Σελίδες

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

sport24 Ποδόσφαιρο Ελλάδα Β' Εθνική Πιερικός- Αγροτικός Αστέρας 1-0


http://sport24.gr/football/ellada/BEth/article550924.ece/ALTERNATES/w620/pierikos.jpg 
Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010
Με γκολ του Δήμου στο 88', ο Πιερικός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, στο ματς που "έκλεισε" την αυλαία της 3ης αγωνιστικής 
Με τη νίκη του αυτή ο Πιερικός έφτασε στους τέσσερις βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Αγροτικός Αστέρας έμεινε στους τρεις
Ο Πιερικός ήταν καλύτερος στην αναμέτρηση και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Στο 16' και στο 30' ο Γκουγκουλιάς από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει (σ.σ. έστειλε την μπάλα άουτ), ενώ τα σουτ των Πέντα (32') και Μιλόσκοβιτς (37') εξουδετέρωσε ο Γουναρίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και ενώ όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα έληγε χωρίς τέρματα, ο Δήμου δύο λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης είχε διαφορετική άποψη.
Συγκεκριμένα, στο 88' ο Μήτρου εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Γουναρίδης έκανε λάθος έξοδο και ο Δήμου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 1-0 για τον Πιερικό.
Ο Διαιτητής του αγώνα Κατσικογιάννης (Ηπείρου), απέβαλε με δύο κίτρινες κάρτες τον Σαμουηλίδη, ενώ έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Πουρτουλίδη, Μπεκιάρη, Μήτρου και Κονέ. 
Πιερικός: Γουμάγιας, Τασίδης, Δήμου, Παπαγεωργίου, Λαζαρίδης, Μιλόσκοβιτς, Πουρτουλίδης (78' Κωνσταντινίδης), Πέντα (55' Λόπεζ), Χατζής, Γκουγκουλιάς, Αμπράμοβιτς (46' Μήτρου).
Αγροτικός Αστέρας: Γουναρίδης, Χασιώτης, Γόγολος, Τσούκλης (89' Ναλμπάντης), Τσουκαλίδης (57' Σαμουηλίδης), Κούτσης, Ουέλινγκτον (89' Σ. Κωνσταντινίδης), Κονέ, Σαπάνης, Μπεκιάρης, Στεφανίδης.(http://sport24.gr)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (1ο ΟΑΚΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - 18:00)

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010 (88' Δήμου κεφ) Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Γουμάγιας, Τασίδης, Δήμου, Παπαγεωργίου, Λαζαρίδης, Μιλόσκοβιτς, Πουρτουλίδης (78' Κωνσταντινίδης), Πέντα ...(55' Λόπεζ), Χατζής, Γκουγκουλιάς, Αμπράμοβιτς (46' Μήτρου).
Αγροτικός... Αστέρας (Περικλής Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασιώτης, Γόγολος, Τσούκλης (89' Ναλμπάντης), Τσουκαλίδης (57' Σαμουηλίδης), Κούτσης, Ουέλινγκτον (89' Κωνσταντινίδης), Κονέ, Σαπάνης, Μπεκιάρης, Στεφανίδης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης, Χαρίσης (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πουρτουλίδης, Μήτρου - Μπεκιάρης, Σαμουηλίδης, Κονέ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90' Σαμουηλίδης
Σχόλιο: Στο... παρά δύο πήρε τη νίκη ο Πιερικός κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα με σκορ 1-0. Οι Κατερινιώτες κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς με τέρμα που πέτυχε στο 88' ο κεντρικός αμυντικός Παύλος Δήμου με κεφαλιά έπειτα από άστοχη έξοδο του Γουναρίδη. Στο δια ταύτα, το παίχνιδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τα νώτα τους. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι "έκλεψαν" το τρίποντο λίγο πριν το τέλος και σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.- http://www.mikriliga.com  

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής της Football League

Δευτέρα, 27 Σεπτέμβριος 2010 02:29
Η εικόνα της 3ης αγωνιστικής της Football League ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3-0
ΤΕΛΙΚΟ (ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)
(12', 34' Μπακαγιόκο κεφ & σουτ, 82' Κυριάκος σουτ)
Στο 59' δοκάρι ο Στεφανίδης
ΠΑΣ Γιάννινα...

Νίκη για τους νέους, 2-0 τον Αγροτικό.

