Σελίδες

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Υποχρέωσε τον πρωτοπόρο στην πρώτη απώλεια βαθμών Πανσερραϊκός – Πιερικός 3-3


ΤΡΙΤΗ 22-12-2009



Πολύ καλοί οι Νέοι του Πιερικού απέναντι στον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, που μέχρι το παιχνίδι αυτό είχε το απόλυτο των νικών με 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, στο ισόπαλο 3-3 κόβοντάς του έτσι δύο πολύτιμους βαθμούς και μάλιστα στην έδρα του.
Οι Νέοι του Πιερικού ήταν πολύ καλοί σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και προηγήθηκαν στο σκορ και λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και αφού προηγουμένως είχαν δεχτεί δύο τέρματα κατάφεραν να φύγουν στ’ αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν κάπως γρήγορα και προσπάθησαν για να πάρουν τη νίκη όμως οι παίκτες του Πιερικού κράτησαν πολύ καλά και αν ήταν λίγο τυχεροί στις καθυστερήσεις μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη μέσα στις Σέρρες.
Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Στο 10’ ανατρέπεται ο Τσικαδέρης, πέναλτυ, το εκτελεί ο Σεχολάρι και γίνεται το 0-1.
Στο 15’ πέναλτυ σε βάρος του Πιερικού, το εκτέλεσε ο Σιδηρόπουλος αλλά ο Τσιντώτας απέκρουσε.
Στο 25’ μετά από κόρνερ ο Ζιγκερίδης με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 30’ ο Πανανός ανατρέπει τον Σιδηρόπουλο, πέναλτυ, το εκτελεί ο ίδιος και γίνεται το 2-1.
Στο 39’ ο Σεχολάρι με ατομική προσπάθεια μπήκε μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2
Στο 42’ ο Ντόσης έβγαλε τη σέντρα και ο Σεχολάρι με ΑΠΙΑΣΤΟ ΤΑΚΟΥΝΑΚΙ πέτυχε ένα όμορφο γκολ και έγραψε το 2-3.
Στο 55’ Πανανός και Κραγιόπουλος γλίστρησαν, κάτοχος της μπάλας ο Ζιγκερίδης που ισοφάρισε σε 3-3.
Στις καθυστερήσεις ο Κραγιόπουλος που προωθήθηκε έπιασε ένα έξοχο σουτ, έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας των γηπεδούχων αλλά ο τερματοφύλακας Μπίμπας πετάχτηκε και με τα ακροδάχτυλα απέκρουσε σωτήρια.
Οι συνθέσεις
Πανσερραϊκός: Μπίμπας, Κασσέρης, Ταντζής (46’ Τριανταφύλλου), Μπουφίδης, Νάτσκος, Χατζηνάβρης, Τσαούσης, Λιούσας, Ζιγκερίδης (90’ Πανόπουλος) Σιδηρόπουλος, Σερέτας (75’ Ρούμπος).
Πιερικός: Τσιντώτας, Μετενίδης, Πανανός (53’ Μάρκογλου), Κραγιόπουλος, Μπαρέκας, Τσικαδέρης, Μίγκος, Σεχολάρι, Ντόσης (75’ Τσανάκας), Καραγκούνης.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: