Σελίδες

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Το πρωί προπονήθηκε και σε δύο γκρουπ ο Πιερικός

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 
Στο βαρύ βοηθητικό γήπεδο και κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες συνέχισε ο Πιερικός την προετοιμασία του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής μες την Καλλιθέα. Ο Μαρτσέλο Πέντα μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του επέστρεψε κυρίως το τελευταίο 10ήμερο κανονικά στις προπονήσεις και στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας έπαιξε στο τελευταίο τέταρτο ενδεικτικό ότι αποθεραπεύτηκε
 πλήρως και πλέον η αγωνιστική του ετοιμότητα είναι αυτή που θα κρίνει την πλήρη επιστροφή του αγωνιστικά. Ο Πέντα προπονήθηκε και χθες κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του. τελικά ο τιμωρημένος για το παιχνίδι με την Καλλιθέα είναι ο Λόπεζ και ο Δήμου ενώ ο Χατζής θα παίξει κανονικά αν και έχει συμπληρώσει κάρτες ενώ επιστρέφει και ο Κοντέων που εξέτισε την ποινή του. η χθεσινή προπόνηση έγινε κατά γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ έκανε κανονικό πρόγραμμα στο βοηθητικό γήπεδο και το δεύτερο στην αίθουσα βαρών του σταδίου. Στη συνέχεια έγινε αλλαγή των γκρουπ. Δεν προπονήθηκαν χθες ο Συμεωνίδης και ο Κώστας Λαζαρίδης που ήταν άρρωστοι και φυσικά και ο Γουσούλης που συνεχίζει την αποθεραπεία του.
Πληρωμές συμβολαίων χθες στην ΠΑΕ Πιερικός
Δόσεις συμβολαίων πλήρωσε χθες η ΠΑΕ Πιερικός στους ποδοσφαιριστές που είχαν να πάρουν ανταποκρινόμενη στις οικονομικές της υποχρεώσεις. Σε ότι αφορά τις μηνιαίες αποδοχές  των ποδοσφαιριστών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αντίθεση με κάποια που ακούγονται έτσι αόριστα.