Σελίδες

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Νοκ άουτ ο Χατζής - μέσα ο Λόπεζ

Με σημερινή προπόνηση (χαλάρωα) θα πραγματοποιηθεί στις 15.30 στις εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ Κατερίνης ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Πιερικός για το αυριανό... παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Παναιτωλικό.
Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στον αγωνιστικό χώρο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι, σ' αυτήν δεν πήραν μέρος ο Κώστας Χατζής και τέθηκε νοκ άουτ από το Σαββατιάτικο παιχνίδι, όπως και οι Πουλάκος - Πέντα.
Αντίθετα ο Ευθύμης Γουσούλης προπονήθηκε κανονικά και μάλλον θα βρίσκεται στη διάθεση του Θεσσαλονικιού προπονητή.
Τη θέση του έμπειρου αμυντικού μέσου πιθανότατα θα καταλάβει ο Ισπανός Λόπεζ.
Δήμου: "Μας το χρωστούσε η τύχη"
Τόσο για τον νικηφόρο αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, όσο και για το επόμενο παιχνίδι του Πιερικού με τον Παναιτωλικό, αλλά και γενικά για τη φετινή σεζόν, μίλησε ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της ομάδας επί των "σταχυοφόρων" Παύλος Δήμου
<="" τη="" αυτή="" περισσότερο="" χαρούμε="" κάνει="" αστέρα="" αγροτικό="" τον="" κερδίσαμε="" τρόπος="" ο="" τύχη.="" χρωστούσε="" μάλλον="" πεισμώσει.="" ηλιούπολη="" χάσαμε="">
Θα έλεγα ότι μας έφυγε ένα μεγάλο βάρος. Και ο αντίπαλός μας είχε ευκαιρίες, αλλά εμείς περισσότερες αριθμητικά και εκτιμώ ότι πήραμε ότι δικαιούμασταν. Αυτή η επιτυχία μας δίνει ώθηση και ψυχολογία, ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Πλέον, περιμένουμε πιο κοντά μας τον κόσμο, γιατί αν κερδίσουμε το Σάββατο, θα βρεθούμε αρκετά ψηλά. Ο αντίπαλος εκτιμώ ότι διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας και θα έχουμε δύσκολη αποστολή, αφού δεν έχει χάσει ακόμα βαθμό. Αλλά ως γηπεδούχοι εκτιμώ ότι διατηρούμε ένα ελαφρύ προβάδισμα".
Ακολούθως, ο πρώην στόπερ του Διαγόρα, του Λεβαδειακού, του Πανσερραϊκού και της Λαμίας συνέχισε:
<="" τη="" πάντα="" κυνηγάμε="" επιβάλλει="" ιστορία="" ενώ="" ?δέσιμο?,="" δουλειά="" καλή="" ατού="" ?αστέρια.="" επιμέρους="" σε="" σύνολο="" βασίζεται="" ομάδα,="" νέα="" πιερικός="">
Βλέπουμε κάθε ματς χωριστά και το πλασάρισμα στην εξάδα, όπως πέρυσι, δεν είναι άπιαστος στόχος. Τέλος, αφιερώνω το γκολ που πέτυχα στην οικογένειά μου και ειδικά στην μητέρα μου, που περνά μια περιπέτεια υγείας".

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - Πρεμιέρα για Κορασίδες και Νεανίδες το Σαββατοκύριακο

Ξεκίνημα στην αγωνιστική δράση για τις κορασίδες και τις νεανίδες του Πιερικού το σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου με δυο παιχνίδια εντός έδρας.
Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου οι κορασίδες του Πιερικού αντιμετωπίζουν 16:00 στο ΔΑΚ Κατερίνης την ομάδα της Μελίκης.
Η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού όπως και οι νεανίδες προέρχονται από μια σκληρή προετοιμασία με διπλές προπονήσεις.
Το πρωί οι παίκτριες του Πιερικού είχαν πρόγραμμα ασκήσεων με βάρη όπου στο γυμναστήριο του κ. Λαγαμτζή Γ. κάθε παίκτρια είχε το δικό της εξατομικευμένο πρόγραμμα με βάρη, όπως αυτό έχει σχεδιαστεί από την επιστημονική καθοδήγηση του προπονητή Σαρρή Κ., και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα όσο αφορά τη δύναμη και την αλτικότητα των κοριτσιών του Πιερικού είναι εντυπωσιακά, και το βράδυ ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων της προετοιμασίας ήταν ιδιαίτερα σκληρό διότι οι στόχοι των ομάδων είναι πολύ υψηλοί την φετινή χρονιά καθώς η κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή είναι μονόδρομος για τις παίκτριες του Πιερικού.
Η ομάδα των νεανίδων του Πιερικού αγωνίζεται την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Κατερίνης στις 16:00 με την ομάδα του Αιγινίου. Στόχος και των δυο ομάδων του Πιερικού είναι δυο καθαρές νίκες με 3-0 σετ ώστε να ξεκινήσουν θετικά αφού οι υψηλοί στόχοι της ομάδας του Πιερικού δεν επιτρέπουν οποιαδήποτε απώλεια όσον αφορά το αποτέλεσμα.
Κ. Σαρρής
Ο προπονητής Κ. Σαρρής δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών που καταβάλουν εδώ και δυο μήνες με διπλές προπονήσεις, με ασκήσεις με βάρη, ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα σκληρό αλλά οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλοί και περιμένω αυτή η δουλειά να φανεί με τα αγωνιστικά αποτελέσματα.
Θέλω να ευχαριστήσω και την συνεργάτιδα μου κα. Παναγιωτίδου Αικ. η οποία έχει συμβάλει τα μέγιστα στην υλοποίησης αυτού του προγράμματος προετοιμασίας».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944/995697 begin_of_the_skype_highlighting              6944/995697      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              6944/995697      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              6944/995697      end_of_the_skype_highlighting και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948/724752 begin_of_the_skype_highlighting              6948/724752 begin_of_the_skype_highlighting              6948/724752      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              6948/724752      end_of_the_skype_highlighting      end_of_the_skype_highlighting.