Σελίδες

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 – 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Πιερικός Αρχέλαος – Ολυμπιάδα Πατρών - Το Σάββατο στην Κατερίνη στις 5,30 μ.μ. Ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011 
Κώστας Σορώτος:
«Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και κυρίως να αυξήσουμε την διάρκεια της καλής απόδοσης μέσα στο παιχνίδι»
Την Ολυμπιάδα Πατρών φιλοξενεί αυτό το...

PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI - ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

                 Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011
Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει ακόμα έναν κρίσιμο αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίον και καλωσορίζουμε μαζί με τους οπαδούς του στην πόλη μας. Πολλοί είναι οι απογοητευμένοι, πολλές και οι διαφωνίες.... για το πώς χτίστηκε φέτος η ομάδα όμως κανείς δεν περισσεύει για την δύσκολη συνέχεια. Χρέος όλων μας είναι να βρεθούμε στο γήπεδο γιατί μόνο η  παρουσία του κόσμου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μπορεί να προσδώσει λαμπρότητα στα φετινά 50χρονα γενέθλια του συλλόγου. Χρέος σου πικραμένε οπαδέ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είναι να βρεθείς στη θέση σου στο γήπεδο για να φωνάξεις για τον ΠΙΕΡΙΚΟ που αγάπησες και για αυτόν που θέλεις να ξαναδείς να πρωταγωνιστεί, όπως έκανες τόσες και τόσες φορές. Μόνο εσύ μπορείς να κρατήσεις το όνομα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ψηλά. Με αυτό το σκεπτικό και θέλοντας να δείξουμε ότι πάνω από όλα βάζουμε το συμφέρον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ εκτιμώντας παράλληλα και το πάθος πολλών μη οργανωμένων φίλων της ομάδας , το Club σε μία συμβολική κίνηση ενημερώνει ότι όσοι διαμένουν εκτός της πόλης της Κατερίνης καθώς και οι φοιτητές, άνεργοι και στρατιώτες (με την επίδειξη ταυτότητας, πάσο κτλ) θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα στην ίδια τιμή που ισχύει και για τα μέλη (7 ευρώ). Όλοι μαζί με μια φωνή!

Υ.Γ 1: Καλό θα ήταν όταν πρόκειται για παρουσία μας σε εκτός έδρας αγώνες οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ να μας ρωτάνε πρώτα πριν ενημερώσουν οποιονδήποτε άλλον.

Υ.Γ 2: Το ΔΣ του Club απευθύνει προσωπική πρόσκληση στους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ κ.κ.  Ντούμο, Ελευθεριάδη στα γραφεία του Club ώστε να συζητήσουμε για τα θέματα της αγαπημένης μας ομάδας. Δεν δαγκώνουμε… Ο διάλογος πιστεύουμε θα βοηθήσει. Το καλό του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θέλουμε και μόνο.
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ – ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ
PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI

Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ Νίκησαν στο "ντέρμπι" κορυφής οι Παγκορασίδες του Πιερικού


Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0 (25-16, 25-18, 25-8)
Νικήτριες αναδείχθηκαν οι παίκτριες του Πιερικού στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου στο πρωτάθλημα παγκορασίδων καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ της ομάδας της Νίκης Αιγινίου και ανέβηκαν στην 1η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα play off του πρωταθλήματος παγκορασίδων. Τα κορίτσια του Πιερικού παρότι αποτελούν τη μικρότερη σε ηλικία ομάδα του πρωταθλήματος έπαιξαν πολύ πειθαρχημένα με πολύ καλή τακτική σε σερβίς, επίθεση και μπλοκ, αλλά και με πολύ καλή άμυνα αφού πολύ δύσκολα "έσκαζε" μπαλιά στο έδαφος.
Με τρομερή αντεπίθεση η ομάδα του Πιερικού έδειξε ένα μέρος των πολύ μεγάλων δυνατοτήτων που έχει και που αποτελεί οδηγό για μελλοντικές μεγάλες επιτυχίες.
Η ομάδα του Πιερικού αν και αγωνίστηκε με ελλείψεις εντούτοις είναι τέτοιο το "βάθος" ως ομάδα που διαθέτει, αφού στις ακαδημίες προπονούνται ένας πολύ μεγάλος αριθμός παιδιών, που κέρδισε στο ντέρμπι εύκολα και τέθηκε επικεφαλής του ομίλου. Η τεχνική και τακτική κατάρτιση των κοριτσιών του Πιερικού είναι τέτοια που αποτελεί τον οδηγό για μεγάλες επιτυχίες.
Στο 1ο σετ η ομάδα του Πιερικού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πήρε μια διαφορά από την αρχή του παιχνιδιού και την κράτησε ως το τέλος κερδίζοντας το εύκολα με 25-16.
Στο 2ο σετ είχαμε μια επανάληψη του 1ου σετ όπου τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας πολύ πειθαρχημένα δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Αιγινίου και κέρδισαν και αυτό το σετ με 25-18.
Στο 3ο σετ είχαμε "παράσταση για ένα ρόλο" καθώς οι μικρές παίκτριες του Πιερικού με αυτόματο πιλότο κέρδισαν με 25-8 το σετ και 3-0 σετ το παιχνίδι. Είχαμε ένα εντυπωσιακό παίξιμο στο 3ο σετ από τα κορίτσια του Πιερικού που χειροκροτήθηκε απ’ όλους.
Με την νίκη αυτή η ομάδα του Πιερικού ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, μιας θέσης που οδηγεί στα play-off για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των παγκορασίδων.
Οι παγκορασίδες του Πιερικού συμπληρώνουν και αυτές με την πορεία τους την εκπληκτική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Πιερικού αφού τα φετινά εντυπωσιακά αποτελέσματα αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της φανταστικής πορείας όλων των τμημάτων του Πιερικού.
Η σύνθεση
Μάτιου Μ., Μάτιου Δ., Κωνσταντινίδου Π., Καραφουλίδου, Μαυρίδου, Γκουτζαμάνη, Τσιουτσιούλη, Μπατσίλα, Καλαϊτζή, Παπαδοπούλου, Τόσκα, Γκουτζιούλη, Στύλου.
Τα άλλα αποτελέσματα
1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0
2 ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-3
Η βαθμολογία
1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 11-4 7
2 ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 9-5 7
3 ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 7-6 6
4 ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 0-12 4
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.