Σελίδες

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΑΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ 17.00.

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας Οι πολλές ελλείψεις και οι αλλαγές έφεραν την ήττα Πανθρακικός – Πιερικός 3-0 Χωρίς Πέτρου, Μιλόσκοβιτς, Γκουγκουλιά, Πουλάκο, Γουμάγια, Πορτουλίδη, Λόπεζ

Δευτέρα 16 Μαίου 2011
Πολύ καλός ο Πιερικός στο πρώτο ημίχρονο δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν άμεσα την εστία του και κράτησε εύκολα το μηδέν.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν δίκαια τη νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν για συμμετοχή στα πλέι-οφ εάν προκύψει κάτι από το θέμα των αδειοδοτήσεων.
Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό έπαιξαν αρκετοί παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή αλλά και κάποιοι άλλοι με μικρή χρονική διάρκεια.
Μετά το γκολ που δέχτηκαν στο 56ο λεπτό οι παίκτες του Πιερικού ανέβασαν την απόδοσή τους ισορρόπησαν και προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση με αξιώσεις αλλά όλες τους οι προσπάθειες δεν καρποφόρησαν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι για να σιγουρέψουν τη νίκη τους ανέβασαν την απόδοσή τους και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα κλειδώνοντας τη νίκη.
Στο παιχνίδι αυτό ο Καρακούτσης που έπαιξε από την αρχή ήταν πάρα πολύ καλός και έδειξε ότι καλώς τον εμπιστεύεται ο Πιερικός.

Τα γκολ
Στο 56’ ο Ζησόπουλος από πολύ ευνοϊκή θέση μέσα από την περιοχή έπιασε δυνατό σουτ και έγραψε το 1-0.
Στο 81’ μετά από πάσα του Αρσενίεβιτς, ο Γωνιάδης με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτυ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ανέβασε το σκορ στο 2-0.
Στο 89’ ο Σουλτανίδης με ωραία πάσα έβγαλε σε θέση βολής το νεαρό Γωνιάδη και ο τελευταίος έπιασε ένα έξοχο σουτ και έγραψε το τελικό 3-0.


Οι συνθέσεις
Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Λιαπάκης, Μάλκι (56' Σουλτανίδης), Ορλάντο (73' Γωνιάδης), Αρσενίεβιτς (83' Σίμωσης), Ρομπέρ.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Γιαζιτζόγλου (50' Κόιτς), Δήμου, Χατζής, Περουτζίνι, Πέντα, Κωνσταντινίδης, Καλαγκάνης, Κοντέων, Μίμα (46' Σεχολάρι), Γ. Λαζαρίδης (75' Νίκου).
Δηλώσεις των δύο προπονητών
Ο προπονητής του Πανθρακικού Σάββας Παντελίδης

Στις ελλείψεις που είχε ο Πιερικός, απέδωσε ο Σάββας Παντελίδης, τη νίκη 3-0, που σημείωσε ο Πανθρακικός.
Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, αναφερόμενος στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τους «μελανόλευκους», τόνισε:
«Το παιχνίδι κρίθηκε στις πολλές απουσίες του Πιερικού. Από τη στιγμή που μπήκε το πρώτο γκολ, τα υπόλοιπα λεπτά δεν είχαν σημασία. Πολύ καλός ήταν ο Γωνιάδης, ο οποίος αν προσέξει, θα έχει μέλλον». Καταλήγοντας, ο κ. Παντελίδης, αποκάλυψε ότι ο Ούλμερς αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από την αποστολή, λόγω εσωτερικού ζητήματος, όπως χαρακτηριστικά είπε, με τις πληροφορίες να επιμένουν, ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποτελεί ήδη ξένο σώμα για τους Θρακιώτες.

Ο προπονητής του Πιερικού Σούλης Παπαδόπουλος
Την ανωτερότητα του Πανθρακικού παραδέχτηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος, χαρακτηρίζοντας δίκαιη τη νίκη που σημείωσε.
Ο προπονητής του Πιερικού, σχολιάζοντας το παιχνίδι με την ακριτική ομάδα, από την οποία οι «μελανόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με σκορ 3-0, δήλωσε:
«Ο Πανθρακικός νίκησε δίκαια. Ήταν καλύτερος, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι και δώσαμε την ευκαιρία να αγωνιστούν σε κάποια παιδιά από την ομάδα των Νέων. Θα γίνουν κάποιοι φιλικοί αγώνες για να δούμε ποιοι νεαροί μπορούν να βοηθήσουν και ποιοι όχι».

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ) -ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41592_120291581366655_5390182_n.jpg 

Δευτέρα 16 Μαίου 2011
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ) συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τις Διοικήσεις των Ποδοσφαιρικών Αθλητικών
Σωματείων της Πιερίας για τις διακρίσεις που πέτυχαν στην ποδοσφαιρική περίοδο 2010-2011.
Ειδικότερα συγχαίρουν την Ακαδημία Πλαταμώνα που πέτυχε την άνοδο της στην Δ’ Εθνική κατηγορία καθώς επίσης τις ομάδες Άρη Κοκκινοπλιτών και της Ελπίδος Κατερίνης, Μακεδονικός Ν. Εφέσου ,και του ΄Ολυμπου Αγ. Σπυρίδωνα για την άνοδο τους στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, τον Ορφέα Φωτεινών ,της Α.Ε. Περίστασης , τον Πιερικό Ρυακίων και τον Διγενή Αλωνίων για την άνοδο τους στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία.