Σελίδες

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

Λόγω της δυνατής νερoποντής στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης αναβλήθηκε ο αγωνάς του ΠΡΟΠΑΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την ΠΑΟΝΕ 


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
Στους Νέους Επιβάτες της Θεσσαλονίκης σήμερα το απόγευμα στις 7 η ώρα, η ομάδα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα δώσει ένα ακόμη ενδιαφέροντα φιλικό αγώνα με την ομάδα του ΠΑΟΝΕ.

Η ομάδα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ που συνεχίζει τις προπονήσεις και έχει προγραμματίσει ήδη να συμμετάσχει στο cup ΜΥΤΙΚΑΣ 23 ΜΕ 27  Ιουνίου και αμέσως την ίδια μέρα θα μεταβεί στον ΑΤΕΡΜΟΝΑ για επταήμερο τουρνουά με ομάδες απο όλα τα Βαλκάνια.. 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΜΕ 19 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

http://katerinisport.blogspot.com/
Με αρκετά προβλήματα θα ταξιδέψει ο Πιερικός στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ. Οι Κατερινιώτες θα στερηθούν των υπηρεσιών ουκ ολίγων βασικών ποδοσφαιριστών, και ....δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές. Ο Σούλης Παπαδόπουλος, στο προτελευταίο, πιθανότατα, παιχνίδι του στον πάγκο των "μελανολεύκων", (καθώς θεωρείται δεδομένη η ολοκλήρωση της θητείας του στον πάγκο της ομάδας καθώς και η συμφωνία του Πιερικού με τον Γιώργου Χαντζάρα, όπως σας ενημέρωσε πρώτο το katerinisport), δε θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Τασίδη, Χατζηζήση, Παντελιάδη και Ολγκίν, τον πρόσφατα εγχειρισμένο Γιαζιτζόγλου, τους Λαζαρίδη και Πέντα που έχουν προβλήματα στους κοιλιακούς, καθώς και τον ανέτοιμο νεαρό κίπερ Τσιντώτα. Αν συμπεριληφθεί στους απόντες και ο τρίτος τερματοφύλακας Κουδουνάς, απομένουν 19 ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές που θα μεταβούν αύριο το μεσημέρι στην Κρήτη. Αυτοί είναι οι: Γουμάγιας, Καρακούτσης, Νίκου, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Μίγκος, Κωτσιόπουλος, Παστός, Εξουζίδης, Κοντέων, Μακρής, Μαρτίνεζ, Τόσκας, Κόιτς, Ρέγιες, Φρέντερικς, Γκουγκουλιάς, Θάνος και Τσιτλακίδης. Η προετοιμασία του Πιερικού θα ολοκληρωθεί με αυριανό (9.30 π.μ.) χαλάρωμα, μετά από το οποίο η αποστολή θα μεταβεί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης για να πάρει το αεροπλάνο για το Ηράκλειο.