Σελίδες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Σούλης...reloaded!

http://www.sport24.gr/football/omades/Veroia/article758804.ece/ALTERNATES/w620/PAPADOPOULOS.jpg 

Κυριακή, 20 Μάρτιος 2011
Προπονητής του Πιερικού είναι εδώ και λίγες ώρες ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίοςαναλαμβάνει τα "ηνία" της κατερινιώτικης ομάδας για τρίτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια.
Το katerinisport.gr σας είχε ενημερώσει για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο "τιμόνι" του σωματείου της Πιερία ς, μιας και οι διοικούντες τον έκριναν ως τον ικανότερο να...βγάλειτα...κάστανα από τη φωτιά και να οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή χωρίς τη διαδικασία
των πλέι άουτ, μετά τη χθεσινή παραίτηση του Σταύρου Διαμαντόπουλου.
Ο Παπαδόπουλος θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Πιερικός αύριο το πρωί, ενώ πριν λίγο βρέθηκε στο γήπεδο, όπου και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές, συγκεντρώνοντάς του στα αποδυτήρια, παρά το προγραμματισμένο ρεπό της Κυριακής. "Πρέπει να κερδίσουμε τα Τρίκαλα, δεν υπάρχει κάτι άλλο προς το παρόν. Έγιναν λάθη τη φετινή περίοδο, όμως το σίγουρο είναι ότι δε φταίτε μόνο εσείς για την πορεία της ομάδας" ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου κόουτς, ο οποίος στη συνέχεια είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους αρχηγούς Γουμάγια, Κοντέονα, Γιαζιτζόγλου και Καρακούτση.
Το katerinisport.gr βρέθηκε στο γήπεδο του Πιερικού, όμως ο Σούλης Παπαδόπουλος αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, πράγμα που θα συμβεί σε αυριανή συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ στις 12 το μεσημέρι. "Πιάνουμε από αύριο δουλειά, με πρώτο στόχο τη νίκη επί των Τρικάλων" αρκέστηκε να πει.
Αύριο η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 14.30. Όσον αφορά στη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες, όμως το πιθανότερο είναι οι Σταύρος Ζουγγουρίδης ως γυμναστής και Αντώνης Παπαδημητρίου ως προπονητής τερματοφυλάκων να παραμείνουν στο τιμ υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου.
Όσον αφορά τέλος στον Κωνσταντινίδη που αντικαταστάθηκε στο 26' του αγώνα με τον Διαγόρα, ο παίκτης υποφέρει από βαρύ διάστρεμμα, με τη σοβαρότητα της κατάστασής του, να εκτιμηθεί με ακρίβεια αύριο.katerinisport.gr 

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - Νεοι Football League 27η αγωνιστικη - Διαγορας-Πιερικος 0-2

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ευτυχώς που η ομάδα ΝΕΩΝ έβγαλε ασπροπρόσωπο τον ΠΙΕΡΙΚΟ και κέρδισε με σκόρ 0-2 μέσα στον ΔΙΑΓΟΡΑ την αντίστοιχη ομάδα ΝΕΩΝ του ΔΙΑΓΟΡΑ, για το το πρωτάθλημα ΝΕΩΝ της  Football League.
Τα Αναλυτικά Αποτελεσματα
Παναιτωλικος-Αναγεννηση Κ. 6-1
Διαγορας-Πιερικος 0-2
Ηλιουπολη-Λεβαδειακος 2-1
Εθνικος-Θρασυβουλος 0-0
Αγροτικος Αστ.-Τρικαλα 1-1
Ιωνικος-ΠΑΣ Γιαννινα 0-1
Καλλιθεα-Βεροια 1-0
ΟΦΗ-Εθνικος Αστ. 2-2
Πανθρακικος-Δοξα Δραμας 1-1
Βαθμολογια

  1. Παναιτωλικος 60
  2. Πανθρακικος 59
  3. Πιερικος 55
  4. Εθνικος 50
  5. Εθνικος Αστ. 46
  6. Δοξα Δραμας 46
  7. Λεβαδειακος 42
  8. Καλλιθεα 42
  9. ΠΑΣ Γιαννινα 40
  10. Θρασυβουλος 40
  11. Διαγορας 36
  12. Τρικαλα 33
  13. ΟΦΗ 28
  14. Αγροτικος Αστ. 27
  15. Βεροια 23
  16. Ηλιουπολη 22
  17. Ιωνικος 17
  18. Αναγεννηση Κ. 15
*Αναγεννηση Κ., Εθνικος 3 ματς λιγοτερα
**ΠΑΣ Γιαννινα 2 ματς λιγοτερα
***Πανθρακικος, ΟΦΗ, Τρικαλα, Λεβαδειακος 1 ματς λιγοτερο.
 
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/
 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-0 , αιτία διαζυγίου με τον Διαμαντόπουλο - Φήμες φέρουν ώς αντικαταστάτη του τον Σούλη Παπαδόπουλο

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011
Η ήττα του Πιερικού από τον Διαγόρα αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του Σταύρου Διαμαντόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μακεδονίας. Ο έμπειρος προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της κατερινιώτικης ΠΑΕ, η οποία την έκανε αποδεκτή.

Η σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου και πλέον ο Πιερικός βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Εξελίξεις ενδέχεται να προκύψουν ακόμη και εντός της εβδομάδας.
ο αγώνας ΔΙΑΓΟΡΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΥ 3-0

Μετά από έξι... στείρες αγωνιστικές, ο Διαγόρας επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας το παιχνίδι με τον Πιερικό με 3-0. Ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης οι γηπεδούχοι, έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Διαγόρα αφού μόλις στο 2' κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Αγκιρίμπα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζλάτκοβιτς.

Οι Ροδίτες έχοντας πολύ καλή ψυχολογία αναζήτησαν και δεύτερο τέρμα, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν.

Στο δεύτερο μέρος, οι «μελανόλευκοι» απείλησαν και πάλι, ωστόσο ο Διαγόρας ήταν αυτός που βρήκε ξανά -στο 56'- το δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ του Ταραχούλσκι. Το τέρμα του Πολωνού επιθετικού «κλείδωσε» στην ουσία τη νίκη για το συγκρότημα του Πέτρου Ρουτζιέρη, καθώς οι παίκτες της νησιώτικης ομάδας κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πιερικός δεν έδειχνε ικανός να αντιδράσει και μάλιστα στο 86' ο τερματοφύλακας Γουμάγιας ανέτρεψε τον Γκούντμαν παραχωρώντας πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο παθών διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης (66' Γκούντμαν), Ρέγες (58' Φράγκος), Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Αγκιρίμπα, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος.
Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος):
Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Πέτρου, Κοντέων, Πουρτουλίδης, Μιλόσκοβιτς (79' Λαζαρίδης), Πέντα, Λόπεζ (59' Κολτσίδας), Κωνσταντινίδης (26' Σεχολάρι).(novasport)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 11-0, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011
Μετά την αναβολή των παιγνιδιών με τον ΑΡΗ και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για στο πρωτάθλημα του 11ου ομίλου των υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, λόγω της νεροποντής και της πλημμύρας στα γήπεδα ΜΑΤΤΑ στη Νέα Ραιδεστό, το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (αφού συμμετέχει και σε αυτο) με ...