Σελίδες

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ



    Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011
            ΘΕΜΑ : ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ) εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον αθλητή του συλλόγου Κοσμά Γκουτζιάνα καθώς και στην οικογένεια του, για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του πατέρα του Ηρακλή Γκουτζιάνα.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                        
ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..

 
Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011
Με προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, συνέχισε τις προπονήσεις του το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ακαδημία Γιαννιτσών, για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.......

ΔΥΟ ΕΝΔΙΑΦΕΟΡΝΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - OLYMPUS CUP ΚΑΙ MYTIKAS CUP

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011
OLYMPUS CUP
Σε μια από τις πιο όμορφες σε φυσικό κάλλος τοποθεσίες της Ελλάδας, στην Πιερία, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το τουρνουά ποδοσφαίρου Olympus Cup. Ο συνδυασμός των άριστων γηπεδικών ....

Την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο 15:00 Τη νίκη και τίποτε άλλο Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας Και ο Πέντα στην αποστολή

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011
Με τη σημερινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Πιερικού για το παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο Πιερικός θέλει μόνο τη νίκη και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς που θα τον απομακρύνουν από την τριάδα των ουραγών.
Ο Πιερικός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη και αναμένεται να φτάσει σ’ αυτήν συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις του στην Κατερίνη.

Ο προπονητής της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Πέτρο Κοντέων που είναι τιμωρημένος. Ο Μαρτσέλο Πέντα προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή για το παιχνίδι της Κυριακής. Η χθεσινή προπόνηση περιλάμβανε μετά το ζέσταμα που είχε εκτός από μικρές ταχύτητες και ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, σουτ από διάφορες θέσεις σε εστία με τερματοφύλακα.
Η προπόνηση τελείωσε με οικογενειακό δίτερμα το οποίο με το πάθος, την ένταση και την αποφασιστικότητα που διέκρινε τους παίκτες θύμιζε επίσημο αγώνα.
Σε μία απ’ τις διεκδικήσεις της μπάλας τραυματίστηκε ο Πουλάκος, συνέχισε για λίγο και στη συνέχεια αποχώρησε για προληπτικούς λόγους.
Στη διάθεση του προπονητή του Πιερικού κ. Διαμαντόπουλου είναι ετοιμοπόλεμοι οι ποδοσφαιριστές:
Γουμάγιας, Καρακούτσης, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Χατζής, Πορτουλίδης, Μιλόσκοβιτς, Λόπεζ, Κωνσταντινίδης, Πουλάκος, Πέντα, Γκουγκουλιάς, Τασίδης, Μίμα, Λαζαρίδης Γιάννης, Λαζαρίδης Κώστας, Κόιτς, Σεχολάρι, Καλαγκάνης και Κολτσίδας. Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών που θα είναι στην αποστολή θ’ ανακοινωθεί μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Φίλαθλοι της Πιερίας και του Πιερικού
Την Κυριακή όλοι στο Δημοτικό Στάδιο για να γεμίσει και να γίνετε με τα θερμό σας χειροκρότημα και τις συνεχείς επευφημίες σας αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για να πάρουν πιο εύκολα τη νίκη.
Φίλαθλοι
Ο Ιστορικός και αγαπημένος μας Πιερικός θέλει την Κυριακή στον αγώνα ΠΙΕΡΙΚΟΥ – Αναγέννησης Καρδίτσας όχι μόνο τους παλιούς αλλά και τους νέους φίλους του.
Την Κυριακή όλοι στο Στάδιο για το παιχνίδι
ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Είναι ένα παιχνίδι που ο Πιερικός που δόξασε την Κατερίνη και την Πιερία θέλει όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο. Να μην λείψει κανείς.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Κάλεσμα των Μελανόλευκων - ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ, ΑΤΣΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011
Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Την Κυριακή μιλάει ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, πηγαίνει στο γήπεδο, παίρνει τη νίκη και καθαρίζει για την ομάδα. Τώρα χρειάζεται το πάθος και το  πείσμα μας  για να βγάλουμε όλοι μαζί τον ΠΙΕΡΙΚΟ από τα δύσκολα. Το Club ενημερώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα προπωλούνται στα γραφεία μας από την Πέμπτη το απόγευμα ενώ θα ισχύει όπως
 και στον προηγούμενο αγώνα η τιμή που ισχύει για τα μέλη (7 ευρώ) για τους φοιτητές, στρατιώτες, ανέργους και τους διαμένοντες εκτός της πόλης της Κατερίνης.
ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ, ΑΤΣΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ
Pierikos Club Melanoleykoi est. 2007

Πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής Κατηγορίας Σάββατο 12:00 στο γήπεδο του Ατρομήτου Νέοι Πιερικού – Νέοι Αναγέννησης Καρδίτσας

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2011
Μετά την εκτός έδρας νίκη τους στη Βέροια οι Νέοι του Πιερικού αντιμετωπίζουν τους Νέους της Αναγέννησης Καρδίτσας και αισιοδοξούν όχι μόνο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο αλλά και να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς το ενεργητικό τους και ν’ ανέβουν βαθμολογικά ακόμα περισσότερο.
Ο προπονητής των Νέων κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης θα ολοκληρώσει με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία των παικτών του και θα περιμένει και τους νεαρούς επαγγελματίες που θα του δοθούν από τον προπονητή της επαγγελματικής ομάδας κ. Διαμαντόπουλο.
Οι ερασιτέχνες που έχει στη διάθεσή του είναι οι:
Πατσιογιώργος, Τζιούτζιος, Ζανέτας, Λαγδάρης, Τσιανάκας, Νούλας, Παναγιωτίδης Αν., Παναγιωτίδης Γ., Παπατόλιος, Τσιώμης Β., Πανικίδης, Τσικαδέρης, Μπαμπαΐτης, Στράντζαλης, Μιχαηλίδης, Πουλικίδης, Σκούρτι, Γεωργαντάς, Τσιμόπουλος και Τσιώμης Γ.
Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο στο γήπεδο του Ατρομήτου και θ’ αρχίσει στις 12:00.

Για την 1η αγωνιστική του β' γύρου του πρωταθλήματος μπάσκετ Α2 Νήαρ Ηστ - Πιερικός Αρχέλαος - Το Σάββατο στην Αθήνα στις 5.30 μ.μ.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011
 Αθλητισμός

Με την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Νήαρ Ηστ αγωνίζεται το Σάββατο στην Αθήνα ο Πιερικός Αρχέλαος. Είναι η πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου και εδώ, στην Κατερίνη, ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει με 76-59. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, όπως ανάλογο είναι και το βάρος που δίνεται από όλους καθόλη τη διάρκεια των προπονήσεων αυτής της βδομάδας.
Κώστας Σορώτος: «Θα πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερα μπορούμε, για να κάνουμε το πρώτο διπλό»
Για τον αγώνα αυτό ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος, δήλωσε:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να παλέψουμε πολύ για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και μάλιστα σε μία πολύ ισχυρή έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που η βαθμολογική της θέση είναι απόρροια, πιστεύω, του δύσκολου προγράμματος που είχε μέχρι τώρα.
Δυστυχώς και αυτή τη βδομάδα τα προβλήματα δεν μας λείπουν, αλλά έχουμε συνηθίσει να πορευόμαστε και μ' αυτά, οπότε θα πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερα μπορούμε, για να κάνουμε το πρώτο διπλό το οποίο θα μα δώσει μεγάλη ανάσα για τη συνέχεια».
Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Γεωργιάδης, Λαζαρίδης και Πίγκας.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 25 2 2011

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011



ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/