Σελίδες

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι στο Α' ΔΑΚ - Πιερικός – Βατανιακός 1 – 1


Παρασκευή 20 Μαίου 2011 Αθλητισμός
Φιλική συνάντηση με τη συμμετοχή αρκετών υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστών μεταξύ των ομάδων του Πιερικού και του Βατανιακού πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Α' ΔΑΚ.
Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1 – 1 τέρματα με τους Σούλη Παπαδόπουλο και Τάσο Ιωαννίδη να πραγματοποιούν αρκετές δοκιμές κυρίως νεαρών ποδοσφαιριστών και κάποιους από αυτούς να αφήνουν καλές εντυπώσεις στους δύο προπονητές.
Επόμενο φιλικό για τον Πιερικό είναι προγραμματισμένο για αύριο στην Σαριτσάνη με την τοπική ομάδα Οικονόμος που προβιβάστηκε στην Γ' Εθνική ενώ για τον Βατανιακό επίσης αύριο στο δημ. Γήπεδο Βατάν με τον "συμπολίτη" Εθνικό Κατερίνης.
Φάσεις και γκολ
Στο 14' ο Πιερικός ανοίγει το σκορ όταν σε εκτέλεση φάουλ ο Περουζίνι μετά από πάσα του Πέντα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα 1 – 0.
Στο 30' ο Καραγκούνης απέκρουσε πάνω στη γραμμή του τέρματος το γυριστό σουτ του Π. Κυπαρίσση και στην εξέλιξη της φάσης ο Βατανιακός κερδίζει πέναλτι όταν το σουτ του Κ. Σιδηρόπουλου σταμάτησε στο χέρι του Παπατόλιου μέσα στην περιοχή.
Ο Κυπαρίσσης εκτέλεσε όμως ο Τσιντώτας έπεσε στη δεξιά του γωνία και απομάκρυνε σε κόρνερ.
Στο 60' ο Βατανιακός ισοφαρίζει. Ο Μίγγος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Ντούλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρακούτση για το 1 – 1.
Στο 64' ακυρώθηκε τέρματα που σημείωσε ο Ντούλας με κεφαλιά μετά από πάσα του Αγγελάκη ως οφ σάιντ.
Στο 81' ο Αλισανδράτος νίκησε σε τετ α τετ τον Κωνσταντινίδη απομακρύνοντας το πλασέ του φορ του Πιερικού σε κόρνερ.
Τη συνάντηση διαιτήτευσε ο κ. Τόλιος με βοηθούς τον κ. Θεοδώρου και την κα Μπλέτσιου.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός
Τσιντώτα (46'Καρακούτση), Όλιβερ (46' Σαββαϊδης), Καραγκούνης (46' Συμεωνίδης), Πέτρου (46' Χαϊτάμ ), Νίκου (46' Παπαγεωργίου), Πουρτουλίδης (7' Παπατόλιος – 60' Μιχαηλίδης), Μιλόσκοβιτς (46 Κόιτς), Περουζίνη (46' Αλεξάντερ), Πέντα (46' Κερμενίδης), Παναγιωτίδης (46' Βαλαώρας), Σεχολάρι (46' Κωνσταντινίδης)
Βατανιακός
Σακελλαρίδης (73' Αλισανδράτος), Κ. Σιδηρόπουλος (57' Ντούλας), Μίγγος (72' Ν. Κυπαρίσσης), Κραγιόπουλος (58' Σταλίκας), Κωτσιόπουλος (80' Παπείρας), Μόμο (49' Ίσσα), Μαυρίδης (75' Πέτρου), Σταφίδας (46' Π. Σιδηρόπουλος), Ανδρονικίδης (46' Μπέη), Κυπαρίσσης Π. (62' Αγγελάκης), Τσικαδέρης (46' Καραγιάννης).
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/