Σελίδες

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ - Πιερικός - Πανθρακικός 0 - 1

Πέμπτη 3 Μαίου 2012 Αθλητισμός
Δεν τα κατάφερε χθες το απόγευμα ο Πιερικός και γνώρισε την 4η ήττα στους τελευταίους πέντε αγώνες, αυτή τη φορά από τον Πανθρακικό με..
σκορ 1 - 0 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.
Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Θράκης βρίσκεται αγκαλιά με τη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα "σαλόνια" της Super League, ενώ οι Κατερινιώτες θα παλέψουν στα εναπομείναντα παιχνίδια για την είσοδό τους στην 4άδα των αγώνων play off.
Το συγκρότημα του Γιώργου χατζάρα παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων ακόμη και από προηγούμενες εμφανίσεις και δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις τους φιλοξενούμενους.
Φάσεις και γκολ
Στο 23' το σουτ του Σαρακατσάνου μετά από κόρνερ του Μίνγκα από δεξιά, ο Καρακούτσης απέκρουσε ασθενώς πάνω στη γραμμή και ο Μπαλού από κοντά πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0 - 1.
Στο 43' κόρνερ του Μπλαζέφσκι από αριστερά, κεφαλιά ο Δήμο και η μπάλα άουτ.
Στο 59' σε αντεπίθεση του Πανθρακικού ο Σουλτανίδης έδωσε έξοχα την πάσα στο Μουνάφο, αυτός έκανε το πλασέ, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.
Στο 76' ένταση στον αγωνιστικό χώρο με το Μακρυδημήτρη να πέφτει με δύναμη με το σώμα πάνω στο Μοκακέ ρίχνοντάς τον στο έδαφος και τον Καμερουνέζο να ανταποδίδει σπρώχνοντας τον παίκτη του Πανθρακικού και ρίχνοντάς τον κάτω.
Στο 79' σέντρα του Μίνγκα από δεξιά, ο Σουλτανίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε ψηλά άουτ.
Στο 86' η σέντρα του Μπλαζέφσκι, κατέβασε μέσα στην περιοχή ο Σεχολάρι, ο Πουλόπουλος του έστρωσε τη μπάλα, ο νεαρός έκανε το σουτ με τον Κουτσόπουλο να μπλοκάρει.
Στο 94' αποβλήθηκε ο Πουλόπουλος με απευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στο Μπαλού.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κύζας (Δράμας) με βοηθούς τους κ.κ. Παρασκευούδη (Δράμας και Σίπκας (Πέλλας, 4ος διαιτητής ο κ. Αγγελάκης (Μακεδονίας), Παρατηρητής ο κ. Σακαρίκος (Θεσσαλίας).
Συνθέσεις
Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας)
Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Ιντζόγλου (63' Καμινιώτης), Πουρτουλίδης, Ελευθεριάδης (69' Σεχολάρι), Κουτσοσπύρος, Ρούσεφ (37' Μοκακέ), Μπλαζέφσκι.
Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης)
Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Χρήστου (30' λ.τ. Σκλιοπίδης), Σουλτανίδης (85' Χλωρός), Μίνγκας, Στάθης, Μπαϊκαρά, Λιαπάκης (56' λ.τ. Μακρυδημήτρης), Βαγγελόπουλος, Μπαλού, Μουνάφο.
Τα αποτελέσματα
Βέροια – Καλλιθέα 3-0
Ηρακλής Ψαχνών – Φωκικός 3-0
Βύζας Μεγάρων – Θρασύβουλος 0-0
Πανσερραϊκός – Αγροτικός Αστέρας 3-0
Πλατανιάς – ΑΕΛ 0-0
Παναχαϊκή – Αν. Γιαννιτσών 2-0
Πιερικός – Πανθρακικός 0-1
Διαγόρας – Αν. Επανομής 0-3 α.α.
ΑΕΛ Καλλονής – Παναχαϊκή 3-0 α.α.