Σελίδες

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Πιερικός - Με τους τρεις νεοαποκτηθέντες ο Πιερικός στην Αθήνα για τα παιχνίδια με Εθνικό και Παναθηναϊκό


Κυριακη 10-1-2010


Με ελαφρά προπόνηση που έγινε χθές το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των είκοσι δύο ποδοσφαιριστών που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή για τα δύο παιχνίδια, πρωταθλήματος με τον Εθνικό που θα γίνει σήμερα το απόγευμα και Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι τρεις νεοαποκτηθέντες, Γουμάγιας, Ρέγιες και Κοντέων. Ο μόνος που μπορεί να παίξει στο αυριανό παιχνίδι είναι ο τερματοφύλακας Γουμάγιας γιατί ήρθε το δελτίο του. Για τους άλλους δύο το σίγουρο είναι ότι υπολογίζονται για το παιχνίδι Κυπέλλου. Για τον Ισπανό Ρέγιες υπάρχει το θέμα της μπλε κάρτας.
Η αποστολή του Πιερικού διαμένει απο χθές  το βράδυ μέχρι και την Τετάρτη, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου, στην Αθήνα και εκεί θα προπονηθεί Δευτέρα και Τρίτη.

Στο γήπεδο του Ελληνικού
Για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι
Εθνικός Πειραιώς – Πιερικός
Έτοιμος σε όλους τους τομείς και με τους παίκτες του να γνωρίζουν τα πάντα για τον αντίπαλό του αναχωρεί σήμερα στις τρεις το μεσημέρι ο Πιερικός για την Αθήνα.
Στην ομάδα επικρατεί φοβερή αισιοδοξία και πίστη ότι θα συνεχιστεί η πολύ καλή εκτός έδρας αγωνιστική παρουσία του Πιερικού και θα προσθέσει άλλη μία εκτός έδρας επιτυχία.
Στη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος έκανε διάφορες ασκήσεις τακτικής που είχαν άμεση σχέση με τον τρόπο που θ’ αντιμετωπίσει τον αυριανό αντίπαλό του.
Οι παίκτες του Πιερικού θα πάνε διαβασμένοι, όπως άλλωστε συνέβη και στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια και θα επιστρέψουν και πάλι με θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι και αυτήν ακόμα τη νίκη συνεχίζοντας μάλιστα και το εκτός έδρας αήττητο με τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο αφού στα 4 εκτός έδρας παιχνίδια έχει δύο νίκες (Εθνικό Αστέρα και Διαγόρα Ρόδου) και δύο ισοπαλίες (Αναγέννηση Καρδίτσας και Πανσερραϊκό).
Στην αποστολή που αναχώρησε χθές, έχουν συμπεριληφθεί οι ποδοσφαιριστές:
Γουμάγιας, Καρακούτσης (οι δύο τερματοφύλακες), Κωνσταντινίδης, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Εξουζίδης, Παστός, Αγγελόπουλος, Τόσκας, Κοντέων, Μακρής, Μαρτίνεζ, Πέντα, Φρέντερικς, Ρέγιες, Γκουγκουλιάς, Θάνος, Ολγκίν, Τσιτλακίδης και Νίκου.
Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Ελληνικού, θ’ αρχίσει στις τρεις το μεσημέρι της Κυριακής και θα το διαιτητεύσει ο κ. Δημητρόπουλος Αλ. από το Σύνδεσμο της Αθήνας.(τοπικη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: