Σελίδες

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Πιερικός - Σήμερα η συνάντηση του μεγαλομετόχου κ. Γιάννη Ντούμου με τον κ. Γιώργο Χατζάρα

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Χθες επρόκειτο να επιστρέψει στην
Κατερίνη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πιερικός κ. Γιάννης
Ντούμος από επαγγελματικό εκτός Ελλάδας ταξίδι του. Εάν αυτό έγινε αργά χθες το βράδυ τότε θα γίνει σήμερα η συνάντηση με το.. νέο προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Χατζάρα για να συζητηθούν τρέχοντα θέματα της ομάδας αλλά κυρίως ο προγραμματισμός του καθορισμού των παικτών που θα συνεχίσουν στον Πιερικό.
Οι πληροφορίες που έχουμε λένε ότι από τη Δευτέρα θ’ αρχίσουν οι επαφές με τους παίκτες των οποίων έληξαν τα συμβόλαια και ο Πιερικός επιθυμεί τη σύναψη νέας συνεργασίας.
Πέρα όμως από αυτά τα θέματα θα δρομολογηθούν και μεταγραφικά θέματα νεαρών παικτών αλλά και έμπειρων. Από το περσινό ρόστερ του Πιερικού είναι αρκετοί που θ’ αποτελέσουν παρελθόν. Είναι όμως βέβαιο ότι αυτούς που ο Πιερικός θέλει θα τους κρατήσει.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ - Διοργανώτρια η 25η Μαρτίου-Ποιες ομάδες μετέχουν και σε ποιες κατηγορίες Στο πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ» Παιδικό-Προπαιδικό Τζούνιορ-Προτζούνιορ-Μινιτζούνιορ

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010
Πανδαισία του ελεύθερου και χωρίς σκοπιμότητες ποδοσφαίρου έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο και την... Κυριακή οι φίλοι του ποδοσφαίρου.
Όλες σχεδόν οι ομάδες της Πιερίας καλλιεργούν το ποδόσφαιρο και το λειτουργούν σε βάθος με τμήματα όλων σχεδόν των ηλικιών δήλωσαν ...