Σελίδες

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΧΩΡΙΣ ΑΠΡΟΟΠΤΑ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2009

Χωρίς άλλα προβλήματα, πλην της απουσίας του Κώστα Μανουσαρίδη κύλησε η απογευματινή προπόνηση του Πιερικού. Ο Σούλης Παπαδόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τους Ροδίτες χωρίς τον εδώ και αρκετό καιρό απόντα νεαρό μεσοαμυντικό ο οποίος βρέθηκε και σήμερα στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ Κατερίνης, ωστόσο δε γυμνάστηκε και αποχώρησε πριν την έναρξη του προγράμματος. Δεν αποκλείεται αύριο ο Μανουσαρίδης να ξεκινήσει τρέξιμο μιας και η κατάστασή του είναι ελαφρώς βελτιωμένη, οπωσδήποτε όμως, πρώτα θα ελεγχθεί από τον γιατρό της ομάδας. Σίγουρα απών από την αναμέτρηση στο "σμαραγδένιο νησί" θα είναι και ο Γκαρά Ντεμπελέ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών. Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι στη συνέχεια πραγματοποίησαν κανονικά το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του 42χρονου προπονητή.(katerinisport)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Επί παντός του... αθλητικού

EPI_PANTOS_26-11 ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2009 - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΓΙΑ ΜΙΑ  ακόμη φορά εφέτος  ένα παιχνίδι του Πιερικού θα μεταδοθεί ζωντανά ! Οι φίλαθλοι  θα έχουν την ευκαιρία  την Δευτέρα στις 18.00 να παρακολουθήσουν από τους δέκτες την συνάντηση με τον Διαγόρα  στην Ρόδο! Από την ΕΤ3!  Με την ελπίδα να δουν την ομάδα τους να «παίρνει»  το τρίποντο!  Δυστυχώς τα περισσότερα  «ζωντανά» παιχνίδια της κατερινιώτικης  ενδεκάδας στο  τωρινό πρωτάθλημα δεν στέφθηκαν με επιτυχία! Και οι «προληπτικοί»  το «αναφέρουν»  και το  έχουν δέσει κόμπο…  Ας σοβαρευτούμε όμως. Η συνάντηση κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Και καθοριστική για την συνέχεια… Και για τις δύο ομάδες! Η ήττα από τον ΟΦΗ και η βαθμολογική  «αδυναμία»  δεν αφήνει περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα. Το ίδιο ισχύει και για τον Διαγόρα! Που είναι και έναν βαθμό πίσω! Ο θάνατος σου η ζωή μου λοιπόν και όποιος αντέξει.
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έχει δείξει ότι μπορεί και τα καταφέρνει εκτός έδρας! Τρείς ισοπαλίες ,μία νίκη και μια ήττα  ήταν η συγκομιδή σε  πέντε εξόδους. Θα μπορούσε και καλύτερα ! Και αυτό θα ήταν το ιδανικό! Θα βρισκόταν ψηλά και όχι μεταξύ σφύρας και άκμονος…  που είναι τώρα! Αυτό καλείται να πράξη και την Δευτέρα. Βασικά να μην χάσει… Και αν καταφέρει και το δυάρι…τι το σπουδαιότερο! Σε παιχνίδια σαν αυτό  στην νίκη οι βαθμοί είναι… διπλοί!
ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον Διαγόρα οι γηπεδούχοι  είναι αυτοί που έχουν το άγχος της οπωσδήποτε νίκης και θα νοιώθουν την πίεση και των φίλων τους.. . Αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούν οι κατερινιώτες. Με αγωνιστικότητα, σωστό στήσιμο, πάθος και πίστη  είναι σε θέση να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Οι έδρες φέτος «αλώνονται»  εύκολα!  Πολλά τα…παραδείγματα! Και οι παίκτες του Πιερικού καλούνται να το πετύχουν για να  «πατσίσουν» την ήττα από τον ΟΦΗ. Ας υπερβάλλουν εαυτούς…
