Σελίδες

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 

Στους Νέους Επιβάτες της Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σάββατο  το απόγευμα στις 7 η ώρα, η ομάδα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα δώσει ένα ακόμη ενδιαφέροντα φιλικό αγώνα με την ομάδα του ΠΑΟΝΕ, αφού ο αγώνας αναβλήθηκε το προηγούμενο Σάββατο.
Στις 20 Ιουνίου το προπαιδικό τμήμα θα φιλοξενήσει σε αγώνα την ακαδημία της Αλεξάνδρειας και έχει προγραμματίσει ήδη να συμμετάσχει στο cup ΜΥΤΙΚΑΣ 23 ΜΕ 27  Ιουνίου και αμέσως την ίδια μέρα θα μεταβεί στον ΑΤΕΡΜΟΝΑ για επταήμερο τουρνουά με ομάδες απο όλα τα Βαλκάνια.. 



- Το Σάββατο που μας πέρασε τα τμήματα pro-junior, παιδικό, junior, και τα bambini του ΣΦΚ Πιερικού αγωνίστηκαν σε φιλικά παιγνίδια εκτός έδρας με τον Εθνικό Γιαννιτσών και την Αναγέννηση Γιαννιτσών, στο γήπεδο των Γιαννιτσών. Καλή η παρουσία των παιδιών, όπου πέτυχαν 7 νίκες και είχαν μία ήττα. 
- ΤΟ Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, αλλά και το επόμενο Σαββατοκύριακο, τα ίδια τμήματα του Πιερικού θα συμμετέχουν σε τουρνουά που διοργανώνεται στο γήπεδο της 25ης Μαρτίου.

Ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη - «Συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος τους»

ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πιερικός στην Κρήτη κόντρα με τον ΟΦΗ που ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να διεκδικήσει στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Οι παίκτες του Πιερικού παρά την πολύ άσχημη κατάσταση που επικρατούσε από την αρχή του παιχνιδιού στο γήπεδο, έπαιξαν με πάθος και αποφασιστικότητα και έκαναν δύσκολο το έργο των γηπεδούχων.
Για την εμφάνιση της ομάδας και των παικτών του ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος λίγο πριν από τη χθεσινή προπόνηση μας δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε μια δύσκολη έδρα και σ’ ένα γήπεδο που ήταν καμίνι, αυτό του ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου ήθελε πάρα πολύ τη νίκη για να έχει ακέραιες τις ελπίδες της για την άνοδο. Εμείς ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και προηγηθήκαμε στο σκορ και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μας πίεσαν πάρα πολύ και ισοφάρισαν.
Στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν και πάλι πάρα πολύ καλοί και χάσαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, με κορυφαία αυτήν του Ρέγιες, να προηγηθούμε και πάλι στο σκορ.
Σίγουρα όμως ήταν δύσκολα τα πράγματα για μας αν καταφέρναμε και πάλι να προηγηθούμε. Είμασταν όμως δυνατοί και αποφασιστικοί και παίξαμε όπως έπαιξε ο Πιερικός κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος όπως και στ’ άλλα παιχνίδια εκτός αυτό με τον Πανσερραϊκό στην Κατερίνη.
Δεν σας το κρύβω δε ότι αποσπάσαμε και τον θαυμασμό των φιλάθλων, παρόλο που μας βρίζανε για το πάθος με το οποίο έπαιξαν οι παίκτες μετά το τέλος του παιχνιδιού γιατί η ομάδα ήταν πράγματι πάρα πολύ καλή και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

Β.Κ.: «Είχες δηλώσει κ. Παπαδόπουλε ότι μετά την ήττα στις Σέρρες θα έπαιζαν οι νέοι στους οποίους δεν δόθηκαν ευκαιρίες. Τελικά όμως δεν έπαιξαν ούτε και σ’ αυτό το παιχνίδι. Δεν έπαιξαν για να μην πουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ότι ο Πιερικός χρησιμοποίησε τους μικρούς για να χάσει;»
Σούλης Παπαδόπουλος: «Αυτός είναι ο λόγος γιατί είναι βέβαιο ότι θα γινόμασταν αντικείμενο δυσμενών σχολίων. Άλλωστε για την ήττα στην Κατερίνη από τον Πανσερραϊκό ακούστηκαν πάρα πολλά και δεν θέλαμε να δώσουμε το δικαίωμα σε κανέναν αφού γνωρίζαμε ότι το αποτέλεσμα το δικό μας ενδιέφερε και άλλες ομάδες. Εμείς σαν Πιερικός κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε σαν Πιερικός και σαν επαγγελματίες που είμαστε και ας λύσουν τις διαφορές τους οι δύο ομάδες στο μεταξύ τους παιχνίδι. Και ο καλύτερος να πάρει την άνοδο.
Πάντως στο παιχνίδι με τον Εθνικό θα παίξουν οι νέοι και ήδη τους έχω ενημερώσει και νομίζω ότι έτσι έπρεπε να γίνει».

Β.Κ.: «Ποιο είναι το πρόγραμμα μέχρι το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό που θα γίνει στην Κατερίνη;»

Σούλης Παπαδόπουλος: «Σήμερα (χθες) θα γίνει ένα πρόγραμμα αποκατάστασης μ’ αυτούς που έπαιξαν στην Κρήτη ενώ κανονικά θα προπονηθούν όλοι οι άλλοι και σήμερα η προπόνηση θ’ αρχίσει στις επτά το απόγευμα».(ΤΟΠΙΚΗ)