Σελίδες

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Α,Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ,ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ

altΚυριακή 22 Αυγούστου 2010
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται οι πίνακες διαιτητών, βοηθών διαιτητών, υποψήφιων διαιτητών και βοηθών διαιτητών ανόδου & ταλέντων περιόδου και παρατηρητών διαιτησίας περιόδου 2010-2011 για τη Super League και διαιτητών, βοηθών διαιτητών για τη Β' Εθνική Κατηγορία ...

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΔΟΞΑ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ


Κυριακή 22 Αυγούστου 2010 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τον 6ο του φιλικό αγώνα, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Δόξα Δράμας, θα δώσει ο Πιερικός την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010 στις 20:00 στο γήπεδο του Πιερικού (Α’ ΔΑΚ), στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ 
ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
 Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ  θέλουν να συγχαρούν τον σύνδεσμο διαιτητών Πιερίας για την επιλογή των μελών του, Ευθυμιάδη Δαμιανού, Ίσαρη Λουκά και Καραϊσαρίδη Νικόλαου, στους πίνακες διαιτητών των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου, Super League και Β’ Εθνικής. 
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0

pierikos-hraklhs 001
Κυριακή 22 Αυγούστου 2010 
Ένα δυνατό τεστ εν όψει της νέα αγωνιστικής περιόδου έδωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Πιερικός, με αντίπαλο τον Ηρακλή..
Θεσσαλονίκης, ικανοποιώντας με την αγωνιστική του παρουσία τον κόσμο που έσπευσε στο γήπεδο.
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...

ΤΕΛΙΚΟ 0-0
dscn2627
pierikos-hraklhs kosmos
1500 φίλαθλοι του Πιερικού βρέθηκαν στον γήπεδο και παρακολούθησαν τον φιλικό αγώνα με τον Ηρακλή εκ των οποίων περίπου 300 ήταν φίλαθλοι των κυανόλευκων

Ένα δυνατό τεστ εν όψει της νέα αγωνιστικής περιόδου έδωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Πιερικός, με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ικανοποιώντας με την αγωνιστική του παρουσία τον κόσμο που έσπευσε στο γήπεδο.
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

A' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
21 ο λεπτό: Γύρισμα του Πέντα μέσα στη μεγάλη περιοχή, απομακρύνει ο Κατσαμπής.
22ο λεπτό: Από το ύψος του πέναλτι ο Μιλόσκοβιτς σουτάρει αλλά αποκρούει ο Ελευθερόπουλος
27ο λεπτό: Κεφαλιά του  Μιλόσκοβιτς ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Πέντα αλλά η μπάλα περνάει άουτ.
36ο λεπτό: Ο Μάρα πασάρει από το ημικύκλιο στον Pitu ο οποίος πάνω στην κίνηση σουτάρει αλλά διώχνει ο Γουμάγιας και στο ριμπάουντ πάλι ο Pitu στέλνει την μπάλα άουτ.
44ο λεπτό: Ο Kombayashi "τροφοδοτεί" τον Κατσαμπή ο οποίος με πάσα -κεφαλιά δίνει στον Iacob που σουτάρει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γουμάγια.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
58o λεπτό: Σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι το γυριστό σουτ του Γκουγκουλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή ύστερα από πάσα του Χατζή.
59ο λεπτό: Απομακρύνει ο Ελευθερόπουλος ύστερα από μακρινό σουτ του Μιλόσκοβιτς.


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Γουμάγιας (73' Καρακούτσης), Τασίδης, Δήμου (78' Νίκου), Παπαγεωργίου (83' Καραγκούνης), Χατζής (71' Τόσκας), Πορτουλίδης, Γκουγκουλιάς (71' Κοντέων), Πέντα (71' Γκόνι), Μήτρου (71' Λαζαρίδης Κ.), Λαζαρίδης Γ. ( 78'  Συμεωνίδης), Μιλόσκοβιτς (Σεχολάρι)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος (68' Μπαντής), Lima (63' Κανακούδης), Αραμπατζής, Κυριαζής, Κατσαμπής, Carlinhos, Pitu (72' Βουτσιάς), Mara (63' Βέλλιος), Kobayashi (Szot), Soltani (63' Παπαστεριανός), Iacob (46' Sisic)
pierikos-hraklhs 001
Η αποστολή του Ηρακλή κάνει αναγνώριση του αγωνιστικού χώρου λίγο πριν από το παιχνίδι.
pierikos-hraklhs
Ξεκίνησε η προθέρμανση της ομάδας του Πιερικού. (http://www.pierikosfc.gr/)