Σελίδες

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τουρνουά στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – 4η ημέρα Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 - Αποτελέσματα - Φωτορεπορτάζ

















Ημέρα των μικρών και των μεγάλων τελικών η τελευταία ημέρα του τουρνουά,
ολοι οι τελικοι για 1,2,3,4,θεση

b_280_280_16777215_0___images_stories_eln_6542.jpgΗμέρα των μικρών και των μεγάλων τελικών η τελευταία ημέρα του τουρνουά, Τρίτη 21 Ιουνίου 2011. Στην κατηγορία των παίδων το τρόπαιο του 1ου νικητή σήκωσε η ομάδα της ΜΙΚΤΗΣ ΕΠΣΑ (2), στην κατηγορία των παμπαίδων η ομάδα της ΜΙΚΤΗΣ ΕΠΣΑ (1) και στων τζούνιορ η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Αναλυτικά
ΠΑΙΔΕΣ
Μικρός τελικός
Στις 09:00 της Τρίτης 21 Ιουνίου 2011 ξεκίνησε ο μικρός τελικός μεταξύ των ομάδων ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑ (1) - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι όπου η ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑ (1) επικράτησε με 3-2 και κατέλαβε την 3η θέση στο τουρνουά.
Μεγάλος τελικός
Στις10:30 ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑ (2) – ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ. Δύο πολύ καλές ομάδες και διακρίναμε  πολλά ταλέντα στα δύο ρόστερ.  Έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο το οποίο ήταν αντάξιο ενός τελικού. Η ομάδα της ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ κατάφερε να προηγηθεί στο 1ο ημίχρονο με 2-0.Ήταν στημένη με τέτοιο τρόπο από τον  «διαβασμένο» προπονητή της, που δεν άφησε περιθώριο στην πολύ καλή ομάδα της ΜΙΚΤΗΣ ΕΠΣΑ (2) να αντιδράσει. Στο 2ο ημίχρονο η ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑ (2) με τις οδηγίες του ημιχρόνου από τον προπονητή της, ισορρόπησε το παιχνίδι και πετυχαίνοντας δύο γκολ ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του τελικού ο οποίος αναπόφευκτα οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί η ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑ (2) κέρδισε το ματς με σκορ 3-2.
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
Μικρός τελικός
Στις 09:00 της Τρίτης 21 Ιουνίου 2011 ξεκίνησε ο μικρός τελικός μεταξύ των ομάδων  ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΣ. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι όπου η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ επικράτησε με 5-4 και κατέλαβε την 3η θέση στο τουρνουά.
Μεγάλος τελικός
Στις10:30 ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑ (1) - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ. Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος της ΜΙΚΤΗΣ ΕΠΣΑ (1) η οποία επικράτησε με 5-0. Δέκα λεπτά πριν την κανονική λήξη του αγώνα, ο αγώνας έληξε, με κοινή απόφαση των δύο ομάδων και του διαιτητή, λόγω σοβαρού τραυματισμού του παίκτη της ΜΙΚΤΗΣ ΕΠΣΑ (1)  Κασσή Βασίλη (του συλλόγου της Ανθούπολης), ο οποίος υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι, μετά από πτώση του, σε μια διεκδίκηση της μπάλας.. Ο Βασίλης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Καρπενησίου άμεσα, όπου έγινε ανάταξη του κατάγματος στο χειρουργείο και παρέμεινε ένα 24ωρο στο νοσοκομείο, οπότε και πήρε εξιτήριο συνοδευόμενος από τους γονείς του.
ΤΖΟΥΝΙΟΡ
Στις 09:00 της Τρίτης 21 Ιουνίου 2011 ξεκίνησε ο μικρός τελικός μεταξύ των ομάδων  ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι όπου η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 2-0 και κατέλαβε την 3η θέση στο τουρνουά.

Στις10:30 ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων ΥΜΗΤΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Η πολύ καλή ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ επικράτησε με σκορ 3-1σηκώνοντας το τρόπαιο του νικητή του τουρνουά όλα τα παιδιά πανηγύρισαν με ενθουσιασμό την πρώτη θέση.