Σελίδες

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 14ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5-12-2009


Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Πιερίας.



ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ 2-5
ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ 0-4
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ-ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ 4-0
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ-Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ 3-0
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ-ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ 3-0
Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 1-1
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ-Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ 0-6
Γ.Α.Μ.Σ. ΜΕΘΩΝΗΣ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΜΕΘΩΝΗΣ 1-5
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Πρόγραμμα Τηλεοπτικών Μεταδόσεων

Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2009

Οι παρακάτω μεταδόσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα 05/12/2009.

14:00 conn-X TV sports 2

pointer
B' κατηγορία Γερμανίας
ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

14:45 NOVASPORTS 1

pointer
Αγγλικό Πρωτάθλημα
ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΠΕΡΝΛΙ

15:00 ET-3......

ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5-12-2009

Αδικη ήττα γνώρισε η ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ απο την αντίστοιχη του Αγροτικού Αστέρα με σκόρ 2-3.
Η ομάδα μας προηγήθηκε με σκόρ 2-0 στο εικοσάλεπτο , φανταστική αποδόση.Σύμφωνα με την μέχρι τότε ροή του παιγνιδιού φαινότνα ότι η ομάδα μας θα έπαιρνε την νίκη και με μεγάλο σκόρ.Η
ομάδα ξεκίνησε δυνατά έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, άν και είχε αρκετές ελλείψεις.
Ομως οι νέοι παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Η

μπάλλα ανεβοκατέβαινε με φρενήρη ρυθμό και σωστο ποδόσφαιρο.Προηγήθηκε ο Πιερικός στο 7 λεπτό με τον Χάρη Καμπερίδη, μετά απο έξοχη ενέργεια του Ανέστη Παναγιωτίδη, που έκλεψε την μπάλλα, μπήκε σητν περιοχή και σου΄ταρε σοτ δοκάρι και στην επαναφορά ο Καμπερίδης έκανε το ένα μηδέν.Στη συνέχεια με ένα γκόλ του κορυφαίου παιτη μας Νίκου, το σκό΄ρ έγινε 2-0.Ομως μία βλακώδης ενέργεια του Χάρη Καμπερίδη, που είδε αναιτιολόγητα την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, άφησε την ομάδα μας με δέκα παίκτες.Παρά ταύτα μέχρι και το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, δέν κινδυνέψαμε.Ομως η ομάδα έπιαζε με δέκα παίκτες απο το 23 λεπτό περίπου και οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν σημάδια κώπωσης, στο βαρύ τεραίν του γηπέδου.Αποτέλεσμα ήταν ανδεχτούμε 2 γκόλ και στο 93 να

δεχτούμε και το 3ο γκόλ.
Η ομάδα του Πιερικου αγωνίστηκε με τους :
Τσιντώτας, Τσιανάκας, Καραγκούνης, Νίκου, Κωτσιόπουλος, Μπαρέκας, Μάρκογλου, Καμπερίδης, Παναγιωτίδης,Τ σικαδέρης, Μίγκος, επίσης αγωνίστηκαν και οι Πουτσίκης, Μετενίδης και Ατανάσωφ.
Κουρυφαίος του γηπέδου ο Στέργιος Νίκου, τον ακολούθησε σε απόδοση ο Ανέστης Παναγιωτίδης, πολύ καλοί επίσης ήταν ο Κωτσιόπουλος, ο Μπαρέκας και ο Καραγκούνης.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης Για καλό ποδόσφαιρο και τη νίκη στο αυριανό Πιερικός – Αγροτικός Αστέρας


Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009
Με τη σημερινή προπόνηση που θα γίνει λίγο μετά το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Πιερικού για το αυριανό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα Θεσ/νίκης.
Τα τελευταία πέντε χρόνια οι δύο ομάδες έπαιξαν στην Κατερίνη τρεις φορές και ο Πιερικός πέτυχε το απόλυτο αφού αναδείχτηκε νικητής και στα τρία παιχνίδια.
Αυτή την πολύ καλή προϊστορία έχουν για στόχο να συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού. Ο Πιερικός είναι το φαβορί για τη νίκη γιατί προέρχεται και από εκτός έδρας νίκη αλλά και γιατί βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Στο αυριανό παιχνίδι που αναμένεται να το παρακολουθήσουν πάρα πολλοί φίλαθλοι ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα αφού είναι στη διάθεσή του και ο Γκαρά Ντεμπελέ που εξέτισε την ποινή του. Κανονικά προπονήθηκαν χθες και ο Εξουζίδης με τον Καλλιμάνη και τέθηκαν και αυτοί στη διάθεση του προπονητή του Πιερικού.
Μετά τη σημερινή προπόνηση ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.
Στη διάθεσή του για την επιλογή των παικτών της αποστολής είναι οι:
Κοταράς, Καρακούτσης, Παέζ, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Αγγελόπουλος, Εξουζίδης, Παστός, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Πέντα, Χατζηζήσης, Λαναρής, Ντεμπελέ, Γκουγκουλιάς, Θάνος, Τόσκας, Τσιτλακίδης, Κόιτς, Ολγκίν και Σουλίδης.
Το παιχνίδι θα γίνει αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης θ’ αρχίσει στις τρεις μετά το μεσημέρι και θα το διαιτητεύσει ο κ. Καλογερόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ζώρζο Εμ. και Χαρίτο Ν. από την Αθήνα ενώ τέταρτος είναι ο κ. Κοσικίδης Σ. επίσης από την Αθήνα.(ΤΟΠΙΚΗ)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Για το πρωτάθλημα Νέων της Β’ Εθνικής Κατηγορίας -Σήμερα στο γήπεδο Νεοκαισάρειας 12:00 Πιερικός – Αγροτικός Αστέρας

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Πολύ καλό αναμένεται το σημερινό παιχνίδι της ομάδας Νέων του Πιερικού με την αντίστοιχη του Αγροτικού Αστέρα γιατί οι δύο ομάδες βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων της κορυφής. Ο Πιερικός είναι 3ος με 23 βαθμούς και ακολουθεί με 21 βαθμούς ο Αγροτικός Αστέρας. Στην ομάδα Νέων του Πιερικού υπάρχουν αρκετά προβλήματα αφού οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες στερούν από τον προπονητή της ομάδας παίκτες της βασικής ομάδας.
Απόντες λόγω τιμωρίας, επειδή συμπλήρωσαν κάρτες είναι ο Κραγιόπουλος και ο Ντόσης ενώ τραυματίες είναι ο Σεχολάρι και ο Σκούρτι.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Κώστας Μυστακίδης προπόνησε χθες τους παίκτες του και στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι έχουν συμπεριληφθεί οι παίκτες:
Τσιντώτας, Αλεξίου (οι δύο τερματοφύλακες), Κωτσιόπουλος, Μετενίδης, Τσικαδέρης, Μπαρέκας, Μίγκος, Μάρκογλου, Τσανάκας, Πουτσίκης, Καμπερίδης, Καραγκούνης, Παναγιωτίδης, Μυστακίδης Γρηγόρης, Ατανάσοφ και Εκιτζίδης
Το παιχνίδι θα γίνει σήμερα στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας και θ’ αρχίσει στις 12 το μεσημέρι.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας - 14η αγωνιστική Όλοι οι αγώνες αύριο 15:00

