Σελίδες

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΡΜΙΑ

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010
Στην Λαμπαδηδρορμία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας συμμετείχαν και τα τμήματα υποδομής του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ .
που ξεκίνησε  11:30  π.μ. σήμερα.Κάτω απο συνεχή βροχή ξεκίνησε  από το γενικό νοσοκομείο Κατερίνης και κατέληξε στην πλάτεία Ελευθερίας.Στην Λαμαπαδηδρομία συμμετείσαν σύλλογοι, φορείς και αθλητικά σωματεία.

Πιερικός "Πρόβα" πρωταθλήματος στην Καρδίτσα

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010 Αθλητισμός
Αναγέννηση Καρδίτσας - Πιερικός (18:00)
Το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας δίνει αύριο ο Πιειρκός στην Καρδίτσα, όπου αντιμετωπίζει την τοπική Αναγέννηση στο Δημοτικό στάδιο της πόλης στις 18:00 το απόγευμα.
Ο τεχνικός της Κατερινιώτικης ομάδας Γιώργος Χατζάρας έχει την ευκαιρία να "προβάρει" την ομάδα που πιθανότατα θα ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις την ερχόμενη εβδομάδα, φιλοξενώντας τον Εθνικό Πειραιώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας.
Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν επίσης οι νεαποκτηθέντες, Προβατίδης, Αμπράμοβιτς, Λόπεζ και Αντάντο απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας.
Προβλήματα τραυματισμού δεν υπάρχουν και την αποστολή θα ακολουθήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σε εντατικούς ρυθμούς, η προπόνηση του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Νέου Κεραμιδιού.

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010
Συνεχίστηκε για δεύτερη εβδομάδα σε εντατικούς ρυθμούς,  η προπόνηση του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Νέου Κεραμιδιού.
Οι  προπόνησης  εκτός από την φυσική κατάσταση των παιδιών, σε ασκήσεις με την μπάλα, περιλαμβάνει  και ειδικές ασκήσεις δυνάμωσης βασικών σημείων του σώματος.
Στο τμήμα και στις προπονήσεις συμμετέχουν 26 αθλητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγκαταστάσεις, το περιβάλλον και ο αγωνιστικός χώρος που προσφέρεται  είναι άψογος.
Ένα τμήμα που από την πρώτη στιγμή έδειξε την ποδοσφαιρική του ποιότητα και αξίζει να το προσέξουμε για το μέλλον του Πιερικού ποδόσφαιρου.
Προπονητής  τμήματος
Μυστακίδης Γιάννης  uefa b’
Υπεύθυνος
Καλαϊτζής Δημήτριος