε και πέναλτι πάνω στον Παντελιάδη που θα ήταν και κόκκινη κάρτα. Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια και πήραν μια νίκη η οποία, όπως είναι το πρωτάθλημα σχεδόν μας εξασφαλίζει την παραμονή κατά 80-90%. Ίσως ξαφνιάζεστε αλλά έτσι είναι! Θα παθαίναμε ό,τι και ο Διαγόρας που πήγαινε για τη νίκη στον προηγούμενο αγώνα και έχασε. Θα μπορέσουμε τώρα με πιο καθαρό μυαλό να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλέι-οφ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στον Διαγόρα που έπαιξε πάρα πολύ καλά αλλά ήταν άτυχος.
Πέτρος Ρουτζιέρης (βοηθός προπονητή Διαγόρα): Παρά τα πολλά προβλήματα που είχαμε, καταφέραμε και σταθήκαμε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, που τα έδωσαν όλα, παίζοντας για τους εαυτούς τους. Δεν ευτυχήσαμε να πάρουμε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Κρατάμε την καλή εμφάνιση η οποία μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να ανεβούμε ψηλότερα στη βαθμολογία για να μην έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια. Συγχαίρω τον Σούλη Παπαδόπουλο και εύχομαι καλή συνέχεια.
Θανάσης Παντελιάδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Σε ένα πρώτο ημίχρονο που ανήκε στο Διαγόρα καταφέραμε να προηγηθούμε. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, ήλθε και η αποβολή του Τασίδη. Στο β' μέρος όμως δείξαμε ότι θέλουμε το παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια τους. Τέτοιες νίκες δείχνουν που μπορεί να φτάσει μια ομάδα. Με την προσπάθεια των παιδιών πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, καλή συνέχεια στο Διαγόρα.
Δημήτρης Τσιάτσιος (ποδοσφαιριστής Διαγόρα): Όπως είδατε, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Όταν χάνεις ευκαιρίες, η μπάλα σε τιμωρεί. Αυτό που θέλουμε είναι να κρατήσουμε την αγωνιστικότητα που είχαμε σήμερα κι όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλό Πάσχα και καλή συνέχεια στον Πιερικό.
Επιλέξτε αγωνιστική 
Εκτύπωσέ το
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010
Ωρα
Αγώνας / Γήπεδο
Σκορ (ημιχρ)
Διαιτητής / Εισιτήρια
16:00
1-0  (0-0)
-
16:00
2-1  (1-0)
-
16:00
3-0  (2-0)
-
16:00
3-0  (3-0)
-
16:00
2-0  (1-0)
-
16:00
1-1  (1-1)
-
16:00
1-1  (0-0)
-
17:30
1-1  (0-1)
-
19:00
1-0  (0-0)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β' Εθνική 2009-10
Θ
Ομάδα
ΑΓ
Β
ΣΥΝΟΛΟ
ΕΝΤΟΣ
ΕΚΤΟΣ
1
Ολυμπιακός Βόλου
28
59
18-5-5
59-27
12-0-3
38-11
6-5-2
21-16
2
Κέρκυρα
28
55
16-7-5
42-22
12-1-1
28-8
4-6-4
14-14
3
ΟΦΗ
28
46
13-7-8
34-33
8-3-2
20-9
5-4-6
14-24
4
Εθνικός Πειραιώς
28
43
11-10-7
35-23
6-5-3
21-11
5-5-4
14-12
5
Πανσερραϊκός
28
42
11-9-8
31-30
5-4-5
14-14
6-5-3
17-16
6
Πιερικός
28
41
10-11-7
37-28
7-4-4
24-15
3-7-3
13-13
7
Παναιτωλικός
28
39
10-9-9
34-32
7-6-1
20-10
3-3-8
14-22
8
Αγροτικός Αστέρας
28
38
8-14-6
29-22
7-5-2
18-8
1-9-4
11-14
9
Ηλιούπολη
28
37
9-10-9
25-27
6-5-3
17-13
3-5-6
8-14
10
Δόξα Δράμας
28
36
9-9-10
33-41
6-5-3
23-18
3-4-7
10-23
11
Διαγόρας Ρόδου
28
35
10-5-13
35-37
6-2-6
20-17
4-3-7
15-20
12
Θρασύβουλος Φυλής
28
34
7-13-8
37-37
5-8-1
20-11
2-5-7
17-26
13
Ιωνικός
28
33
8-9-11
25-34
6-7-2
15-11
2-2-9
10-23
14
Εθνικός Αστέρας
28
33
8-9-11
32-32
4-5-4
14-12
4-4-7
18-20
15
Αναγέννηση Καρδίτσας
28
33
7-12-9
22-26
5-8-1
14-8
2-4-8
8-18
16
Ρόδος
28
30
8-6-14
26-35
7-3-4
21-15
1-3-10
5-20
17
Καλαμάτα
28
25
5-10-13
17-36
5-6-3
11-11
0-4-10
6-25
18
Αιγάλεω
28
17
4-5-19
15-46
2-3-8
9-19
2-2-11
6-27
 http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2 - 0

ΠΕΜΠΤΗ 01.04.2010 Αθλητισμός
Με 10 ποδοσφαιριστές από το 37΄ Οι μελανόλευκοι
Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα της Κατερίνης καθώς επικράτησε με 2 - 0 του Διαγόρα αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 37'. Ο Θάνος στο 21' και ο Φρέντερικς στο 60' πέτυχαν τα δύο γκολ που έβαλαν και πάλι τον Πιερικό μέσα στην πρώτη εξάδα.
Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να ανοίξουν πρώτες το... σκορ, κάτι που το έκανε ο γηπεδούχος Πιερικός στο 21' με το πλασέ του Θάνου. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έμεινε με δέκα παίκτες στο 37' εξαιτίας της αποβολής του Τασίδη γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες της στην συνέχεια και έδωσε την δυνατότητα στον Διαγόρα να πιέσει.
Στην επανάληψη ο Διαγόρας θέλησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αλλά ο Πιερικός στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Βελλίδη, διπλασίασε τα τέρματα του με τον Φρέντερικς και ουσιαστικά κλείδωσε την υπόθεση νίκη για τους. Οι Ροδίτες ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν να αντιδράσουν καθώς βασιζόταν κυρίως στα στημένα του Ρούσεφ, ενώ δύο φορές τα δοκάρια του Γουμάγια,
Σταμάτησαν τους φιλοξενούμενους και ο Πιερικός με το τρίποντο που πήρε έφτασε τους 41 βαθμούς και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα του Παναιτωλικού πλασαρίστηκαν στην πέμπτη θέση των play off, ενώ αντίθετα ο Διαγόρας έμεινε στους 35 βαθμούς και στην δέκατη θέση.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 9' Ο Θάνος έπιασε το δυνατό δεξί σουτ που κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη.
Στο 11' Ο Ρούσεφ πήρε την μπάλα μετά από πάσα του Ταραχούλσκι, έπιασε το σουτ και ανάγκασε τον Βελλίδη να διώξει σε κόρνερ.
Στο 17' Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ρούσεφ η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Γουμάγια.
Στο 21' ΓΚΟΟΟΛΛΛ (1 - 0): Ο Θάνος πήρε την πάσα από τον ¨Ολγκιν, πλάσαρε εύστοχα τον Βελλίδη και άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό.
Στο 28' Φάουλ του Ρούσεφ ο Δήμου από κοντά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Γουμάγια.
Στο 33' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ μπλόκαρε ο Γουμάγιας
Στο 55' Σουτ του Σαλαμαστράκη σε ετοιμότητα ο Γιουμάγιας έδιωξε σε κόρνερ
Στο 60' ΓΚΟΟΟΛΛΛ (2 - 0): Ο Φρέντερικς έπειτα από σουτ Θάνου και απόκρουση του Βελλίδη πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα
Στο 83' Κόρνερ του Ρουσεφ, κεφαλιά του Δήμου στο οριζόντιο δοκάρι του Γουμάγια.
Προπονητής: Γιώργος Φοιρός, Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς), Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Στυλιάδης (Καστοριάς), Κόκκινες: 37' Τασίδης
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Παστός (46' Κοντέων), Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδης, Μαρτίνεζ, Πέντα, Φρέντερικς, Θάνος, Ολγκίν (38' Εξουζίδης).
Προπονητής: Σούλης Παπαδόπουλος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Βελλίδης, Δήμου, Σαλαμαστράκης, Κωνσταντινίδης, Σπάρταλης, Κατερίνης, Ακόστα, Τσιάτσιος, Ρούσεφ, Χατζής, Ταραχούλσκι.