Σελίδες

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2-1 - Με πρωταγωνιστή τον Γιαζιτζόγλου! - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου, που σκόραρε δύο φορές με εκτελέσεις φάουλ, ο Πιερικός νίκησε δύσκολα 2-1 την Ηλιούπολη... και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του. Πάλεψαν οι φιλοξενούμενοι αλλά λύγισαν στο 90' οπότε και δέχθηκαν το δεύτερο τέρμα.

Το πρώτο μέρος ήταν κακό ποιοτικά με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στο ματς. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, οι Αθηναίοι ισορρόπησαν. Μάλιστα, είχαν και την πιο μεγάλη ευκαιρία στο 32' όταν ο Θάνος επιχείρησε σουτ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γουμάγια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πιερικός ανέβασε την απόδοσή του και αναζήτησε το γκολ περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο την Ηλιούπολη. Η υπεροχή των «μελανόλευκων» καρποφόρησε στο 70' με εκτέλεση φάουλ από τον Γιαζιτζόγλου.
Το τέρμα αυτό υποχρέωσε τους «κυανέρυθρους» να βγουν μπροστά και στο 83' ο νεοεισελθών Λόπεζ έφερε το ματς στα ίσα με πλασέ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Πιερικού.

Το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά, ενώ ο Πιερικός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα στο 90' με μία ακόμη εκτέλεση φάουλ του Γιαζιτζόγλου και αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και άλλαξε πορεία.
Το γκολ αυτό χάρισε και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Μακεδονίας.

Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Κοντέων, Μιλόσκοβιτς (80' Κωνσταντινίδης), Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς (93' Τασίδης), Λόπεζ (72' Χατζής), Πουλάκος.
Ηλιούπολη (Αλέξης Αλεξίου): Μάραμα, Λεοντίου, Ουρόσεβιτς (85' Δημήτρης), Νικολόπουλος, Σικαλιάς (46' Ηλιόπουλος), Κρητικός, Ρουσάκης, Νιάρος (83' Βάρα), Θάνος, Φούφουλας, Στεφανίδης. (http://www.novasports.gr)
Βαθμολογία
1 ΠΑΣ Γιάννινα 48
2 Παναιτωλικός 41
3 Διαγόρας Ρόδου 35
4 ΟΦΗ 33
5 Λεβαδειακός 33
6 Δοξα Δράμας 31
7 Τρίκαλα 27
8 Πιερικός 24
9 Θρασύβουλος 23
10 Ηλιούπολη 23
11 Βέροια 22
12 Πανθρακικός 22
13 Εθνικός Αστέρας 21
14 Αγροτικός Αστέρας 20
15 Εθνικός 20
16 Ιωνικός 18
17 Αναγγένηση Καρδίτσας 17
18 Καλλιθέα 10
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΝΕΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2-1

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011
Πολύ δυνατό παιγνίδι έγινε σήμερα μεταξύ των ομάδων ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για το πρωτάθλημα  της Football League.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με σκόρ 2-1.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
α ημίχρονο:Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ξεκινησε δυνατά το παιγνίδι απο το πρώτο λεπτό.
- Στο 5 λεπτό δυνατή κεφαλιά του Νίκου άουτ.
- Στο 8 λεπτό πολύ καλή απόκρουση του ΤΙΣΝΤΏΤΑ σε κοντινό σούτ των φιλοξενουμένων.
- Στο 15 λεπτό δυνατο σούτ του Καραγκούνη η μπάλλα σύριζα απο το κ΄θεοτ δοκαρι και άουτ.
- Στο 20 λεπτό τέτατέτ του Σεχολάρι και η μπάλλα αποκορύστηκε σε κόρνερ.
- Στο 30 λεπτό γυριστό σούτ  του Σεχολάρι η μπάλλα μόλις άουτ.
- Στο 45 λεπτό σούτ του Τσιανάκα βγήκε άουτ.
Ετσι κύλισε το πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να χάνει πολλές ευκαιρίες στο βαρύ τεραίν του γηπέδου του Νέου Κεραμιδίου.
β ημίχρονο: Στους ίδιους ρυθμούς ξξεκί΄νησε το παιγνίδι με την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
- Στο 65 λεπτό η ομάδα της Ηλιούπολης προηγήθηκε,σε μία φάση που υπήρξε ασυνενοησία μεταξύ του τερματοφύλακα και της άμυνας, 0-1.Ομως η ομάδα συνέχισε να πιέζει.
- Στο 60 λεπτό καρφωτή κεφαλιά του Σεχολάρι μόλις άουτ.
- Στο 65 λεπτό αποβλήθηκε  παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδος, της οποίας οι ποδοσφαιριστές έπαιζαν πάρα πολύ δυνατά και μερικές φορές αντιαθλητικά.
- Στο 75 λεπτό σε κοντινό σούτ μέσα απο τη μικρή περιοχή του Ζανέτα η μπάλλα εξοστρακίστηκε σε πόδια αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.
- Στο 78 λεπτό δυνατό σούτ του ΤΣΙΑΝΑΚΑ απο τα πλάγια κατέληξε άουτ.
- Στο 80 λεπτό δυναστο σούτ του Ανέστη Παναγιωτίδη και η μπάλλα κατέληξε λίγο άουτ.
Τα τελευταία 10 λεπτά ο προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Γιάννης Κωσταντινίδης, αφου είχε κάνει τις δύο αλλαγές, προχώρησε σε εσωτερικές αλλαγές, πέρασε ώς δεύτερο φόρ τον ΝΙΚΟΥ μαζί με τον Παναγιωτίδη Αν. 
- Στο 89 ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ισοφάρισε (1-1) με καρφωτή κεφαλιά του ΝΙΚΟΥ μετά απο έξοχη σέντρα απο τα δεξιά του Γιώργου Παναγιωτίδη.
- Στο ίδιο λεπτό κάνει και την τρίτη αλλαγή και περνά ο Τζιούτζιος και τον τοποετεί ώς τρίτο φόρ.Ετσι γέμισε η περιοχή και στο 94 λεπτό μετά απο μακρινή μεταβίβαση του Ζανέτα ο ΝΙΚΟΥ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων και πλασσάρισε σωστά τον τερματοφύλακα και το σκόρ έγινε 2-1.
- Ολη η ομάδα αγωνίστηκε με πάθος, με καλύτερους παίκτες τον Στέλλιο τον Νϊκου και τον μικρό τον Γιώργο τον Παναγιωτίδη.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:(ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ). Τσιντώτας, Λαγδάρης, Παναγιωτίδης Γ., Ζανέτας, Νίκου, Σεχολάρι,Καραγκούνης, Νούλας,Τσιανάκας, Τόσκας, Παναγιωτίδης Αν,
Αλλαγές: Σκούρτι,Τσιώμης Β, και Τζιούτζιος.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