Σελίδες

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής Κατηγορίας Το Σάββατο 12:00 Νέοι Πιερικού – Νέοι Λεβαδειακού

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011
Αύριο στις 12 το μεσημέρι η ομάδα Νέων του Πιερικού αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Λεβαδειακού. Δεν είναι βέβαιο αν το παιχνίδι γίνει στο γήπεδο του Ατρομήτου γιατί γίνεται προσπάθεια από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Πιερικού να διεξαχθεί σε κάποιο άλλο γήπεδο που θα διαθέτει καλό αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα οριστικοποιηθεί σήμερα.
Ο προπονητής των Νέων κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης με τη σημερινή προπόνηση θα ολοκληρώσει την προετοιμασία των παικτών του.
Δεν υπολογίζει πάντως τους Τσικαδέρη, Μπαμπαΐτη, Στράντζαλη και Βασ. Τσιώμη που βρίσκονται σε εκδρομή με το σχολείο τους.
Στη διάθεση του προπονητή των Νέων είναι οι παίκτες: Πατσιογιώργος, Τζιούτζιος, Λαγδάρης, Ζανέτας, Τσιανάκας, Νούλας, Παναγιωτίδης Γ., Παπατόλιος, Τσιώμης Γ., Παναγιωτίδης Αν., Πανικίδης, Μιχαηλίδης, Σκούρτι, Τσιμόπουλος και Γεωργαντάς. Σ’ αυτούς θα προστεθούν και οι νεαροί επαγγελματίες που θα στείλει ο προπονητής της ΠΑΕ Πιερικός κ. Σούλης Παπαδόπουλος.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Γιουλάφης με βοηθούς τους κ.κ. Αναστασιάδη και Κώτσου από την Θεσ/νίκη.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - "Πάνοπλος" για το τρίποντο με Λεβαδειακό

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011 Αθλητισμός

Έτοιμος να «φρενάρει» ακόμα έναν φορμαρισμένο αντίπαλο από το γκρουπ της κορυφής, όπως ο Λεβαδειακός, δείχνει ο Πιερικός μετά την επιτυχία με τα Τρίκαλα.
Η ομάδα της Κατερίνης θα επιχειρήσει να εδραιωθεί στην πρώτη δεκάδα μέχρι τέλους, μακριά από τον κίνδυνο που λέγεται πλέι άουτ.
Στα αγωνιστικά, αλλαγή πλάνων προέκυψε τελικά με τον Πέτρο Κοντέων, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με Δόξα Δράμας και Εθνικό Αστέρα, αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να λείψει την Κυριακή με τον Λεβαδειακό και ακολούθως με τους Καισαριανιώτες.
Έτσι, ο έμπειρος μέσος θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς, με τον Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει ξανά στους ανέτοιμους Κωνσταντινίδη και Γουσούλη.
Οι μελανόλευκοι δύσκολα θα έχουν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα που κέρδισε τα Τρίκαλα, με τον Γιώργο Πουλάκο πάντως, που ήρθε από τον πάγκο και έκανε την διαφορά, να διεκδικεί μια θέση στην επίθεση πλάι στον Γκουγκουλιά.
Στην χθεσινή προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και επιθετικής ανάπτυξης, μόνον οι Γουσούλης, Κωνσταντινίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τους Βοιωτούς.