Σελίδες

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Σ.Φ.Κ. <<Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ>> - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (19-25, 23-25, 19-25)

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010


Με νίκη ξεκίνησαν οι παγκορασίδες του Πιερικού τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις καθώς κέρδισαν μέσα στην Μελίκη την τοπική ομάδα με 3-0 σετ αποδίδοντας μάλιστα πολύ καλό βόλεϊ κατά διαστήματα. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Πιερικού αγωνίστηκε με κορίτσια που πηγαίνουν στο δημοτικό σχολείο απέναντι στις 15χρονες της Μελίκης, αφήνοντας με την απόδοσή τους άφωνους όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο.
    Στο 1ο σετ μέχρι τον 10ο πόντο το παιχνίδι πήγαινε πόντο – πόντο, όμως στο σημείο αυτό τα κορίτσια του Πιερικού ξέφυγαν στο σκορ και το κέρδισαν εύκολα με 25-19. Στο 2ο σετ έγινε μάχη όμως οι μικρές σε ηλικία παίκτριες του Πιερικού το κέρδισαν και αυτό με 25-23. Στο 3ο σετ παίζοντας υποδειγματικά σε όλους τους τομείς προηγήθηκε με 24-13 για να το κερδίσει εύκολα με 25-19 και μαζί και την νίκη με 3-0 σετ.
   Η ομάδα του Πιερικού έδειξε ότι διαθέτει πολύ γερή βάση με κορίτσια που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον και τα οποία με τη σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα του Πιερικού γρήγορα θα αποδώσουν καρπούς. Η ομάδα των παγκορασίδων του Πιερικού στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε μέσο όρο ηλικίας τα 11 χρόνια. Όμως η τεχνική και τακτική τους κατάρτιση και η απόδοση τους άφησε πάρα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
 Η σύνθεση: Τσολακίδου Σ., Φακοπουλίδου Αθ., Μάτιου Μ., Μάτιου Δ., Θεοδώρου Αν., Μαυρίδου Ελ., Καραφουλίδου Αλ., Καλαϊτζή Ε., Μπατσίλα Αλ., Κωνσταντινίδου Ε.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ - ΜΑΣ ΝΙΚΗ 1-3
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΡΕΠΟ
Η βαθμολογία
α/α                     ΟΜΑΔΑ                                ΣΕΤ                    ΒΑΘΜΟΙ
1    ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ                   3-0                           2
2    ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ                                 3-1                           2
3    ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ                    1-3                           1
4    ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ                                          0-3                           1
5    ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ                     -                             -

Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού ευχαριστούν θερμά τον κ. Χατζηκώστα Γιώργο και την εταιρεία GOODYS Κατερίνη για την ευγενική προσφορά του σε αθλητικό υλικό. 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
    Πλούσια αγωνιστική δράση έχουν τα τμήματα του Πιερικού το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιανουαρίου.
   Η ομάδα των ανδρών που βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας αγωνίζεται το Σάββατο 9  Ιανουαρίου στο ντέρμπι της αγωνιστικής  στη Σκύδρα στις 18:00 με στόχο τη νίκη με καθαρό σκορ και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.
  Η ομάδα των κορασίδων αγωνίζεται επίσης το Σάββατο στις 18:00 στο Αιγίνιο στο τοπικό ντέρμπι με την ομάδα της Νίκης Αιγινίου.
  Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου οι γυναίκες του Πιερικού αγωνίζονται στο τοπικό ντέρμπι στις 19:00 με την ομάδα του Αρχελάου.
   Οι παίδες αγωνίζονται και αυτοί την Κυριακή στις 20:00 στο Αιγίνιο με την ομάδα της Νίκης Αιγινίου.
 Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752, 

Δεν υπάρχουν σχόλια: