Σελίδες

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΧΘΕΣ ΕΔΩΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ (2-2)


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2010
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας μεταβαίνει άυριο το πρωί το ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ για φιλικό σγώνα με το αντίστοιχο τμήμα της Αλεξάνδρειας.
Ο αγνώνας θα διεξαχθεςί στις 12.00 η ώρα στο γήπεδο του Νησίου.
Χθές το τμήμα του προπαιδικού αντί της καθιερωμένης προπόνησης έδωσε φιλικό αγώνα με την ομάδα του Κορινού.Το αποτέλεσμα ήταν 2-2.
Στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αγωνίστηκαν 23 παιδιά.
Ηταν ένα γερό τέστ αφού τα παιδιά του Κορινού ήτνα μεγαλύτερης ηλικίας και έπρεπε να αγωνσιτούν και αυτα αφού δέν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα ηλικιακό.

Πιερικός - Προπονήθηκε χθες ο Πιερικός

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010
Την πρώτη τους προπόνηση, προετοιμαζόμενοι για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο των πλέι-οφ ανόδου, πραγματοποίησαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού.
Όσοι έπαιξαν στον αγώνα της Τετάρτης με τον Εθνικό ακολούθησαν ένα πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης ενώ οι άλλοι  έκαναν κανονικό πρόγραμμα.
Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο γκρουπ ήταν οι παίκτες που έπαιξαν στο παιχνίδι της Τετάρτης και αποχώρησαν σχετικά γρήγορα.
Στο δεύτερο γκρουπ ήταν οι παίκτες που δεν έπαιξαν και το πρόγραμμα που ακολούθησαν ήταν ζέσταμα με ασκήσεις ρυθμού και συναρμογής, λίγες ταχύτητες και ακολούθησαν ασκήσεις τεχνικής με μπάλα. Στη συνέχεια έγιναν παιχνίδια τακτικής σε μικρό γήπεδο με κανονικές εστίες επειδή οι παίκτες ήταν λίγοι και η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία.
Πρόβλημα με τους κοιλιακούς ο Πέντα
Δεν παίζει την Κυριακή ο Κοντέων
Ο Πέντα που δεν έπαιξε στο παιχνίδι με τον Εθνικό δεν προπονήθηκε χθες επειδή έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς. Μπορεί χθες να μην προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό είναι αμφίβολη. Το πιο πιθανό μάλιστα είναι να μην παίξει. Εάν πάντως και σήμερα δεν προπονηθεί τότε η απουσία του θα είναι σίγουρη. Στα παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό που θα γίνουν την Κυριακή και την Τετάρτη δεν θα παίξει ο Κοντέων που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα δύο αυτά παιχνίδια.
Συμπλήρωσαν κάρτες Χατζηζήσης και Τασίδης.
Στο παιχνίδι με τον Εθνικό δέχτηκαν κάρτα ο Χατζηζήσης και ο Τασίδης και θα τιμωρηθούν με δύο αγωνιστικές γιατί συμπλήρωσαν επτά και δέκα κίτρινες.
Οι δύο αυτοί παίκτες θα εκτίσουν την ποινή τους στα δύο τελευταία παιχνίδια με Εθνικό και ΟΦΗ.
(ΤΟΠΙΚΗ)

Παλαίμαχοι Πιερικού - Αγωνιστικές Δραστηριότητες των Παλαιμάχων του Πιερικού


Παρασκευή 28 Μαΐου 2010
Οι Παλαίμαχοι του Πιερικού συνεχίζοντας τις ποδοσφαιρικές τις δραστηριότητες, το Σάββατο 29 Μαΐου κα ώρα 18:00 στο βοηθητικό γήπεδο του Πιερικού θα αγωνιστούν με ομάδα εφοριακών από την Αθήνα με τη συμμετοχή του Κώστα Φραντζέσκου.
Τη Δευτέρα 31 Μαΐου ώρα 18:30 στο γήπεδο του Αιγινιακού θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Κιλκισιακού και θα τιμηθεί για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο ο Δήμαρχος Αιγινίου και πολλά χρόνια πρόεδρος του Αιγινιακού, κ. Βασίλης Κόντος.(ΤΟΠΙΚΗ)