Δευτέρα, 27 Σεπτέμβριος 2010
Ανεβάζοντας στροφές στο β' μέρος, οι Νέοι του Πιερικού πήραν τη νίκη κόντρα σε μια ίσως από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας στον αγώνα που έγινε το πρωί στο... γήπεδο του Μυλαυλάκου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων της Football  League.
Στο α' μέρος ο Αγροτικός είχε την υπεροχή, όμως ο Πατσεογεώργος.. "φώναξε παρών" όταν χρειάστηκε. Ο τερματοφύλακας του Πιερικού συνέχισε την εξαιρετική εμφάνιση και στην επανάληψη εκεί όπου με άξιους συμπαραστάτες τους Σεχολάρι και Συμεωνίδη η κατερινιώτικη ομάδα πήρε το "τρίποντο" χάρη σε γκολ των Σεχολάρι στο 69' με πλασέ και  Κόιτς στο 84' με πέναλτι.
Τον αγώνα διετήτευσε ο Τρέβλας, με βοηθούς τους Μπακάλη και Παυλίδη από την ΕΠΣ Ημαθίας.
Το "φιλμ" του αγώνα:
Νέοι Πιερικού: Πατσεογεώργος, Καραγκούνης, Λαγδάρης, Ζανέτας, Νίκου, Συμεωνίδης,
Τσιώμης (78' Νούλας), Παπατόλιος, Σεχολάρι (90' Ατανάσοφ), Ντόσης (87' Τσιμόπουλος),
Νίκη για τους νέους, 2-0 τον Αγροτικό.
Κυριακή, 26 Σεπτέμβριος 2010 16:07
Κόιτς.
Νέοι Αγροτικού Αστέρα: Φοιρός, Καραπουκίδης (70' Τιριτίδης), Αθανασιάδης, Βαφέας, Αμπελάς, Τσιτσέλος, Κυριακού (70' Ανδράλας), Παπαδόπουλος, Σπάχης, Καθάριος, Σολομωνίδης (80' Νικολαΐδης)
Στο 13' ο Βαφέας απομάκρυνε τη μπάλα πριν περάσει την γραμμή από κοντινή προβολή του Σεχολάρι.
Στο 18' ο Σπάχης βγήκε τετ α τετ με τον Πατσεογεώργο, όμως το πλασέ του πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Πιερικού.
Στο 41' ο Πατσεογεώργος μπλόκαρε εντυπωσιακά το πλασέ του Σολομωνίδη μέσα από την περιοχή.
Στο 65' ο Καθάριος βρήκε τον Σπάχη αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή, αυτός πλάσαρε τον  Πατσεογεώργο όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 67' ο Σεχολάρι έφυγε σητν πλάτη του αμυντικού, πλάσαρε από πλάγια θέση τον Φοιρό που απομάκρυνε.
Στο 69' ο Σεχολάρι ύστερα από πάσα του Καραγκούνη μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε την αριστερή γωνία τον Φοιρό ανοίγοντας το σκορ για τους νέους του Πιερικού (1-0).
Στο 76' ο Σολομωνίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Πατσεογεώργος όμως πετάχτηκε στην αριστερή του γωνία και παραχώρησε κόρνερ.
Στο 84' ο Πιερικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σεχολάρι από τον Φοιρό. Την
εκτέλεση ανέλαβε ο Κόιτς που δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0.
Στο 88' ο Σεχολάρι επιχείρησε ατομική ενέργεια, όμως ο Φοιρός απέκρουσε.
http://www.katerinisport.gr

Football League 1: Πιερικός – Αγροτικός Αστέρας // Νίκη και μόνο νίκη

 
Δευτέρα 27 Σεπτέμβριος 2010
Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της football League 1 ο Πιερικός υποδέχεται σήμερα στις 18.00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης την ομάδα του Ευόσμου του Αγροτικού... Αστέρα. Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Πιερικό που διψά για την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις όλων των απανταχού Πιεριέων που βλέπουν φέτος την ομάδα του Πιερικού να παίζει καλό ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι είναι μια καινούργια ομάδα έχοντας όμως πολύ καλή προοπτική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο έμπειρος Μακεδόνας προπονητής Γ. Χατζάρας ολοκλήρωσε χθες το πρωϊ την προετοιμασία και πήρε μαζί του, τους Γουμάγια, Καρακούτση, Δήμου, Λαζαρίδη Γ., Τασίδη, Παπαγεωργίου, Γκόνι, Κωνσταντινίδη, Λαζαρίδη Κ., Μιλόσκοβιτς, Μήτρου, Παυλίδη, Πέντα, Προβατίδη, Λόπεζ, Πουρτουλίδη, Χατζή, Γκουγκουλιά, Αμπράμοβιτς.
Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί πόλο έλξης για τους φιλάθλους της Πιερίας που καλούνται να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει την ιστορική ομάδα της Κατερίνης στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Football League 1.
Σήμερα, το Α’ ΔΑΚ Κατερίνης πρέπει να γνωρίσει μεγάλες στιγμές και οι φίλαθλοι να κατακλύσουν τις εξέδρες ώστε να βοηθήσουν τους παίκτες στην προσπάθεια της νίκης.
(ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ)