Σελίδες

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΠΕΝΤΑ


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση τη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Marcelo Penta. Ο αργεντίνος μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής, το μεσημέρι της Τρίτης, υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο.
Εμφανώς ικανοποιημένος αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου  ο Marcelo Penta δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού : “Ήθελα να μείνω στον Πιερικό. Νιώθω την ομάδα οικογένειά μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το νέο μου συμβόλαιο και ευχαριστώ τη διοίκηση για τη συμπεριφορά της απέναντί μου. Θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό για να πάει η ομάδα όσο πιο καλά γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα”.



Ο αργεντίνος μεσοεπιθετικός του Πιερικού αναφέρθηκε και στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δήθεν επιθυμία του να φύγει από την ομάδα: “ Όλα όσα γράφτηκαν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Ήθελα να παραμείνω από την πρώτη στιγμή στην ομάδα και το απέδειξα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συντηρήθηκαν τέτοιες φήμες. Αλλά πλέον όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν δεν έχουν καμία σημασία. Χαίρομαι που και φέτος θα παίζω στον Πιερικό και θα ζω στην Κατερίνη”.

Εξάλλου ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας το οποίο άλλαξε ριζικά σε σχέση με πέρυσι: “Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος. Μάλιστα με τον Γκόνι μπορούμε να  κάνουμε τη διαφορά στην επίθεση. Δουλεύουμε γι' αυτό”.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