Σελίδες

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Γράψανε ιστορία μέσα στη βροχή τραγουδώντας ενενήντα λεπτά για τον Πιερικό

Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2010 Γράψανε ιστορία μέσα στη βροχή τραγουδώντας ενενήντα λεπτά για τον Πιερικό
Η ιστορία του μεγάλου Πιερικού είναι ανεξάντλητη και δεν περιορίζεται μόνο στους πρωταγωνιστές του αγωνιστικού χώρου. Η παρουσία των ηρωικών φίλων της ομάδας μας στις 11/10/2010 στους Ζωσιμάδες των Ιωαννίνων αποτελεί την αποκορύφωση της αγάπης και της προσήλωσης σε ένα σύλλογο.
Οι Μελανόλευκοι δεν έπαψαν στιγμή να τραγουδούν για την ομάδα τους, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (καταρρακτώδης, ασταμάτητη βροχή).
Η οικογένεια του Πιερικού οφείλει να αναγνωρίσει το ρόλο και τη συμμετοχή σε καθετί που χαράσσει την ιστορία του Πιερικού και να καταγράψει με περηφάνια και χαρά την συγκινητική συμμετοχή των πιστών φίλων της ομάδας στον αγώνα Γιάννενα – Πιερικός, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας, της περιόδου 2010-2011.
Στον δύσκολο χώρο του βασιλιά των σπορ υπάρχουν παράμετροι με ιδιαίτερη βαρύτητα που επιβάλλεται να αξιολογούνται κατάλληλα και προσεκτικά αν επιθυμούμε να προσεγγίσουμε τα νέα παιδιά να αγαπήσουν τον Πιερικό. Αυτοί οι νεαροί χρειάζονται τις συμβουλές, τις παραινέσεις και την αναγνώριση όλων μας για να μείνουν σταθερά και μόνιμα κοντά στον
Άρχοντα του Βορρά. Το ποδόσφαιρο είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Ο Πιερικός είναι ο ήρωας μας σ’ αυτό το παιχνίδι. Όλοι όσοι συμμετέχουν στηρίζοντας και τιμώντας το ιστορικό μας σωματείο, μακριά από βιαιότητες, ακρότητες και παρεκτροπές, θα αποτελούν σημείο προβολής και ιδιαίτερης αναφοράς.
Γιάννης Τσαπουρνιώτης

http://sfkpierikos.blogspot.com