Σελίδες

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

sport24 Ποδόσφαιρο Ελλάδα Β' Εθνική Πιερικός- Αγροτικός Αστέρας 1-0


http://sport24.gr/football/ellada/BEth/article550924.ece/ALTERNATES/w620/pierikos.jpg 
Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010
Με γκολ του Δήμου στο 88', ο Πιερικός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, στο ματς που "έκλεισε" την αυλαία της 3ης αγωνιστικής 
Με τη νίκη του αυτή ο Πιερικός έφτασε στους τέσσερις βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Αγροτικός Αστέρας έμεινε στους τρεις
Ο Πιερικός ήταν καλύτερος στην αναμέτρηση και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Στο 16' και στο 30' ο Γκουγκουλιάς από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει (σ.σ. έστειλε την μπάλα άουτ), ενώ τα σουτ των Πέντα (32') και Μιλόσκοβιτς (37') εξουδετέρωσε ο Γουναρίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και ενώ όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα έληγε χωρίς τέρματα, ο Δήμου δύο λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης είχε διαφορετική άποψη.
Συγκεκριμένα, στο 88' ο Μήτρου εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Γουναρίδης έκανε λάθος έξοδο και ο Δήμου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 1-0 για τον Πιερικό.
Ο Διαιτητής του αγώνα Κατσικογιάννης (Ηπείρου), απέβαλε με δύο κίτρινες κάρτες τον Σαμουηλίδη, ενώ έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Πουρτουλίδη, Μπεκιάρη, Μήτρου και Κονέ. 
Πιερικός: Γουμάγιας, Τασίδης, Δήμου, Παπαγεωργίου, Λαζαρίδης, Μιλόσκοβιτς, Πουρτουλίδης (78' Κωνσταντινίδης), Πέντα (55' Λόπεζ), Χατζής, Γκουγκουλιάς, Αμπράμοβιτς (46' Μήτρου).
Αγροτικός Αστέρας: Γουναρίδης, Χασιώτης, Γόγολος, Τσούκλης (89' Ναλμπάντης), Τσουκαλίδης (57' Σαμουηλίδης), Κούτσης, Ουέλινγκτον (89' Σ. Κωνσταντινίδης), Κονέ, Σαπάνης, Μπεκιάρης, Στεφανίδης.(http://sport24.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: