Σελίδες

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - "Είδε" την Επανωμή ο Χατζάρας


Τρίτη 3 Απριλίου 2012 Αθλητισμός
Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία
Την αυριανή  αντίπαλο του Πιερικού, Αναγέννηση Επανομής "κατασκόπευσε" ο Γιώργος Χατζάρας, στην Κυριακάτικη  εντός έδρας ήττα της από τη Βέροια.
Ο έμπειρος τεχνικός εκμεταλλεύτηκε την αγωνιστική απραξία της Κατερινιώτικης ομάδας που πήρε νίκη με 3-0 χωρίς αγώνα επί του Εθνικού Αστέρα και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και βρέθηκε στις κερκίδες του "Νίκος Σαράφης" της Επανομής για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να βγάλει έτσι χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει του επόμενου αγώνα.
Η Κυριακάτικη προπόνηση του Πιερικού έγινε το πρωί  και περιελάμβανε σπριντ με τελειώματα φάσεων, passing game και δίτερμα διάρκειας δεκαπέντε λεπτών. Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Γιώργος Γκουγκουλιάς λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο από το ματς με τη Λάρισα.
Υπενθυμίζεται ότι από τον αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής θα λείψουν οι τιμωρημένοι Δήμου και Κουτσοσπύρος.
Η προπόνηση της Δευτέρας ξεκίνησε  στις 16.30 Και  περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής ,επιθετικής ανάπτυξης με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται σήμερα στις 17.00 με χαλάρωμα και στην συνέχεια να ανακοινώνεται η αποστολή του αυριανού αγώνα από τον Θεσσαλονικιό προπονητή.