Σελίδες

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Στον Πιερικό Ρεπό όσοι έπαιξαν – προπόνηση όλοι οι άλλοι

Τρίτη 19 Απριλίου 2011
Ξεκουράστηκαν οι θριαμβευτές στο πολύ δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι της νίκης του Πιερικού επί της Δόξας Δράμας την οποία έκοψαν ένα σερί νικών εντός και εκτός έδρας αγώνων.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε χθες ρεπό στους παίκτες που έπαιξαν ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν. Σήμερα το απόγευμα θα προπονηθούν όλοι μαζί ενώ αύριο Τετάρτη ίσως γίνει κάποιο φιλικό παιχνίδι.
Μετά πάντως την αυριανή προπόνηση ή το φιλικό παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι για τις γιορτές του Πάσχα, επειδή το προσεχές παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα στην Αθήνα θα γίνει την Κυριακή 1 Μαΐου, μέχρι και την δεύτερη μέρα του Πάσχα.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για το παιχνίδι αυτό θ’ αρχίσει την Τρίτη 26 Απριλίου και θα γίνονται προπονήσεις κάθε μέρα.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ OLYMPUS CUP - ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-1

Τρίτη 19 Απριλίου 2011
Αλλη μία νικη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ στα πλαίσια του olympus cup.Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Καρίτσας κέρδισε την ομάδα της Καλλιθέας με σκόρ 3-1.
Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έπαιξε πολύ ...

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ OLYMPUS CUP - ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0

 
Τρίτη 19 Απριλίου 2011
Με το "δεξί" ξεκίνησε η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο Τουρνουά Olympus Cup.Επικράτησε του Αίαντα  Ευόσμου  με σκόρ 3-0.

Ο ΑΓΩΝΑΣ:

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011
Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου θα σταματήσουν για την περίοδο του Πάσχα την Τετάρτη 20/4 και θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 27/4.
Η Γραμματεία του συλλόγου θα παραμείνει κλειστή για το ίδιο χρονικό διάστημα.
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ) σας εύχεται Καλό Πάσχα.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/
/