ΑΛΛΑΓΗ μέρας  και ώρας για το…πάρτι!  Μόνο αυτά  διαμορφώνονται!  Από Κυριακή  στις 17.00!  Όλα τα άλλα  παραμένουν ως έχουν.. Αύριο  Σάββατο  όλοι στο κλειστό!  Στις 19.00!  Και η γιορτή και οι επιτυχίες  τραβούν τον δρόμο τους… Μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη  επί του Πανερυθριακού  με 70-77 ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τον ισόβαθμο του  Πανελευσινιακό! Μια ακόμη μάχη κερδήθηκε, μια άλλη έρχεται! Οι παίκτες του Δημήτρη Γαλάνη είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν αυτό που άρχισαν. Και αύριο με το κλειστό «κατάμεστο» με τους φίλους ζωηρούς, ενθουσιώδεις  και συμπαραστάτες είναι αποφασισμένοι να κάμψουν κάθε αντίσταση των αντιπάλων και να προσθέσουν ένα ακόμη ροζ φύλλο  στο φετινό  ντοσιέ!
ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ  ομάδες εκπροσωπείται φέτος η Κατερίνη στο Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής! Δύο από αυτές παίζουν πρωταγωνιστικό ρολό! Η Α.Ε. Ποντίων που οδηγεί την κούρσα και ο Βατανιακός που  ακολουθεί. Εθνικός και Σβορώνος δεν έχουν  βρει  ακόμη τα βήματά τους. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να τις στηρίξουν με την παρουσία τους στα εντός έδρας παιχνίδια. Και οι παίκτες το έχουν ανάγκη άλλα και τα σωματεία. Ας γίνει η αρχή αυτή την Κυριακή! Η Α.Ε. Ποντίων υποδέχεται την Νάουσα, ο Βατανιακός φιλοξενεί την Νίκη Αγκαθιάς, και ο Εθνικός  αντιμετωπίζει στην έδρα του τον συνώνυμο του Εθνικό  Βατερού.
Υ.Γ.1. ΑΣ ΜΗΝ νομίζει «κάποιος» ότι το φαγητό που μας… σερβίρει το «καταπίνουμε» αμάσητο!  Δεν είναι καθόλου έτσι… Θέλουμε και κάνουμε τους χαζούς…  προς το παρόν…Αν συνεχίσει  με  αυτόν τον τρόπο τότε θα …  πάρει τις πρέπουσες απαντήσεις.. ..Λόγια του «ανάποδου της …στήλης…
Υ.Γ.2. ΟΤΑΝ ΤΟ καλοκαίρι έκανες τις επιλογές σου έπρεπε να μετρήσεις όλες τις παραμέτρους προτού αποφασίσεις!  Δεν το έπραξες, πίκρανες πολλούς και απέκτησες «εχθρούς»! Ενθουσιάστηκες από τα …λεγόμενα και τις  υποσχέσεις  των  «ειδικών» και δεν αντιλήφτηκες τις αλλαγές που έρχονταν! Τώρα έχεις παράπονα! Ας πρόσεχες…
Υ.Γ.3. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Γ΄ Εθνικής  κατηγορίας. Νότιος όμιλος. 11η αγωνιστική!  Πρώτος σκόρερ. Λεωνίδας Κυβελίδης  ετών 23. 7 τέρματα  με σουτ και ένα με κεφαλιά! Ασχολίαστο….
Υ.Γ.4. ΠΩΣ ΝΑ  μην πάει καλά αυτή η ομάδα. Ο Πιερικός-Αρχέλαος βέβαια! Κάθε αγωνιστική  σίγουρη έχει παίκτη μέσα στην καλύτερη πεντάδα! Αρκετές φορές μάλιστα και  ΜVP!  Και βασικά στις πέντε πρώτες θέσεις των σκόρερ  δύο! Τους Ροδοστόγλου με 126 πόντους 1ος και Τσουκ  με 102 πόντους 3ος την 6η αγωνιστική! Συνεχίστε παιδιά με τον ίδιο ρυθμό!
Υ.Γ.5. ΑΠΟ ΤΙΣ  εφημερίδες… Το ρεκόρ που κατέχει από το 2000  στο αεροβόλο πιστόλι εφήβων ο Κωνσταντίνος  Κωνσταντίνου του  Αρχέλαου  Κατερίνης  Ισοφάρισε  στους αγώνες κυπέλλου ο Χαράλαμπος Καπόλας ….
Υ.Γ.6. Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ Πιερικός «ανέβηκε» στο διαδίκτυο! Μια αξιόλογη
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhI9ZV3gzGJRd7LH0MKK094IF2RfN8d_wVEqXBkOp31HZfDfWYJtBuK9M-ReAS4sdvqEBPW7x4CJ_H3StTcdQJgw5JEuFZhKTVOIBTHGSkFLwaWQq_OomsTpgrVJWB2L-thbk6tarVYJzWa/s730/BANER+sfk+pierikos++%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF.GIF
προσπάθεια που στόχο ηχεί να ενημερώνει τους φιλάθλους για τις δραστηριότητες του συλλόγου και όχι  μόνο «άρχισε» εδώ και μερικές μέρες. Αξίζει να το επισκεφθείτε! Συγχαρητήρια… Η διεύθυνση;  http/www.sfkpierikos,blogspot.com.
Y. Γ. 7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παντού Κατερίνη να σε…  στηρίζουν! Και να μην βλέπουν ποδόσφαιρο και…αποτελέσματα…
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Ρεπό χθες στον Πιερικό


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009


Επειδή ο αγώνας του Πιερικού με το Διαγόρα στο Ρόδο θα γίνει τη Δευτέρα αλλά και λόγω του εορτασμού της πολιούχου της πόλης μας Αγίας Αικατερίνης ο προπονητής του Πιερικού έδωσε στους παίκτες του ρεπό.
Οι παίκτες του Πιερικού θα προπονηθούν σήμερα και η προπόνηση θα αρχίσει στις 10:30 το πρωί. Πλην του Μανουσαρίδη που έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα στην ομάδα.
Στη Ρόδο πάντως δε θα παίξει ο Γκαρά Ντεμπελέ που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που έχει επειδή εκπλήρωσε κάρτες.
Η αποστολή του Πιερικού  για το παιχνίδι με το Διαγόρα που θα γίνει στη Ρόδο θα αναχωρήσει  για το σμαραγδένιο νησί την Κυριακή το πρωί. Μαζί του θα ταξιδέψει και η ομάδα Νέων του Πιερικού που θα παίξει με την ομάδα Νέων του Διαγόρα.
(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ το Πρωτάθλημα της Αρσης Βαρών.

ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2009
Μεγάλο αθλητικό γεγονός στο Λϊτόχωρο το Σαββατοκύριακο το  Πρωτάθλημα της Αρσης Βαρών.
Ακούστε τί είπε σε συνέντευξή του,ο πρόεδρος της άρσης βαρών,  Ολυμπιονίκης Πύρος Δήμας..











Δείτε το βίντεο:



ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2009


Σε τουρνουά με τις ομάδες του Κορινού και του Βατανιακού, θα συμμετάσχει το Σαββατοκύριακο η ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ του Πιερικού. Ο προπονητης των παίδων Στέφανος Τερζόπουλος, θα έχει την ευκαιρία να δέι την ομάδα να αγωνιστεί ξανά μετά το τουρονυοά της Νάουσας την προηγούμενη Κυριακή.Σημειωτέον ότι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ, στην κατηγορία των παίδων, δέν αγωνίζονται πολλές ομάδες και γι αυτό ο Πιερικός συμμετέχει σε διάφορα τουρνουά, για να βρίσκονται οι ΠΑΙΔΕΣ σε αγωνιστική ετοιμότητα.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΤΗΝ 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - πληρες προγραμμα

ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2009



ΣΤΙΣ  29/11/2009
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ    ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ   
   
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΓΣ ΠΑΕ    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΣ ΠΑΕ   
   
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ - ΑΟ ΜΑΝΗΣ    ΡΟΔΟΣ ΑΣ ΠΑΕ   
   
ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΕ    ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΦΥΛΗΣ ΑΟ ΠΑΕ   
   
ΚΕΡΚΥΡΑ Α.Ο. ΠΑΕ    ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΜΓΣ ΠΑΕ   
   
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Γ.Α.Ο. Π.Α.Ε.    ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΟ ΠΑΕ   
   
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ Π.Α.Ε.    ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ ΠΑΕ   
   
ΟΦΗ ΠΑΕ    ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ΠΑΕ   
   
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Γ.Σ. ΠΑΕ    ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΜΑΣ ΑΣΤΗΡ ΕΥΟΣΜΟΥ   
   
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΑΕ    ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΦΚ ΠΑΕ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Πρόγραμμα 11ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. ΝΕΩΝ B’ Εθνικής Κατηγορίας


26/11/2009

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 11ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. ΝΕΩΝ  B’  Εθνικής Κατηγορίας είναι:
 

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ - ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ - ΩΡΑ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ
ΔΡΑΜΑΣ
28/11/09
11:00
ΕΘΝΙΚΟΣ
ΡΟΔΟΣ ΑΣ
ΔΗΜ.  ΓΗΠΕΔΟ 
ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
29/11/09
10:30
ΑΙΓΑΛΕΩ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
Δ.Α.Κ.  ΑΙΓΑΛΕΩ
(ΣΙΦΝΟΥ & ΣΟΥΛΙΟΥ)
28/11/09
12:00
ΚΕΡΚΥΡΑ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΓΗΠ. ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΚΑΝΟΝΙΟΥ
29/11/09
11:30
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ
ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΤΡΑΧΩΝΩΝ
29/11/09
11:00
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΓΗΠΕΔΟ EMILEON

29/11/09
11:00
Ο.Φ.Η.
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΗΜ. ΣΤ. ΑΣΠΙΣ ΒΕΝΕΡΑΤΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΙΑΝΗΣ
29/11/09
11:00
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ
Β. ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ- ΔΗΑΝΑ
28/11/09
12:00
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Δ. Α. Κ.
ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
30/11/09
13:30

Αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄, Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας

