Σελίδες

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Γιώργος Χατζάρας: "Γλυκιά" νίκη... Θα είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι

Τετάρτη 20 Οκτώβριος 2010  Αθλητισμός
Απόλυτα ικανοποιημένος έδειχνε χθες το πρωί ο Γιώργος Χατζάρας για τη νίκη, αλλά κυρίως για την εμφάνιση κόντρα στη Βέροια.
Ο Θεσσαλονικιός κόουτς του Πιερικού συνάντησε τον.. συντάκτη των Αθλητικών Αντιλάλων Δημήτρη Δερμίση και συζήτησε μαζί του, για τη μεγάλη νίκη της κατερινιώτικης ομάδας τη Δευτέρα το απόγευμα.

Η κουβέντα ξεκίνησε με την αναφορά του προπονητή του Πιερικου στην εμφάνιση στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά και σ' αυτό με την ομάδα της Ημαθίας.

"Και στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου είχαμε καλή απόδοση, όμως δεν πήραμε τίποτα ουσιαστικό. Είχα πει πως χρειάζεται υπομονή από όλους, είμαστε νέα ομάδα και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι θεωρώ πως το πρώτο ημίχρονο του προχθεσινού αγώνα ήταν το καλύτερό μας σαρανταπεντάλεπτο μέχρι σήμερα, πρέπει όμως να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε, για να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Στην συνέχεια της συζήτησης ο Γιώργος Χατζάρας τόνισε για το αυθόρμητο χειροκρότημα των Κατερινιωτών προς την ομάδα του.

"Αντιμετωπίσαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια στην έδρα μας τον Παναιτωλικό και την Βέροια. Μόνο στο δεύτερο όμως πήραμε τους τρεις βαθμούς, όμως εκείνο που με ικανοποίησε είναι πώς και στους δύο αυτούς αγώνες ο κόσμος μας χειροκρότησε αυθόρμητα, γιατί αυτό που παρουσιάσαμε άρεσε. Επιτυχία για μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι να φεύγουν οι φίλοι της ευχαριστημένοι από το γήπεδο".

Η ενδιαφέρουσα κουβέντα του Δημήτρη Δερμίση με τον έμπειρο κόουτς "έκλεισε" με το μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο φετινός Πιερικός του Γιώργου Χατζάρα.

"Πρωταρχικός στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, ώστε να φέρουμε τον Κατερινιώτη στο γήπεδο και να φεύγει ικανοποιημένο.

Και μακροπρόθεσμος να υπάρχει, ύστερα από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, ένας κορμός με γηγενείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από κάποιες καλές προσθήκες, ώστε να κάνουμε το παραπάνω βήμα".

Η συνάντηση του συνεργάτη των Αθλητικών Αντιλάλων με τον Γιώργο Χατζάρα πραγματοποιήθηκε στο καφέ Gala, στο κέντρο της πόλης.

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ Νίκη για τις κορασίδες του Πιερικού

Τετάρτη 20 Οκτώβριος 2010 Αθλητισμός
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 3-2 (25-14, 25-9, 23-25, 23-25, 15-12)
Τα εύκολα - δύσκολα έκαναν οι κορασίδες του Πιερικού, όπου σε ένα παιχνίδι θρίλερ, όπως ..εξελίχθηκε, στο τέλος κέρδισε τη μαχητική ομάδα του Πάνθεον με 3-2 σετ. Στα δυο πρώτα σετ η ομάδα του Πιερικού μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, παίζοντας όμορφο και ...
ολοκληρωμένο βόλεϊ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στις παίκτριες του Πάνθεον, με αποτέλεσμα να κερδίσει και τα δυο σετ πολύ εύκολα με 25-14 και 25-9 δείχνοντας ότι θα έχει ένα εύκολο απόγευμα, μη προμηνύοντας τι θα ακολουθήσει.
Στο 3ο σετ οι παίκτριες του Πιερικού μπήκαν πολύ χαλαρά στο σετ με αποτέλεσμα η ομάδα του Πάνθεον να γίνει πολύ μαχητική και να κοντράρει στα ίσια την ομάδα του Πιερικού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν πολύ εύκολα λάθη από τις παίκτριες του Πιερικού και τελικά η ομάδα του Πάνθεον να επικρατήσει με 25-23.
Στο 4ο σετ είχαμε την ίδια εξέλιξη όπως και στο 3ο σετ έτσι ώστε η ομάδα του Πιερικού να χάσει και αυτό το σετ με 25-23 και να ισοφαρίσει σε 2-2 δείχνοντας ότι το παιχνίδι πλέον δεν ενδείκνυται για καρδιακούς.
Στο ταϊ-μπρεϊκ η ομάδα του Πιερικού μπήκε δυνατά στο σετ, προηγήθηκε με 6-2, όμως σημάδια χαλάρωσης έφεραν το παιχνίδι στο 6-6. η ομάδα του Πιερικού διατήρησε στην συνέχεια ένα μικρό προβάδισμα και το κράτησε ως το τέλος παίζοντας πιο ψύχραιμα και πιο πειθαρχημένα γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του σετ με 15-12 και την νίκη με 3-2 σετ.
Κ. Σαρρής
Ο Κ. Σαρρής δήλωσε: «παρουσιάσαμε μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση μας παρουσιάζοντας 2 διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την υλοποίηση του στόχου μας».
Η σύνθεση
Μάτιου, Μουλαδάκη, Καλπακίδου, Χαραλαμπίδου, Παπαδοπούλου, Φακοπουλίδου, Πορτοκαλίδου, Καραφουλίδου, Παρθενίδου, Δουλιάκα, Τσολακίδου, Μαυρίδου, Κωνσταντινίδου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944/995697 begin_of_the_skype_highlighting              6944/995697      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              6944/995697      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              6944/995697      end_of_the_skype_highlighting και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948/724752 begin_of_the_skype_highlighting              6948/724752      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              6948/724752 begin_of_the_skype_highlighting              6948/724752      end_of_the_skype_highlighting      end_of_the_skype_highlighting.

Αυτόν τον ΠΙΕΡΙΚΟ ονειρευόμαστε!

Τετάρτη 20 Οκτώβριος 2010
«Αυτή η ομάδα μου θυμίζει κάτι από τα παλιά…»,
«Είναι η ποιοτικότερη ομάδα των τελευταίων ετών…»,
«Αν δέσει ακόμη περισσότερο και γίνουν δυο, τρεις καλές προσθήκες θα δούμε καλύτερη μπάλα…»,
«Δεν γίναμε υπερομάδα αλλά... φαίνεται ότι γίνεται δουλειά...»,
«Φτάνει πια η γκρίνια, φέτος βλέπουμε μπάλα…»,
«Αυτός είναι ΠΙΕΡΙΚΟΣ…».
Είναι λίγα από τα σχόλια που ακουστήκανε από τους φιλάθλους του Πιερικού μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Βέροια. Και θα λέγαμε ότι αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.
Όσο και να μη θέλουν να το παραδεχτούν κάποιοι, είναι οφθαλμοφανές ότι φέτος ο Πιερικός είναι κάτι το διαφορετικό. Αν εξαιρέσουμε κάποια νεκρά διαστήματα  στην απόδοση της ομάδας με Εθνικό και Γιάννενα (το πρώτο ημίχρονο), και απομονώνοντας τα λάθη που κι αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού, δεν νομίζω να έχουμε δει τα τελευταία χρόνια ποιοτικότερο ποδόσφαιρο στην Κατερίνη. Κι επειδή πολύ λόγος γίνεται στον Πιερικό για δικά μας  και δικά τους παιδιά, όλοι οι ποδοσφαιριστές που τιμούν και σέβονται τη βαριά φανέλα του Άρχοντα του Βορρά, αγωνιζόμενοι με πάθος και υπευθυνότητα, χωρίς να εγκαταλείπουν το σύλλογο στα δύσκολα, όλοι αυτοί είναι δικά μας παιδιά.
Όταν βλέπουμε τα τιμημένα γεροντάκια, στον αγώνα με τη Βέροια, μούσκεμα στη βροχή να χαίρονται, να εγκωμιάζουν την απόδοση της ομάδας, να παραλληλίζουν κάποια στοιχεία της σημερινής ομάδας με αυτή του ένδοξου παρελθόντος, τότε όλους μας διακατέχει μια θετική αύρα, μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον. Όταν τα μικρά παιδιά καμαρώνουν για τους παίκτες του Πιερικού και τρέχουν να ζητήσουν μια φανέλα, ένα αυτόγραφο είναι κι’ αυτό ένα σημάδι ότι κάτι καινούργιο γεννιέται και πρέπει να ρίξουμε όλοι μας περισσότερο «λίπασμα» για να ριζώσει καλά, να φυτρώσει και να αναπτυχθεί σωστά.
Οφείλουμε σ’ αυτή την προσπάθεια να στηρίξουμε τη διοίκηση με την προσέλευση στο γήπεδο αλλά ακόμη και με τις παραινέσεις, την καλοπροαίρετη κριτική και τις συμβουλές καμιά φορά.
 Ας μου επιτραπεί λοιπόν μια μικρή παρατήρηση, μια λεπτή σύσταση. Ο ύμνος του Πιερικού επιβάλλεται να ακούγεται σε κάθε αγωνιστική παρουσία του Πιερικού στην Κατερίνη, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις νίκες και στις ήττες. Περιμένουμε στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας την άμεση ανταπόκριση της διοίκησης. Είναι κάποιες βασικές και ουσιαστικές λεπτομέρειες που πρέπει να εκτιμηθούν και να προσεχθούν για το καλό του συλλόγου.
Για να μην καταναλωνόμαστε λοιπόν σε λόγια και υποδείξεις, ας δείξουμε όλοι έμπρακτα τη στήριξη μας στη διοίκηση, στους παίκτες και στον προπονητή, δίνοντας σε όλους πίστωση χρόνου, υπομένοντας και αισιοδοξώντας για τον Πιερικό που όλοι ονειρευόμαστε. (Γιάννης Τσαουρνιώτης)