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Με την ευκαιρία της ανόδου της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ο Δήμος Κατερίνης και ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος σας προσκαλούν στη γιορτή που θα γίνει την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
4,00 - 4,30 μ.μ Αγώνες ομάδων αγοριών - κοριτσιών των ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου.
5,00 - 6,45 μ.μ.  ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΜΑΣ Μαντουλίδης.  Αγώνας πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής - Τελευταία αγωνιστική.
Στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνει απονομή πλακετών στους κ.κ. Στέργιο Γκριζιώτη και Αλέξανδρο Τσιώτσιο για την προσφορά τους στον πιερικό αθλητισμό, καθώς και στο νεαρό μαθητή - καλαθοσφαιριστή Βάιο Β. Λασκαρέλια για τις άριστες επιδόσεις του στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρία.
Μετά το τέλος του αγώνα θα απονεμηθούν κύπελλα στην ανδρική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου για την άνοδό της στην Α2 και στις ομάδες γυναικών και νεανίδων για την κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων. Επίσης στην ανδρική ομάδα του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 και στην προπαιδική ομάδα, για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων στην ΕΚΑΣΚΕΜ.
Η είσοδος θα είναι  ελεύθερη.                                                                                                                               Με εκτίμηση
                                                                                                    Σάββας Χιονίδης                Απόστολος Πόδας
                                                                                                         Δήμαρχος Κατερίνης         Πρόεδρος ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Χθες σε φιλικό αγώνα - Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης – Νέοι Πιερικού 2-1

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2010
Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε χθες στο γήπεδο της Νέας Ζωής μεταξύ της Α.Ε. Ποντίων και της ομάδας Νέων του Πιερικού.
Στο παιχνίδι αυτό ο προπονητής της Α.Ε. Ποντίων κ. Γιώργος Καμπερίδης δοκίμασε πέντε ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα να ενισχυθεί για τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Πιερικού κ. Μυστακίδης χρησιμοποίησε είκοσι τέσσερις ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και κάποιους υπό δοκιμή

Φάσεις και γκολ
Στο 26' κεραυνός του Μίγκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Α.Ε. Ποντίων.
Στο 28' ο Κουμορτζής σέντραρε από δεξιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα του Τσιντώτα, όμως ο υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην αριστερή πλευρά, πλάσαρε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Στο 32' η Α.Ε. Ποντίων ανοίγει το σκορ. Ο Βούλγαρος υπό δοκιμήν φορ, έφυγε στην πλάτη της άμυνας των νέων του Πιερικού, προχώρησε, πλάσαρε ψύχραιμα τον Τσιντώτα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα 1 - 0.
Στο 38' ο Καμπερίδης δέχθηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, στόπαρε και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσαρούχα ισοφαρίζοντας σε 1 - 1. 
Στο 45' ο Τσιντώτας "νίκησε" τον Κουμορτζή σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.
Στο 51' ο Ντόσης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, η κεφαλιά του Κραγιόπουλου όμως πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Ουσταμπασίδη.
Στο 54' ο Ταρασιάδης με ψύχραιμο πλασέ τελείωσε μια γρήγορη κόντρα των Ποντίων, σημειώνοντας το 2 - 1.
Στο 67' ο Καραγκούνης σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Ουσταμπασίδη από πλεονεκτική θέση και στο επόμενο λεπτό ο Ουσταμπασίδης "πέταξε" τη μπάλα κόρνερ σε καλοτραβηγμένο σουτ - φάουλ του Ντόση.
Τη φιλική αναμέτρηση διαιτήτευσαν οι Λαφατζής, Μπλέτσιου και Πολυχρόνης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Υπό δοκ. Τσαρούχας (46' Ουσταμπασίδης), Παπαδόπουλος Κ. (Γ. Ευφραιμίδης), Κούρτογλου (46' Σταφίδας), Κεστελίδης (46' Μπαγλαρίδης), Παπαγιαννόπουλος (46' Μπαλαμπάνης), Μαυρίδης (46' Νάκας), Οικονόμου (υπό δοκ. Σκοπιανός), Κουμορτζής (46' Μωϋσίδης), Βεϊδαμενίδης (67' Παπαδόπουλος Ν.), υπό δοκ. Βούλγαρος (46' Ταρασιάδης), υπό δοκ. Από Κοζάνη (46' Κουντουριώτης).
ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Τσιντώτας (46' Παπανικολάου), Κατσαμάγκας (30' Μπαράς, 65' Μυστακίδης Γ.), Μίγκος (46' Λαγδάρης), Κωτσιόπουλος (46' Πανανός), Νίκου (46' Κραγιόπουλος), Κόϊτς (46' Τσιαμπέρας), Τσικαδέρης (46' Καραγκούνης), Μπαρέκας (30' Μετενίδης, 65' Παπατόλιος), Παπαδόπουλος Σ. (46' Ντόσης), Σεχολάρι (46' Μυστακίδης Ι.), Καμπερίδης (46' Παναγιωτίδης). (ΤΟΠΙΚΗ)