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Με τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής συνεχίζεται το ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Τα πιο σπουδαία παιχνίδια είναι αυτά στα οποία τίθενται αντιμέτωπες οι ομάδες που δίνουν τη μάχη της εξάδας με άλλες που θέλουν να εξασφαλίσουν βαθμούς ώστε να μην περιέλθουν στη δίνη της μάχης για την παραμονή.
Ένα από τα πιο σπουδαία παιχνίδια είναι ίσως αυτό που θα γίνει στον Κολινδρό μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης και του Ολύμπου Αγ. Σπυρίδωνα όπως και αυτό της 25ης Μαρτίου με τον Μακεδονικό Ν. Εφέσου, Καλλιθεακού – Μακεδόνων Πιερίων και Πιερικού Κ. Αγιάννη με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου.
Φυσικά όχι ότι τα άλλα παιχνίδια δεν είναι ενδιαφέροντα αλλά υπάρχουν και παιχνίδια που οι δυνατές κατά τεκμήριο ομάδες, αυτές που προηγούνται στη βαθμολογία είτε παίζουν στην έδρα τους είτε εκτός είναι πιο κοντά στη νίκη.
 

Αναλυτικότερα οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Δ' Εθνική Κατηγορία "Ξεχωρίζει" το σημερινό ντέρμπι στον Σβορώνο, στην Φλώρινα οι Πόντιοι, στην Καστοριά ο Εθνικός

ΣΑΒΒΑΤΟ 5-12-2009

Με τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, αυτό το Σαββατοκύριακο.
Η αυλαία "ανοίγει" σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο του Σβορώνου όπου ο τοπικός ΓΑΣ υποδέχεται τον Βατανιακό, στο "ντεμπούτο" του Γιάννη Κωνσταντινίδη στον πάγκο του Βατανιακού και σ' ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες.
Η πρωτοπόρος Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης θα "επισκεφθεί" την Φλώρινα καθώς θα αντιμετωπίσει την ουραγό ομάδα του Απόλλωνα Αμμοχωρίου στοχεύοντας στο τρίποντο που θα την διατηρήσει στην κορυφή τον τοπικό Κάστωρα.
Στην Ακριτική Καστοριά θα αντιμετωπίσει ο Εθνικός σ' ένα "οριακό" για την συνέχεια του πρωταθλήματος παιχνίδι. Η ομάδα του Σιδ. Σταθμού "αγνοεί" τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές και πρέπει να "επιστρέψει" στις επιτυχίες διαφορετικά θα μπλέξει σε "περιπέτειες" θεωρητικά "εύκολα" παιχνίδια θα δώσουν ο Εθνικός Βατερού και η Νίκη Αγκαθιάς που υποδέχονται Φλώρινα και Α.Ε. Ποντίων Γρεβενών αντίστοιχα.
Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της Νάουσας που θα φιλοξενήσει σ' ένα ακόμη ντέρμπι της Ημαθίας την φορμαρισμένη Εν. Απ. Παύλου.
Αμφίρροπες αναμετρήσεις, με πιθανότητα εμφάνισης των τριών σημείων είναι τα παιχνίδια: Μακεδονικός Φούφας - Αλεξάνδρεια και Γρεβενά Αεράτα - Σιάτιστα.

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ

ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ

 
 
 
 
 
 
Ώρα:Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009 4:00 μ.μ.
Τοποθεσία:ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

ΣΑΒΒΑΤ0 5-12-2009
Αυτός είναι ο όμιλος τη ΅εθνικής στο Μουντιάλ..
http://www.novasports.gr/media/66015.jpg
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ, ΕΞΟΥΖΙΔΗ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5-12-2009
Με τους Κώστα Καλλιμάνη και Σάββα Εξουζίδη να γυμνάζονται κανονικά διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Πιερικού, η οποία ήταν ουσιαστικά η τελευταία πριν από το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου ο οποίος εν όψει της αναμέτρησης με τους "σταχυοφόρους" δεν υπολογίζει μόνο στον μακροχρόνια τραυματία Μανουσαρίδη. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε και ο Τόσκας ο οποίος είχε χτυπήσει τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια του χτεσινού προγράμματος. Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες της κατερινιώτικης ομάδας πραγματοποίησαν τελειώματα φάσεων και ασκήσεις κατοχής της μπάλας, ενώ το πρόγραμμα έληξε με τακτική. Αύριο οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού θα κάνουν χαλάρωμα στις 15.00, μετά από το τέλος του οποίου ο 42χρονος προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/