Σελίδες

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΗΞΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010
Εγινε χθές στον χώρο του γηπέδου της Νέας Εφέσσου η τελευταία αποχαιρετηστήρια συνάντηση λήξης της αγωνιστικής περιόδου για το ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Στην συνάντηση παρευρέθησαν οι γονείς των παιδιών και τα παιδιά, ο προπονητής και ο υπέυθυνος του τμήματος.Στον ωραίο χώρο και κάτω απο την δορσιά των δέντρων στήθηκε, μπάρμπεκιου για τους γονείς και τα παιδιά, έγινε συζήτηση απολογισμός της χρονικιάς και προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.


Πιερικός - ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ - Σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός 12:30 Η παρουσίαση του νέου προπονητή κ. Γιώργου Χατζάρα


Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ΠΑΕ Πιερικός κ. Γιώργου Χατζάρα θα γίνει σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ.
Ο Γιώργος Χατζάρας ήδη έχει ασχοληθεί με μεταγραφικά θέματα αλλά και ανανεώσεις του περσινού ρόστερ του Πιερικού και τα πάντα γίνονται σε συνεργασία με την επιτροπή μεταγραφών.
Η σημερινή παρουσία είναι το τυπικό μέρος της πρόσληψης του κ. Γιώργου Χατζάρα.
Από την ΠΑΕ Πιερικός
«Δεν ενδιαφερόμασταν και δεν μας ενδιαφέρει ο Σολάκης»
Οι αθλητικές εφημερίδες κυρίως της Θεσ/νίκης και της Αθήνας αναφέρθηκαν αρκετές φορές για ενδιαφέρον του Πιερικού για τον επιθετικό ποδοσφαιριστή Σολάκη.
Θέλοντας λοιπόν να έχουμε μια υπεύθυνη θέση για το θέμα αυτό ρωτήσαμε την επιτροπή μεταγραφών της ΠΑΕ Πιερικός και μας είπε:
«Η ΠΑΕ Πιερικός δεν ενδιαφέρθηκε στο παρελθόν ποτέ για τον ποδοσφαιριστή Σολάκη αλλά ούτε και τώρα μας ενδιαφέρει, όχι γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ικανός αλλά γιατί ηλικιακά δεν μας ενδιαφέρει. Ήδη συζητούμε με παίκτες που ηλικιακά είναι περιπτώσεις πολύ καλύτερες.
Θέλουμε κάποιον επιθετικό αλλά αυτός δεν είναι ο Σολάκης. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις αλλά τίποτε δεν έχει τελειώσει».
Αυτά λοιπόν για το θέμα Σολάκη.
Ανανέωσε στον Πιερικό για ένα χρόνο ο τερματοφύλακας Τάσος Καρακούτσης
Σε ρεπορτάζ μας προ ολίγων ημερών αναφερθήκαμε και στον Τάσο Καρακούτση και γράψαμε ότι τα τυπικά απομένουν για τη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πιερικό.
Σε συζήτηση μάλιστα που είχαμε μας είχε πει ότι με τον Πιερικό τον συνδέει το συναίσθημα, η αγάπη του για την ομάδα, και αυτό είναι το κυρίαρχο στοιχείο και όχι κάτι άλλο.
Ο Τάσος Καρακούτσης στην προτελευταία συνάντηση με την ΠΑΕ Πιερικός έγινε ξεκάθαρα όταν έλεγε ότι «για μένα το θέμα έληξε, συνεχίζω στον Πιερικό γιατί νιώθω ότι βρίσκομαι σε μία ομάδα που λειτουργεί σαν οικογένεια».
Χθες δεν έγινε τίποτε άλλο από την ολοκλήρωση της ανανέωσης με τα τυπικά. Με την ανανέωση της συνεργασίας του Τάσου Καρακούτση οι παίκτες του Πιερικού είναι 22.
Ο Τάσος Καρακούτσης θα είναι τη νέα περίοδο στον Πιερικό ένας από τους δύο βασικούς γκολκίπερ.
Άφαντος ο Μαρτσέλο Πέντα
Πραγματικός φαντομάς έγινε τον τελευταίο καιρό ο Μαρτσέλο Πέντα αφού παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της ΠΑΕ Πιερικός για να έχουν μια συνάντηση για να ξεκαθαρίσει το θέμα του δεν μπόρεσε να βρεθεί παρά την προσπάθεια που καταβλήθηκε από την ΠΑΕ Πιερικός.
Μπορεί ο Πέντα να συνδέεται με κάποιο συμβόλαιο με τον Πιερικό στο οποίο προφανώς υπάρχει κάποια δέσμευση με την πρώην του ομάδα και αυτό είναι το θέμα που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί γιατί την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε την πρώτη της νέας περιόδου.
Στην τελική ευθεία οι μεταγραφικοί στόχοι του Πιερικού

Η μέρα που θα γίνει η πρώτη της νέας περιόδου του Πιερικού δεν είναι μακριά και γι’ αυτό επισπεύδονται οι επαφές αλλά και οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση των φετινών μεταγραφικών στόχων του Πιερικού.
Οι στόχοι αυτοί είναι η απόκτηση:
1. ενός επιτελικού μέσου
2. ενός αριστερού ακραίου επιθετικού
3. ενός αμυντικού μέσου
4. ενός επιθετικού
Τα μεταγραφικά αυτά θέματα συζητήθηκαν στην συνάντηση που έγινε αργά το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία μεταξύ του κ. Γιώργου Χατζάρα και της επιτροπής μεταγραφών της ΠΑΕ Πιερικού.(ΤΟΠΙΚΗ)