Σελίδες

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Δυο δαγκωματιές από … ΟΦΙ

PIERIKOS
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΦΗ 1-2


Αν δεν βάλεις γκολ στις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τότε θα το δεχτείς.
Αυτός είναι ο κανόνας του ποδοσφαίρου και επιβεβαιώθηκε το Σάββατο στην Κατερίνη όπου ο Πιερικός ηττήθηκε από τον ΟΦΗ με 2-1.Ο Πιερικός ήταν σαφώς καλύτερος από τον αντίπαλό του αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια και έχει δικαιολογημένα παράπονα και από την διαιτησία, που του αρνήθηκε τουλάχιστον ένα πέναλτι .Πάντως αυτό που μετράει ήταν η καλή εμφάνιση της ομάδας που όμως δεν ανταμείφτηκε από την κατάκτηση της νίκης, απέναντι σε μια ομάδα που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
6’ Ο Ντεμπελέ εφόρμησε μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ από τα αριστερά, όμως το σουτ του βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων του Βεζυρίδη.
13’ Ο Πέντα εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, ο Τασίδης βρέθηκε αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι του ΟΦΗ, όμως την κεφαλιά του Εβρίτη αμυντικού απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Βεζυρίδης.
15’ Διαμαρτυρίες του Πιερικού για ανατροπή του Θάνου από τον Μπερτίν.
26’  Ο Βλόνταρτσικ έγινε κάτοχος της μπάλας από τον Ζορμπά, κοντρόλαρε όμορφα, γύρισε και τροφοδότησε τον Οργκανίστα ο οποίος από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Πιερικού με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καρακούτση, κάνοντας το 0-1.
29’ Σέντρα του Μαρτίνεζ από τα αριστερά, κεφαλιά του Ντεμπελέ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βεζυρίδη.
35’ Ο Βλόνταρτσικ στόπαρε, επιχείρησε το γυριστό διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Καρακούτση και κατέληξε άουτ.
37’  Από δυνατό πλάγιο του Παντελιάδη από τα αριστερά, ο Μακρής στην καρδιά της κρητικής άμυνας, αφύλακτος, στόπαρε με το στήθος, κατέβασε και με κοντινό σουτ με το αριστερό "εκτέλεσε" τον Βεζυρίδη κάνοντας το 1-1.
40’ Διαγώνιο σουτ του Φρέντερικς μέσα από την περιοχή, πρόλαβε και παρενέβη στην πορεία της μπάλας ο Πίτσος ο οποίος απομάκρυνε με τα πόδια.
41’ Μετά από μπαλιά του Πέντα από τα αριστερά, ο Μακρής έκανε το γυριστό σουτ, όμως απέκρουσε εκπληκτικά ο Βεζυρίδης.
56’ Σέντρα του Φρέντερικς από τα δεξιά, κεφαλιά του Θάνου, η μπάλα όμως πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βεζυρίδη.
58’ Ο Βλόνταρτσικ έβγαλε ωραία μπαλιά στον Αγρίτη, αυτός μέσα από την περιοχή επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Καρακούτσης μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.
65’ Ο Πέντα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Πίτσος απομάκρυνε τη μπάλα με το χέρι, όμως ο διαιτητής δεν υπέδειξε το καταφανές πέναλτι.
66’ Σουτ του Αγρίτη από το ύψος του πέναλτι και δεξιά, ο Εξουζίδης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή του τέρματος.
69’ Ο Φρέντερικς τροφοδότησε τον Θάνο, αυτός στόπαρε και έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του ΟΦΗ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βεζυρίδη.
83 1-2: Παράλληλη μπαλιά του Παντελή Κωνσταντινίδη από τα αριστερά, αδράνησε η άμυνα του Πιερικού, ο Μανούσος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.
85’ Φάουλ του Πέντα, προβολή του Ολγκίν από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βεζυρίδη ( Πολιτεία )
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

3 σχόλια:

Φράτε είπε...

Με τους νέους να παίζαμε είμαι σίγουρος ότι θα πηγαίναμε καλύτερα!!
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!!!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΑΓΓΕΛΙΕΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ είπε...

το σίγουρο είναι οτι θα είχε παρόν και μέλλον η ομάδα αν έπαιζε με τους ΝΕΟΥΣ οι οποίοι είναι σε πολύ καλό δρόμο. Και αν συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο και θέρμη που την αντιμετωπίζει ο Κώστας Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες τους, θα ξαναζήσουμε στο προσεχή μέλλον ανάλογες στιγμές της θρυλικής Πιερικής οικογένειας. Με αρκετούς γηγενείς ποδοσφαιριστές που αγαπούν και ματωνουν για την ιστορια του συλλόγου μας. Και έχουν σαν όνειρο να φορέσουν κάποια στιγμή την ασπρόμαυρη φανέλα...

Ανώνυμος είπε...

Re: GATE 5
<< ΟΧΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 5 >>

Ο Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού ΘΥΡΑ 5 εκφράζει την αντίθεσή του, στο να συνυπάρχουν στην ιστορική ΘΥΡΑ 5 του Πιερικού οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι, διότι είναι φύση αδύνατον να μην δημιουργηθούν επεισόδια που οι οργανωμένοι της ΘΥΡΑΣ 5 ποτέ δεν δημιούργησαν και πάντα προστατεύουν την ομάδα και την έδρα μας από κάθε είδους τιμωρία.

΄΄ Η ΘΥΡΑ 5 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΄΄

Με τιμή
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
Σ.Ο.Π. ΘΥΡΑ 5ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE 5