26/11/2009

     Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης  Επαγγελματικού  Ποδοσφαίρου  Β΄,  Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εφτά χιλιάδων πεντακοσίων(7.500)ευρώ για τη συμπεριφορά του Δ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ(ιατρός). Επέβαλε στον Δ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ τις πειθαρχικές ποινές α) του χρηματικού προστίμου των εφτά χιλιάδων πεντακοσίων(7.500)ευρώ  και β) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες(αγώνας της 8-11-2009 με ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των χιλίων διακοσίων (1.200)ευρώ για ρίψη αντικειμένων κατ’ εξακολούθηση(αγώνας της 15-11-09 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των χιλίων(1.000)ευρώ για ρίψεις αντικειμένων. Απήλλαξε τον Γ. ΛΑΓΑΡΑ( βοηθός προπονητή) από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 11-11-2009 με ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΚΟΖΑΝΗ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000)ευρώ για τη συμπεριφορά του Σ. ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΥ(εκπρόσωπος). Επέβαλε στον Σ. ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟ τις πειθαρχικές ποινές α) του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων(5.000)ευρώ  και β) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες (αγώνας της 1-11-09 με ΤΑΠ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ).
Επέβαλε  στην ομάδα ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΕΩΝ την πειθαρχική ποινή του
χρηματικού προστίμου των πεντακοσίων(500)ευρώ για τη συμπεριφορά του φιλάθλου της. Δέχθηκε ότι ο Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ δεν είναι πρόεδρος(αγώνας της 25-10-2009 με ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΝΕΩΝ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 16-11-09 με ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και τον Α. ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΜΟ (βοηθός προπονητή) από την αποδιδδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση (αγώνας της 1-11-09 με ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και τον Α. ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΜΟ (βοηθός προπονητή) από την αποδιδδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση (αγώνας της 8-11-09 με ΠΑΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και τον Ν. ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ(εκπρόσωπος) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 1-11-09 με ΠΑΕ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ και τον Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ(προπονητής) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 18-11-09 με ΤΑΠ ΦΩΚΙΚΟΣ).
Απήλλαξε το ΤΑΠ ΠΑΟΝΕ από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 11-11-2009 με ΠΑΕ ΚΟΖΑΝΗ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ και τον Δ. ΠΑΡΛΑΜΑ(εκπρόσωπος) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 1-11-09 με ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ και τον Γ. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗ(προπονητής) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 1-11-09 με ΠΑΕ ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ).
Απήλλαξε το ΤΑΠ ΦΩΚΙΚΟΣ και τον Θ. ΜΟΥΧΤΟΥΡΗ(εκπρόσωπος) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 8-11-2009 με ΤΑΠ ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΩΜΗΣ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 15-11-09 με ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ  και τον Γ. ΜΠΕΛΛΟ(εκπρόσωπος) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 15-11-09 με ΠΑΕ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΚΟΖΑΝΗ και τον Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ(Β. προπονητή) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 15-11-09 με ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ).

     Η εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ/ΤΑΠ, ΑΙΓΑΛΕΩ(αγώνας της 18-11-09 με ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ),  ΙΩΝΙΚΟΣ(αγώνας της 24-10-2009 με ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ), ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ(αγώνας της 8-11-2009 με ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ), ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (αγώνας της 15-11-09 με ΠΑΕ ΚΟΖΑΝΗ), ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (αγώνας της 18-11-09 με ΤΑΠ ΦΩΚΙΚΟΣ), ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (αγώνας της 18-10-09 με ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ), ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (αγώνας της 1-11-09 με ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ), αναβλήθηκε για την Τετάρτη 2-12-2009 και ώρα 11:00.
 
     Η εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ/ΤΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑ(αγώνας της 7-10-09 με ΤΑΠ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ), ΚΑΣΤΟΡΙΑ(αγώνας της 18-10-09 με ΤΑΠ ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ) ΚΑΣΤΟΡΙΑ (μη τέλεση αγώνα  στις 1-11-09 με ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ), ΚΑΣΤΟΡΙΑ (αγώνας της 18-11-09 με ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ), ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ(αγώνας της 15-11-09 με ΠΑΕ ΚΟΖΑΝΗ), αναβλήθηκε για την Τετάρτη 9-12-2009 και ώρα 11:00.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των ΠΑΕ και ΤΑΠ του 1ου Ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας

26/11/2009


     Κατά τη σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των ΠΑΕ και ΤΑΠ  του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, εξελέγησαν οι κ.κ. Α. ΘΗΒΑΙΟΣ (ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ) και Π. ΚΟΣΚΙΝΑΣ(ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ), οι οποίοι θα εκπροσωπούν τον Όμιλο στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' & Γ' Εθνικής Κατηγορίας.


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Στα πλαίσια των Αικατερινείων ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

 ΠΙΕΜΠΤΗ 26-11-2009

Τη Δευτέρα το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο

http://www.aikaterineia.gr/2009/aikaterineia2009-programm/23.jpgΗ ιστορική ομάδα της Πιερίας ιδρύθηκε στις 11 Απριλίου του 1961 από τη συγχώνευση των ομάδων Μέγας Αλέξανδρος και Όλυμπος.
Παράλληλα, θα τιμηθούν και οι άσσοι του Πιερικού, οι οποίοι όσο ήταν μέλη της Κατερινιώτικης ομάδας κλήθηκαν και αγωνίστηκαν στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.
Βραδιά τιμής στον Πιερικό διοργανώνεται στο πλαίσιο των Αικατερινείων, την προσεχή Δευτέρα 30/11 και ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης που επιμελείται ο Πολιτιστικός Οργανισμός, θα ζωντανέψουν μνήμες από το καμάρι και το καύχημα της αθλητικής Πιερίας, ενώ θα τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της περιόδου 1962-63, που συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α' εθνικής.
ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Σταθμοί στην αθλητική διαδρομή του Πιερικού ήταν οι περίοδοι 1964-65 και 1967-68, περίοδοι, κατά τις οποίες οι μελανόλευκοι κατέλαβαν την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Α' εθνικής κατηγορίας.
Επιπλέον ο Πιερικός το 1963 ήταν φιναλίστ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.
Με την συγκεκριμένη εκδήλωση κλείνει η αυλαία του προγράμματος των Αικατερινείων 2009, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Πιερικός Αρχέλαος – Πανελευσινιακός.

ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2009
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης  - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείο Τύπου                                                                   
Πληροφορίες: Δημήτρης Σφήκας

Τηλ: 6978 495134
E-mail: information@pierikosbc.gr
Δημοτικού Σταδίου 9,60100 Κατερίνη – τηλ.: 23510 32153    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο στις 7 μ.μ. 

Πιερικός Αρχέλαος – Πανελευσινιακός.
Όλοι ραντεβού στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης.
Και η VODAFONE νέος χορηγός

 ● Τελικά όλοι οι αγώνες του Πιερικού Αρχελάου είναι ντέρμπι. Όπως και αυτός του Σαββάτου με τον ισόβαθμο στην πρώτη θέση Πανελευσινιακό, που όλοι περιμένουν με αγωνία για να ζήσουν και πάλι συναρπαστικές στιγμές. Η καλή πορεία της κατερινιώτικης ομάδας προκαλεί τις εκατοντάδες των φιλάθλων να συμμετέχουν κάθε φορά σε ένα πανηγύρι του μπάσκετ που είχε χρόνια η πόλη μας να δει σε τέτοιο βαθμό. Και σ΄ αυτό παίρνουν μέρος όλοι, χωρίς καμιά διάκριση. Όχι μόνο οι κατερινιώτες, αλλά και οι φιλοξενούμενοι γιατί βρίσκονται σε μια ατμόσφαιρα που σπάνια υπάρχει σε άλλες πόλεις.
Γι΄ αυτόν το αγώνα ο τεχνικός ηγέτης Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ντέρμπι κορυφής. Η Ελευσίνα πολύ θετικά στοιχεία και είναι μία ομάδα με πολλές λύσεις. Πιέζει και αλλάζει σχήματα. Γενικά είναι ένα δύσκολο παιγνίδι και για τις δύο ομάδες».
● Οι κ.κ. Λαζαρίδης και Σιμητόπουλος θα είναι οι διαιτητές στο παραπάνω παιγνίδι. Κομισάριος ορίσθηκε ο κ. Γιώργος Σαμαλής.
● Επέστρεψε δυναμικά στην ομάδα ο γκαρντ Φάνης Τσαϊτουρίδης μετά την πλήρη μετεγχειρητική ανάρρωσή του. Ο Φάνης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο μπασκετικό χώρο, μπορεί να μη συμμετείχε στις προπονήσεις, ήταν όμως πάντα εκεί. Καλή δύναμη…
● Με ευμενή σχόλια αντιμετωπίζει ο αθλητικός -ηλεκτρονικός και έντυπος- τύπος την καλή πορεία του Πιερικού Αρχελάου και άλλωστε η πραγματικότητα δεν αφήνει και διαφορετικά περιθώρια. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι πάντα αυτή αποτυπώνεται σωστά. Απλά σημαίνει ότι στις μέρες μας υπάρχει, όπως δείχνουν τα πράγματα, ποιότητα αθλητικογράφων.
● Και η VODAFONE προστέθηκε στους νέους χορηγούς του Πιερικού Αρχελάου και σύμφωνα με πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι είναι ακόμη αρκετοί. Οι κινήσεις αυτές είναι σίγουρα και παρήγορες και …ανακουφιστικές.
● Για μια ακόμη φορά το δ.σ. του Πιερικού Αρχελάου ευχαριστεί το συμπολίτη μας κ. Σάκη Αντ. Πρίντζιο για την έμπρακτη και αμέριστη συμβολή του προς το σύλλογο. Ο κ. Πρίντζιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως αρχιτέκτων μηχανικός και εργολάβος στη Μύκονο.
● Για το προπαιδικό πρωτάθλημα η Κατερίνη 2008 νίκησε την Αναγέννηση Λιτοχώρου με 92-28. Στα 10λεπτα: 18-10, 46-18, 66-23, 92-28.
Οι συνθέσεις:
ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008: Πρισκομάτης 4, Παπασωτηρίου Γ. 5, Τσίπας 4, Ζαδές 4, Φακοπουλίδης 16, Νατσιάβας 8, Κοντσές 4, Καπετανάκης 7, Συμεωνίδης 10, Μαγιώνας 6, Τσαλμπούρης 6, Αναστασιάδης 10, Παπασωτηρηρίου Α. 5, Οφείδης 3.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ: Γκίνας 4, Βαλτζής 5, Τσελέκας 4, Γραβάνης 1, Σαράντης 6, Νούλας 7, Τσαργαλής 1.
● Το Σάββατο αρχίζει το ανδρικό πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ και η Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ αντιμετωπίζει στις 4 μ.μ. τον Μέγα Αλέξανδρο Κορινού.
● Για το εφηβικό πρωτάθλημα ο Πιερικός Αρχέλαος την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Λιτοχώρου.
● Την Κυριακή ξεκινάει ο δέυτερος γύρος στο παιδικό πρωτάθλημα και στις 12 το μεσημέρι ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενείται στο Λιτόχωρο από την Αναγέννηση, ενώ στις 10 π.μ. η Κατερίνη 2008 αντιμετωπίζει τον Αιγινιακό.
● Για το προπαιδικό πρωτάθλημα το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι η Κατερίνη 2008 αγωνίζεται στην έδρα του Βατανιακού Σάρισσα.
 ● Επίσης, το Σάββατο στις 4 μ.μ. οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου αντιμετωπίζουν για το πρωτάθλημα τον Αιγινιακό.

● Με 80-72 έχασε η παιδική ομάδα Κατερίνη 2008 από την αντίστοιχη του Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας ήταν φιλικός και σίγουρα με πολλές εμπειρίες. Η θυγατρική ομάδα αγωνίσθηκε με τους: Μπούσιο, Φακοπουλίδη, Μωυσίδη, Τσερβίστα, Αναγνώστου, Καραμανίδη, Κατωνίδη, Κοντσέ, Τσολογιάννη, Κυλώνη, Μπίλα και Πουρτσίδη.
● Τέλος, η Ξένια Λάππα και η Μαριαλένα Χελιδώνη, αθλήτριες του Πιερικού Αρχελάου, επιλέχθηκαν κλήθηκαν στη μικτή ομάδα κοριτσιών της ΕΚΑΣΚΕΜ για να πάρουν μέρος στις προπονήσεις της.

ΦΩΤΟ:
Ο Φάνης Τσαϊτουρίδης.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ - Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ - ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009 (τοπικη)

Γράφει ο Γιάννης Τσαπουρνιώτης
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ - Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ - ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ
Η φανταστική πορεία της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής φέρνει στη μνήμη μας την πορεία του Πιερικού την περίοδο 1982-83. Η σπουδαία ομάδα της εποχής εκείνης, (Χελιδώνης, Παπαπέτρου, Πετρίδης, Χοτοκουρίδης, Βαφείδης, Μπουρμπουλέντρας, κ.α.), με την ιστορική νίκη στον αγώνα μπαράζ της Λάρισας, με αντίπαλο το Νέστωρα Θεσσαλονίκης, σημείωσε τη σημαντικότερη επιτυχία στην ιστορία του Κατερινιώτικου μπάσκετ. Την άνοδο στην Α’ εθνική.
Υπάρχουν κοινά στοιχεία ανάμεσα στο ένδοξο παρελθόν και στην σημερινή ομάδα που εκπροσωπεί επάξια το μπάσκετ της πόλης. Η ποιότητα των διοικούντων, το ταλέντο των παικτών και η γιορτινή ατμόσφαιρα στο γεμάτο από φιλάθλους κλειστό γυμναστήριο, είναι τα σημεία που ενώνουν το χθες με το σήμερα.
Χωρίς πολλά λόγια, με σοβαρή δουλειά, επιμονή και υπομονή,  η διοίκηση, οι καλαθοσφαιριστές και ο προπονητής οδηγούν το σύλλογο με σταθερά βήματα στην κορυφή. Η ομάδα απολαμβάνει την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα έχοντας συγκατοίκους το Λαύριο, τον Πανελευσινιακό, τον Αίαντα Εύοσμου και το Άργος, με μόνη ήττα αυτή που της στέρησαν οι διαιτητές στον αγώνα του Εύοσμου.
Το μπάσκετ επέστρεψε δυναμικά στον αθλητισμό της Κατερίνης και αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια. Η προσέλευση του κόσμου στο κλειστό γυμναστήριο σε κάθε αγωνιστική, πέραν της σπουδαίας ομάδας που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, οφείλεται και στην επικοινωνία, στην άμεση επαφή και προσέγγιση της διοίκησης με το φίλαθλο κόσμο του Πιερικού.  Τα νέα παιδιά που κέρδισε το μπάσκετ τον τελευταίο καιρό αποτελεί μια σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον. Οι άνθρωποι που διοικούν το σύλλογο έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους άπειρες φορές και τα κολακευτικά μας λόγια δεν επαρκούν για να καλύψουν το μέγεθος της συνολικής προσπάθειας που καταβάλουν.
Η ομάδα έχει φοβερές δυνατότητες τις οποίες διαπιστώνουμε σε κάθε παιχνίδι. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο και την ανάλογη σοβαρότητα από όλους. Το όνειρο μπορεί να γίνει πράξη και θα είναι η ανταμοιβή για όλους όσους μοχθούν καθημερινά για το σύλλογο. Ας χτυπήσουμε δειλά-δειλά την πόρτα της Α2. Το αξίζουμε γιατί είμαστε ενωμένοι, γιατί έχουμε όραμα, γιατί έχουμε μια ομάδα, σπουδαία και δυνατή. Γιατί για μας, η μεγαλύτερη ομάδα είναι ο Πιερικός.
Η επόμενη γιορτή θα μας βρει συσπειρωμένους το Σάββατο  28 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 19:00 μ.μ. με αντίπαλο την ομάδα του Πανελευσινιακού. Καλή διασκέδαση σε όλους και καλή επιτυχία στην αγαπημένη μας ομάδα.
Και μην ξεχάσω…
ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΕΠΣ Πιερίας - Πρωταθλήματα Υποδομής

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009



ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΟJUNIOR                                                               ΣΑΒΒΑΤΟ 28-11-2009

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜ/ΝΑΙ

ΩΡΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ





















ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ

`ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

28-11-2009

11:00























 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ                                              ΣΑΒΒΑΤΟ 28-11-2009

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜ/ΝΑΙ

ΩΡΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ





ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ

Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

28-11-2009

11:00







ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

28-11-2009

14:00







 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΙΔΙΚΟ                                                                 ΣΑΒΒΑΤΟ 28-11-2009

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜ/ΝΑΙ

ΩΡΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ





ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

28-11-2009

09:30







ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Π.Α.Ο. Κ. ΜΗΛΙΑΣ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

28-11-2009

12:30







ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

28-11-2009

15:30








ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΟJUNIOR                                                       ΚΥΡΙΑΚΗ  29-11-2009

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜ/ΝΑΙ

ΩΡΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ





ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

29-11-2009

10:00







25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

29-11-2009

11:00







ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: JUNIOR                                                              ΚΥΡΙΑΚΗ  29-11-2009

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜ/ΝΑΙ

ΩΡΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ





ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

29-11-2009

09:30







Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

29-11-2009

09:30







ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

29-11-2009

11:00







ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

29-11-2009

11:00







ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΣΟΥ

25η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

29-11-2009

12:30







Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

29-11-2009

12:30







PLAY-ZONE

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

29-11-2009

13:45







ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

29-11-2009

13:45







 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ                                      ΚΥΡΙΑΚΗ  29-11-2009

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜ/ΝΑΙ

ΩΡΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ





ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

PLAY – ZONE

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

29-11-2009

15:30







ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ



http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.


ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2009

Στο Exodos Live, σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, όπου το κέφι και η ζωντάνια ξεχείλιζαν και άπαντες διασκέδαζαν σε "μελανόλευκους" ρυθμούς πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ΠΑΕ Πιερικός με τον μοναδικό Ζαφείρη Μελά και όλο το επιτελείο του να ξεσηκώνει τους παρευρισκομένους. Εκτός από το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με "μπροστάρη" τον δημοφιλή τραγουδιστή, το...μενού περιελάμβανε και βραβεύσεις προσωπικοτήτων που προσέφεραν στην πιερική ιδέα.

Βραβεύτηκε η γνωστή σε όλους μας Κυρά-Μαρία, ένας ζωντανός θρύλος, των αποδυτηρίων του Πιερικού, η γυναίκα που φρόντιζε να μη λείψει τίποτε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στις παλαιότερες "χρυσές εποχές" του συλλόγου. Όταν η σεβάσμια γερόντισσα παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πιερικός Δημήτρη Ελευθεριάδη, η αίθουσα σείστηκε από τις επευφημίες του κόσμου.

Βραβεύτηκε ο αντιδήμαρχος Κατερίνης και φίλαθλος του Πιερικού, Ζήνων Σατραζέμης, γιος του Μπαρμπα-Τσέλιου, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα τον Πιερικό, "από τη φτώχια του" όπως χαρακτηριστικά έλεγε. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε αντί για τον Ζήνωνα Σατραζέμη που απουσίαζε, ο αντιδήμαρχος Αθανάσιος Λιακόπουλος από τα χέρια της Ελίνας Διαμαντοπούλου που ήταν άψογη στα χθεσινά της καθόκοντα της παρουσιάστριας και οργανώτριας του κομματιού των βραβεύσεων.

Οι παλαίμαχοι του Πιερικού δε θα μπορούσαν να λείψουν από αυτή τη βραδιά, κι έτσι ο Πέτρος Χρυσοστόμου, βραβεύτηκε για την προσφορά του στον ιστορικό σύλλογο της πόλης. Παρέλαβε την πλακέτα από τον πρόεδρο του ΑΟΔΗΚ Γιώργο Γκοτζαμανίδη.

Στήριξη στον Πιερικό προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια με "γενναίες" χορηγίες ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας που δραστηριοποιείται στην εμπορία ποτών και αναψυκτικών, Γιάννης Βαρνάς. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Κώστας Βαρνάς από τον Χρήστο Τσικούρα, μέλος της ΠΑΕ Πιερικός.

Μια εταιρία με...πιερικό όνομα όπως η εταιρία κουφωμάτων και πορτών PIER-DOOR δε θα μπορούσε να μη στηρίζει οικονομικά την προσπάθεια του Πιερικού. Τον ιδρυτή της εταιρίας Μιχάλη Μπατάλα βράβευσε η ΠΑΕ Πιερικός με τιμητική πλακέτα. Την πλακέτα παρέλαβε, από τα χέρια του διοικητικού ηγέτη της "μελανόλευκης" ομάδας Γιάννη Ντούμου, ο αδελφός του βραβευθέντος, Παύλος Μπατάλας.
Μετά τις βραβεύσεις, αλλά και την κλήρωση δώρων, ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας. Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Πιερικού και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Πιερικός με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Ελευθεριάδη και επιστήθιο φίλο του Ζαφείρη Μελά, να δείχνει τις...χορευτικές του ικανότητες!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ.

ΠΕΜΠΤΗ 26 -11-2009
Με δυο γκολ του Λουτσιάνο Ολγκίν στο 16' και στο 32' (με πέναλτι) ο Πιερικός επικράτησε με 2-1 του Θερμαϊκού Κορινού σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Κορινού. Για τους "μελανολεύκους" αγωνίστηκαν παίκτες που δεν συμμετείχαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ή είχαν μικρή συμμετοχή. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού αγωνίστηκαν με την ομάδα του Κορινού λόγω των πολλών απουσιών για τους Κορινιώτες εξαιτίας ασθένειας με τον Σουλίδη μάλιστα να σημειώνει το τέρμα για την ηττημένη ομάδα στο 58'. Ο Πιερικός έπαιξε με τους Κοτταρά, Χατζηζήση, Αγγελόπουλο, Παστό, Γιαζιτζόγλου, Παέζ, Τόσκας, Λαναρή, Ολγκίν, Τσιτλακίδη και Θωμά (υπό δοκιμή). Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κόιτς, Σεχολάρι στις θέσεις των Λαναρή και Ολγκίν.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά στις 12 η ώρα κάνοντας βάρη και ασκήσεις αλτικότητας, και με μπάλα. Δε γυμνάστηκε ο Μανουσαρίδης λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς και δεν υπολογίζεται για το δευτεριάτικο ματς με τον Διαγόρα εκτός έδρας, από όπου θα απουσιάζει και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Γκαρά Ντεμπελέ.
Αύριο, 25 Νοεμβρίου, εορτή της πολιούχου Αγίας Αικατερίνης, οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού θα απολαύσουν το ρεπό που τους χορήγησε ο Σούλης Παπαδόπουλος επ' ευκαιρία της διεξαγωγής του ερχόμενου παιχνιδιού Δευτέρα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Το Σάββατο ο αγώνας με τον Πανελευσινιακό.

ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2009


Στο κλειστό της Κατερίνης, στις 7 μ.μ.


Μετά από αίτημα του Πανελευσινιακού, ο αγώνας του πρωταθλήματος με τον Πιερικό Αρχέλαο στην Κατερίνη θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στις 7 μ.μ.

Πρόκειται πάλι για έναν αγώνα ντέρμπι, αφού και οι δύο ομάδες -σε έξι αγώνες- είναι στην πρώτη θέση.

Οι πολυπληθείς φίλαθλοι του Πιερικού Αρχελάου, οργανωμένοι και μη, ετοιμάζονται από τώρα για να κατακλύσουν το κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης και να δημιουργήσουν ξανά μια πανηγυρική ατμόσφαιρα.


(Δελτίο Τύπου από το Γραφείο Τύπου του Πιερικού Αρχελάου).
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας: Πέρασαν οι τέσσερις

ΠΕΜΠΤΗ 26 Νοέμβριος 2009 - Πολιτεία

PERASAN_OI_4
Στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας πέρασαν, ΑΕ Ποντίων, Δίας, Καρίτσα και Λόφος.
Η ΑΕ Ποντίων νίκησε στο Αιγίνιο τον τοπικό Αιγινιακό, ενώ Ο Δίας στην παράταση επιβλήθηκε του Βατανιακου οποίος έπαιξε με πολλές αλλαγές στην σύνθεση του, με 1-0.
Η ΑΕ Καρίτσας εύκολα νίκησε με 4-0 την Δρυάνιστα, ενώ το παιχνίδι στο Λιτόχωρο μετά από το 0-0 του κανονικού αγώνα και της ημίωρης παράτασης κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι όπου ο φιλοξενούμενος Λόφος πιο εύστοχος πέρασε με 3-0.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/