Σελίδες

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - "Αυτοκτόνησαν" οι άντρες του Πιερικού Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 2-3 (27-25, 25-19,21-25,20-25,10-15)


Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009


Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού άγγιξε μια καθαρή νίκη αλλά τελικά ‘αυτοκτόνησε’ χάνοντας μια νίκη που θα την έφερνε στην 1η θέση του πρωταθλήματος με μεγάλο πλεονέκτημα στα play off.
     Η ομάδα του Πιερικού ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι όμως σιγά σιγά βρήκε το ρυθμό της, παίζοντας καλό βόλεϊ γύρισε το παιχνίδι και πήρε το 1ο σετ με 27-25. Στο 2ο σετ παίζοντας υποδειγματικό βόλεϊ οι άνδρες του Πιερικού δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Πτολεμαΐδας κερδίζοντας και αυτό το σετ εύκολα με 25-19 κάνοντας το 2-0 σετ δείχνοντας ότι θα τελείωνε εύκολα το παιχνίδι κάνοντας μια νίκη ‘πρωταθλητή’. Όμως κανένας δεν περίμενε την εξέλιξη του παιχνιδιού που θύμιζε σενάρια από ταινίες του ‘Χίτσκοκ’.
     Η ομάδα της Πτολεμαΐδας παίζοντας το τελευταίο της χαρτί εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα στο 3ο σετ των παικτών του Πιερικού όπου κάνοντας πολλά λάθη στην υποδοχή και στην επίθεση, πήρε το 3ο σετ με 25-21. Στο 4ο σετ η ομάδα του Πιερικού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε με 8-2 και έδειχνε ότι θα καθάριζε το παιχνίδι. Όμως τραγικά λάθη σε όλους τους τομείς έφεραν τα πάνω-κάτω και το χάσιμο του 4ου σετ με 20-25. Στο 5ο σετ χωρίς ψυχολογία ηττήθηκε εύκολα με 15-10 χάνοντας την ευκαιρία να πάρει σοβαρό προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
     Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ ευχαριστούν τον κ. Γιαμαλή και τον ΣΟΠ για την θερμή συμπαράσταση που έδωσαν στην ομάδα του Πιερικού καθώς και όλο τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.
     Η σύνθεση της ομάδας: Σαμαλής, Πάπας, Σουλής Κ., Γρηγοριάδης, Κρομύδας, Γεωργόπουλος, Καλιακός, Σαρρής, Γερομιχαλός, Αλεξίου, Αδαμίδης, Σουλής Δ.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ– ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 0- 3
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ –ΦΣ ΑΡΙΩΝ 2 - 3
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ–ΑΣ ΑΤΛΑΣ 2 - 3
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ–ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2 - 3
Η βαθμολογία
α/α               ΟΜΑΔΑ                           ΣΕΤ            ΒΑΘΜΟΙ
1  ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ             12-2                 12
2  ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ           11-4                10
3  ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ      10-3                  9
4  ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ           9-5                  8
5  ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                   8-7                  7
6  ΑΣ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ                              3-11                2
7  ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ                     3-12                1
8  ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ                    0-12                0

 Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού, ευχαριστούν θερμά τους αδερφούς Κουτσιμάνη και τις εταιρείες ‘‘NISSAN’’ ‘‘FORD’’ ‘‘SUBARU’’ & ‘‘CHINA MOTOR’’ για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: