Σελίδες

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Στη Δράμα από χθες το απόγευμα οι Μελανόλευκοι


Δόξα Δράμα - Πιερικός ώρα έναρξης 15:00
Στη Δράμα βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Πιερικός που αγωνίζεται σήμερα κόντρα στη Δόξα για την 14η Αγωνιστική της Football Leaque. Η ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, μετά τη σπουδαία νίκη του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Θρασύβουλο και στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα και στην επιστροφή στην Κατερίνη με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές του.
Οι απουσίες για τον έμπειρο Κατερινιώτη γνωστές και έχουν να κάνουν με τον Μαρσέλο Πέντα, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και το Νίκο Μήτρου που "κρίθηκε" ως ανέτοιμος. Απουσία επίσης, όμως της τελευταίας στιγμής, είναι αυτή του Γιώργου Τασίδη, ο οποίος προσβλήθηκε από γρίπη και δεν θα ακολουθήσει την ομάδα με τον Πέτρο Κοντέων να θεωρείται πιθανότερος αντικαταστάτης του.
Αντίθετα επιστρέφει και βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του ο Γιάννης Λαζαρίδης, ο οποίος εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής από κίτρινες κάρτες. Τέλος, ο Νίκος Πουρτουλίδης θα απουσιάσει για τον ίδιο λόγο από το παιχνίδι στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.
Η αποστολή του σημερινού αγώνα
Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της σημερινής αναμέτρησης και αναχώρησαν χθες το απόγευμα (16:00) από την Κατερίνη είναι οι εξής:
Γουμάγιας, Καρακούτσης, Γιατζιτζόγλου, Γουσούλης, Δήμου, Κοντέων, Ι. Λαζαρίδης, Νίκου, Παπαγεωργίου, Κωνσταντινίδης, Κ. Λαζαρίδης, Μιλόσκοβιτς, Πουρτουλίδης, Τόσκας, Κόιτς, Λόπεζ, Χατζής, Γκουγκουλιάς, Αμπράμοβιτς, Πουλάκος.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 -12- 2010 Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 
Ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, στο επόμενο παιγνίδι του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010, στο γήπεδο ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - Κ. ΜΙΚΟΤΖΙΔΗ - Ώρα: 10.30
- ο αγώνας αυτός θα είναι και ο τελευταίος επίσημος πρίν τις διακοπές των Χριστουγέννων, αλλά το ΠΑΙΔΙΚΟ θα συμμετάσχει και σέ ένα ημερήσιο τουρνουά 8 ομάδων, στις 30 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥ 11ου ΟΜΙΛΟΥ..