Σελίδες

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ Νίκη και για τις γυναίκες του Πιερικού

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 3-1 (24-26, 27-25, 25-20, 25-19)
Μετά τους άνδρες και οι γυναίκες του Πιερικού κέρδισαν στο τοπικό ντέρμπι με 3-1 σετ την ομάδα του Αρχελάου παραμένοντας στην προνομιούχο δυάδα που οδηγεί στα play off για.... την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και παρά το γεγονός ότι όλα τα κορίτσια δεν προπονήθηκαν μέσα στην εβδομάδα λόγω ιώσεων, και παρά τις απουσίες παικτριών λόγω τραυματισμών, εντούτοις δεν επηρεάστηκε και μάλιστα ούτε από την διαιτησία που εκνεύρισε με τα λάθη, τα κορίτσια του Πιερικού και κέρδισε το παιχνίδι με 3-1 σετ. Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, πήραν μια μικρή διαφορά στο σκορ, προηγήθηκαν με 24-21 όμως τόσο η ολιγωρία των παικτριών όσο και κάποια λάθη της διαιτησίας οδήγησαν στην απώλεια του σετ με 24-26.
Στο δεύτερο σετ επαναλήφθηκε η εικόνα του πρώτου σετ, όμως στο τέλος λίγο έλλειψε να αποχωρήσει η ομάδα του Πιερικού από το παιχνίδι διαφωνώντας με τις αποφάσεις του διαιτητή ο οποίος στο 24-24 έδειξε και κίτρινη κάρτα. Τελικά αυτό πείσμωσε τα κορίτσια του Πιερικού όπου κέρδισαν το σετ με 27-25.
Στο τρίτο και τέταρτο σετ τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι από την ομάδα του Αρχελάου γεγονός που οδήγησε στην εύκολη επικράτηση με 25-20 και 25-19 αντίστοιχα, παίρνοντας και την νίκη με 3-1 σετ, μένοντας στην προνομιούχο δυάδα που οδηγεί στα play off για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Κορυφαία του αγώνα η πασαδόρος της ομάδας Μάτιου Μαρία γεννημένη το 1998, η οποία ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο της και οδήγησε με μαεστρία την ομάδα στην κατάκτηση της νίκης, δείχνοντας γιατί κλήθηκε στο κλιμάκιο τόσο νωρίς και τόσο μικρή που είναι σε ηλικία καθώς το ταλέντο της περισσεύει. Να σημειωθεί ότι η Μάτιου Μ. μια ώρα πριν τον αγώνα έπαιξε και άλλες δυο ώρες σε αγώνα παγκορασίδων. Παρόλα αυτά ούτε η κούραση στάθηκε εμπόδιο να οδηγήσει την ομάδα του Πιερικού στην νίκη. Μαζί με την Μάτιου Μ. κορυφαίες επίσης ήταν και η Παναγιωτίδου Αικ. όπου ήταν δύναμη πυρρός για την ομάδα του Πιερικού καθώς ήταν ασταμάτητη πάνω στο φιλέ και συνέβαλε και αυτή τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας, η Καλπακίδου και η Μελέτη χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιπες συμπαίκτριες.
Η σύνθεση
Μάτιου, Παναγιωτίδου Κ., Παπαδοπούλου, Μουλαδάκη, Παναγιωτίδου Δ., Χαραλαμπίδου, Μελέτη, Καλπακίδου, Τσιουτσιούλη, Παρθενίδου, Παπαδημητρίου, Καραφουλίδου.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3 - 1
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1 - 3
ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 3 - 0
Η βαθμολογία
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 12
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 9
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 6
ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩN 5
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 4
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ ευχαριστούν θερμά τον κ. Ιορδανίδη Χρ. και το All day coffee bar "ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ" για την ευγενική χορηγία τους σε αθλητικό υλικό.
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944995697 begin_of_the_skype_highlighting              6944995697      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              6944995697      end_of_the_skype_highlighting και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752 begin_of_the_skype_highlighting              6948724752 begin_of_the_skype_highlighting              6948724752      end_of_the_skype_highlighting      end_of_the_skype_highlighting.