Σελίδες

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Πρωί προπονήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009


Επανήλθαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού μετά το ρεπό της Τετάρτης, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Δευτέρας με το Διαγόρα Ρόδου.
Η προπόνηση άρχισε στις 11 το πρωί και τελείωσε γύρω στη μιάμιση.
Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πριν οι ποδοσφαιριστές βγουν στο γήπεδο έγινε η καθιερωμένη ομιλία του προπονητή κ. Σούλη Παπαδόπουλου προς τους ποδοσφαιριστές. Το αγωνιστικό κομμάτι της χθεσινής προπόνησης άρχισε με το ζέσταμα το οποίο περιλάμβανε λίγο τρέξιμο και σπριντ. Ακολούθησαν διάφορα παιχνίδια τακτικής σε τετράγωνα, σε μικρούς και μεγάλους χώρους που αφορούσαν τον τρόπο της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας αλλά και τον επιθετικό τρόπο ανάπτυξης και λειτουργίας στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας στη Ρόδο με το Διαγόρα.
Για τον τεχνικό του Πιερικού το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τιμωρημένος Ντεμπελέ που θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Ρόδου.
Η εβδομαδιαία προετοιμασία του Πιερικού θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει σήμερα και αύριο και θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση που θα γίνει στη Ρόδο την Κυριακή το απόγευμα. Η αποστολή του Πιερικού θα πετάξει για τη Ρόδο την Κυριακή το πρωί.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: