Σελίδες

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Β' Εθνική - Παρών στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΑΕ Β’-Γ’ Εθνικής ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός κ. Δημήτρης Ελευθεριάδης

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010
Χθες το απόγευμα συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΑΕ Β’-Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μετά τη λήξη των αγώνων των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Παρών στη χθεσινή συνεδρίαση που άρχισε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός κ. Δημήτρης Ελευθεριάδης.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:
1. Επικύρωση της Βαθμολογίας της Β’ Εθνικής καθώς και των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ.
2. Τροποποίηση του Καταστατικού.
3. Προκήρυξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2010-2011.
4. Συζητήθηκαν και θέματα κοινού ενδιαφέροντος

Στην ΠΑΕ Πιερικός - Άρχισαν οι επαφές και συζητήσεις με τους ξένους ποδοσφαιριστές

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010
Ο μαραθώνιος των διαπραγματεύσεων με τους ξένους παίκτες που έχουν συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο αλλά και με αυτούς των οποίων έληξε το ...συμβόλαιο άρχισες χθες στην ΠΑΕ Πιερικός.
Και βέβαια το θέμα αυτών που το συμβόλαιο έληξε είναι αν και κατά πόσο ο Πιερικός έχει τη διάθεση να ανανεώσει τη συνεργασία.
Οι πληροφορίες που έχουμε λένε ότι για τους παίκτες που ο Πιερικός θέλει να κρατήσει θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παραμείνουν στην ομάδα. Είναι όμως βέβαιοι ότι σ’ όλους θα γίνει αναπροσαρμογή των οικονομικών απολαβών. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές των οποίων το κασέ είναι πολύ μεγάλο και θα γίνει, όπως λένε οι πληροφορίες που έχουμε πρόταση για αναπροσαρμογή για να μην υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τους άλλους, κυρίως βασικούς, ποδοσφαιριστές αλλά και σύμφωνα με την κρατούσα οικονομική κατάσταση της Β’ Εθνικής.
Οι παίκτες των οποίων έληξαν τα συμβόλαια είναι Μαρτίνεζ, Φρέντερικς και Ολγκίν ενώ οι άλλοι δύο, Ρέγιες και Πέντα, έχουν συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο με την υπόθεση του Πέντα να έχει τον πρώτο λόγο η ομάδα στην οποία ανήκει.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πούμε ότι η ΠΑΕ Πιερικός δεν «καίγεται» για να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό του και τους πέντε αλλά κάποιους από αυτούς. Και είναι βέβαιοι ότι αυτούς που θέλει θα τους κρατήσει και στη νέα περίοδο.(ΤΟΠΙΚΗ)