Σελίδες

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης  - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείο Τύπου                                                                   
Πληροφορίες: Δημήτρης Σφήκας
Τηλ: 6978 495134
E-mail: information@pierikosbc.gr
Δημοτικού Σταδίου 9,60100 Κατερίνη – τηλ.: 23510 32153    



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ:
«Το αποτέλεσμα κρίθηκε από τις λεπτομέρειες»
Μετά τη μεγάλη νίκη στον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ο Απόλλων είναι μεγάλη ομάδα, σίγουρα θα βρει το βηματισμό της και θα επανέλθει εκεί που ανήκει. Εμείς πήραμε πολλά στοιχεία από τον Απόλλωνα όσο αφορά την οργάνωση, τον κόσμο, το γήπεδο και τις συνθήκες με τις οποίες δουλεύουν οι άνθρωποι στην Πάτρα. Όσο αφορά το παιγνίδι ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων όπου το αποτέλεσμα κρίθηκε από τις λεπτομέρειες. Ευχαριστούμε για τη συμπεριφορά του κόσμου στην Πάτρα. Το πρωτάθλημα έχει ποlύ δρόμο ακόμη».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί τον Απόλλωνα Πατρών και την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας
Ευχαριστήριες επιστολές έστειλε το Δ.Σ. του Πιερικού Αρχελάου στον πρόεδρο του Απόλλωνα Πατρών για την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία εκ μέρους της πατρινής ομάδας.
Ανάλογη ευχαριστήρια επιστολή έστειλε και στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για την άρτια συνδρομή των αστυνομικών οργάνων.
Αναλυτικά η επιστολή προς τον πρόεδρο του Απόλλωνα Πατρών κ. Ανδρέα Μολφέτα, αναφέρει:
«Αγαπητέ Πρόεδρε, Οι αθλητές, οι προπονητές, οι φίλοι της ομάδας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία στην πόλη σας. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».
Επίσης, στην επιστολή προς την Αστυνομικά Διεύθυνση Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής: «Κύριε Διευθυντά, Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας νοιώθουμε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε για τη συμβολή των οργάνων της υπηρεσίας σας σε ότι αφορά την παραμονή της αποστολής μας στην Πάτρα, με την ευκαιρία του αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Πατρών. Η συνδρομή τους ήταν άρτια και υποδειγματική. Παρακαλούμε δεχθείτε και μεταβιβάστε τα θερμά μας συγχαρητήρια».

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: