Σελίδες

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΛΥΘΗΚΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗ
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ  ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Κωνσταντίνου Τσιτλακίδη. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστούν τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ξεκίνησαν οι Νέοι του Πιερικού


04.08.2010 Αθλητισμός 
Παρουσιάστηκαν ο προπονητής Σταύρος Ζουγκουρίδης και οι νεοαποκτηθέντες Πατσιογεώργος - Λαγδάρης
Ξεκίνησε η ποδοσφαιρική περίοδος 2010-2011 για την ομάδα των νέων του Πιερικού, προχθές Δευτέρα 2 Αυγούστου, στις 19.00 το απόγευμα στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Α ΔΑΚ Κατερίνης.
Λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Πιερικού κ. Κώστας Παπαδόπουλος παρουσίασε  στους ποδοσφαιριστές τον νέο τεχνικό Σταύρο Ζουγκουρίδη. Ενώ στην ολιγόλεπτη ομιλία του προς τους νεαρούς μελανόλευκους τόνισε:

Σας καλωσορίζω στην νέα ποδοσφαιρική σαιζόν, και σας εύχομαι καλή επιτυχία, και υγεία χωρίς τραυματισμούς .Εγώ προσωπικά και η διοίκηση του ερασιτέχνη Πιερικού θα είμαστε κοντά σας σε ότι και αν χρειαστεί.
Είναι τιμή σας που φοράτε την φανέλα του ιστορικού Πιερικού μας και ζητώ από εσάς όρεξη για δουλεία και σοβαρότητα.

Αμέσως μετά ο Γεν. Αρχηγός Γιώργος Ναρίνογλου παρουσίασε τους δύο νεοαποκτηθέντες, Δημήτρη Πατσιογεώργο, τερματοφύλακα 16 ετών που αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό Ν. Εφέσου, και τον 15χρονο Βασίλη Λαγδάρη αμυντικό που αποκτήθηκε από τον Όλυμπο Αγ. Σπυρίδωνα.
Στην συνέχεια ο Σταύρος Ζουγκουρίδης προπόνησε την ομάδα του για πρώτη φορά για ενενήντα λεπτά περίπου. Την προπόνηση παρακολούθησαν εκτός του προέδρου κ. Κώστα Παπαδόπουλου ο αντιπρόεδρος κ. Φώτης Τσικαδέρης, ο ταμίας του ερασιτέχνη κ. Νίκος Σουλτανίδης, ο υπεύθυνος Δημ. σχέσεων κ. Κώστας Κελαϊδίτης, ενώ μεγάλο μέρος αυτής παρακολούθησε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ κ. Βαγγέλης Λαγδάρης και αρκετοί φίλοι της ομάδας.
Οι προπονήσεις θα είναι διπλές τουλάχιστον για ένα δεκαήμερο και θα πραγματοποιούνται το πρωί στις 07.00 στην Κατερινόσκαλα και οι απογευματινές 19.00 στον Κορινό, ενώ σύμφωνα με ασφαλές πληροφορίες η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός ακραίου μέσου και ενός φορ αναμένεται να ολοκληρώσουν τις προσθήκες της φετινής μεταγραφικής περιόδου.