Σελίδες

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ "Ανανεώσεων" συνέχεια...


Τρίτη 7 Ιουνίου 2011 Αθλητισμός
Συνεχίστηκαν το Σάββατο οι εσωτερικές... μεταγραφές για τον Πιερικό, που «έδεσε» με νέα συμβόλαια τον γηγενή αριστερό μπακ, Γιώτη Γιαζιτζόγλου και τον τερματοφύλακα, Τάσο Καρακούτση.
Ειδικά ο πρώτος προέρχεται από πολύ καλή σαιζόν και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα προσπάθεια, ενώ και ο Αριδαιώτης πορτιέρο αποτελεί μια σταθερή αξία, όποτε καλείται να υπερασπίζεται τα γκολπόστ στην τριετία που βρίσκεται στην ομάδα της Κατερίνης.
Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη ανανεώσει επίσημα οι Πέντα και Δήμου, ενώ τυπικό δείχνει το θέμα της παραμονής των Γκουγκουλιά, Μιλόσκοβιτς και Κωνσταντινίδη.
Ανοιχτά είναι τα θέματα των Παπαγεωργίου και Χατζή, ενώ με τα υπάρχοντα δεδομένα δύσκολα θα παραμείνουν οι Γουμάγιας και Κώστας Λαζαρίδης. Στο θέμα προπονητή, ανακοινώσεις αναμένεται να υπάρξουν ως την Πέμπτη.
Μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Ούγγρο, Αντρέας Κομιάτι, στο προσκήνιο παραμένουν τα ονόματα τωνΣούλη Παπαδόπουλου, Παύλου Δερμιτζάκη και Περικλή Αμανατίδη, χωρίς να αποκλείεται κάποια άλλη έκπληξη.
«Βλέπει» Συμεωνίδη για τα γκολπόστ
Για τον... επαναπατρισμό του έμπειρου γκολκίπερ, Γιάννη Συμεωνίδη είναι αρκετά πιθανό να κινηθεί ο Πιερικός.
Από την στιγμή που ο Γιώργος Γουμάγιας είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα της Κατερίνης, με το συμβόλαιό του να εκπνέει και έχοντας ήδη δεχτεί κρούσεις από ομάδες της κατηγορίας, στους μελανόλευκους προετοιμάζονται για το «κλείσιμο» του αντικαταστάτη του.
Ήδη στο προσκήνιο έρχεται η περίπτωση του 36χρονου Γιάννη Συμεωνίδη, που είναι γηγενής και ξεκίνησε την καριέρα του στον Πιερικό, ενώ είχε απασχολήσει την ομάδα και στο πρόσφατο παρελθόν.
Ο έμπειρος πορτιέρο αναμένεται να αποχωρήσει από την Βέροια και είναι πιθανό να αποκτηθεί, ενώ παλιότερα έπαιξε ακόμα σε Λάρισα, Αιγάλεω, Παναιγιάλειο, Καστοριά, Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα και Εθνικό. Βεβαίως, στα υπόψη είναι και άλλες λύσεις, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από τις εισηγήσεις του νέου τεχνικού.